Κεφάλαιο 45

324 24 7
                                    







Ανοιγω τα ματια μου και κοιταζω τριγύρω. Δεν εχω αίσθηση του χρονου οποτε κοιτάζω απο το παράθυρο μου και βλεπω πως ειναι μαλλον πρωι αλλα υπαρχει ακομη συννεφιά.

Κοιταζω το ρολοι στο κομοδίνο και βλεπω πως ειναξ πιο νωρις απο οτι σηκωνομαι συνήθως. Το χαπι που πηρα χθες με βοηθησε να κοιμηθώ.

Δεν θα μπορουσα να ειχα κοιμηθει αλλιως. Σημερα αποφασισα να παω στο σχολειο μονο και μονο για να τον δω για λιγο απο μακριά αλλα και για να δω αν εμαθε κατι σημαντικό ο Μαρκους.

Σηκωνομαι και βλεπω τα πόδια μου να μην με κρατουν σταθερα. Δεν δινω σημασία και συνεχίζω να περπαταω αργα προς την ντουλαπα μου.

Η μαμα μου πηγε μαλλον για ψωνια γιατι την βλεπω γεματη απο το πουθενα με καινούργια ρουχα. Κοιταζω αυτα που εχω πανω μου.

Αποφασιζω να τα κρατησω και να παω στο σχολειο με αυτα. Ειναι του Αλεξ και δεν με νοιάζει αν με δει με αυτα. Αυτα δεν μπορει να μου τα παρει.

Πηγαινω και κανω τα απαραίτητα στο μπανιο και επειτα κατεβαινω αργα τα σκαλια. Ο μπαμπας μου και η μαμα μου είναι ηδη στο τραπεζι οπου καθομαι και βαζω καφε.

"Απο ποτε πινεις εσυ καφε; Απο οτι θυμάμαι δεν σου αρεσε"λεει ο μπαμπας μου καθως με παρατηρεί.

"Απο πριν λιγες μερες μπαμπα. Δεν θελω να πιω τιποτα αλλο. Ενας απλος καφες μιυ φτανει"λεω καθως περνω την καφετιέρα να βαλω στο φλιτζάνι και η καφετιέρα κοντεύει να φυγει απο το τρεμάμενο χερι μου.

"Ασε με να σε βοηθήσω"λεει η μαμα μου και το παιρνει απο το χερι μου και μου βαζει εκεινη καφε. Αρπαζω την κουπα και πινω μια μεγαλη γουλια.

"Μηπως ο πολύς καφες.σε εχει κανει λιγακι νευρική;"ρωταει και βλεπω οτι το βλεμμα του το εχει πανω στα χερια μου. Τα κοιταζω και τα βλεπω που τρέμουν.

"Οχι μπαμπα. Απλος δεν ξυπνησα πολυ καλα. Θελω να ελπίζω οτι η μερα θα παει καλα για να ειμαι καλυτερα"λεω και εκεινος ξεφυσαει και κοιταζει την μαμα μου.

"Βαλερια η μαμα σου μου ειπε για τον χωρισμο σου με τον Αλεξ"λεει και εγω σηκώνω το βλεμμα μου και τον κοιταζω που με κοιταζει παρηγοριτικα.

"Τωρα καταλαβαινεις γιατι σου ελεγα οτι ειμαι κακος άνθρωπος αρα"λεω τελικα και ξανα κοιταζω το φλυτζανι μου.

the new boyΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα