Capitolul 2

763 40 30
                                    

Eu eram răspunzătoare cu marcarea golurilor si mi-am facut treaba cat de bine am putut, ceea ce ne-a adus si victoria. Toată echipa s-a apropiat de sol, a aruncat maturile si a sărit la îmbrățișari.

Publicul ne aclama. Eram cei mai importanți oameni ai momentului. Harry si Ron erau in picioare, aplaudand. Reușisem si in acest an sa câștigăm cupa.

Fiecare coechipier a fost medaliat si felicitat de directoarea Departamentului de Vajhat, o doamnă care imi era foarte dragă, fiind profesoara mea de Zbor de la Hogwarts. Cand a ajuns in fata mea, mi-a strâns puternic mana si mi-a spus:

-Felicitări, Ginevra! Am stiut întotdeauna ca ai mult potențial. Bravo, fata mea! Sunt foarte mândră sa am avut o asa eleva.

I-am zâmbit la rândul meu si mi-am sters lacrimă din colțul ochiului. Momentul ma emoționase peste măsură.

***

În vestiar, colegii mei deja discutau despre balul in cinstea victoriei care urma să aibă loc în acea seară. Era o tradiție a turneului. Femeile impresionau prin rochiile lungi si delicate, iar bărbații prin costumele elegante. As fi vrut să spun pas si sa merg sa ma odihnesc puțin, dar nu imi era permis sa lipsesc.

Mi-am strâns lucrurile, le-am urat un "Pe mai târziu" celorlalți si am plecat spre ieșirea din stadion unde eram așteptată.

-Ai fost extraordinara. a spus Ron dupa ce i-am sărit în brațe.

Harry m-a felicitat si el, simplu, dar am apreciat gestul. Simteam ca acei ani in care nu ne-am mai vorbit pun bariera in fata cuvintelor lui.

-Ron, voi trece pe la voi sa imi iau rochia si apoi ma întorc la mine sa ma pregătesc.

- Nu are sens sa faci atât de multe drumuri. Plus ca Hermione va fi foarte încântată sa te ajute, mai ales ca ii vei da o pauză de la a o pazi pe Grace.

Am acceptat. Faptul ca si Harry avea sa vina la ei imi provoca puțin disconfort, dar urma să ne petrecem restul serii impreuna având în vedere ca au fost invitați si ei la bal. Va trebui sa ma obisnuiesc cu prezența lui.

Imediat ce am ajuns in fata casei lui Ron si a lui Hermione, am sărit din masina si m-am dus sa o îmbrățișez pe prietena mea cea mai bună.

Era inca in fata televizorului cand am intrat eu. A sărit repede si mi-a dat o îmbrățișare lungă.

-A fost un meci superb! a fost tot ce mi-a spus.

Harry si Ron au intrat si ei.

- Ce face Grace? a intrebat Ron.

-E puțin mai bine, a adormit. E sus.

Grace Weasley era nepoata mea, fiica lui Ron si a lui Hermione. La cei 13 ani ai ei, Grace uimea pe toată lumea. Cu aspectul fratelui meu si inteligenta mamei sale, roșcată era o vedetă.

O îndrăgeam foarte mult

Rất tiếc! Hình ảnh này không tuân theo hướng dẫn nội dung. Để tiếp tục đăng tải, vui lòng xóa hoặc tải lên một hình ảnh khác.

O îndrăgeam foarte mult. Era raza de soare a fratelui si cumnatei mele. Si cum sa ii condamni? Era o dulceață.

***

Pregătirile au început repede dupa ce am călcat în casa. Am intrat la un dus si am iesit in dormitorul de oaspeți. Hermione ma astepta deja cu periile de par pregătite.

Intr-o jumătate de oră, parul meu arată perfect, iar machiajul discret imi dădea un aer elegant. Hermione era un geniu cand venea vorba de aranjarea pentru evenimente.

Doar rochia mai era de pus pentru finalizarea lookului meu

Rất tiếc! Hình ảnh này không tuân theo hướng dẫn nội dung. Để tiếp tục đăng tải, vui lòng xóa hoặc tải lên một hình ảnh khác.

Doar rochia mai era de pus pentru finalizarea lookului meu.

-Te las sa iti pui si rochia, te închid cand iesi de la baie.

Hermione se ocupase si de cateva detalii de la rochia mea. Era un obicei incuiat pe care voia să il păstreze.

Cand am iesit, Hermione nu mai era acolo

Rất tiếc! Hình ảnh này không tuân theo hướng dẫn nội dung. Để tiếp tục đăng tải, vui lòng xóa hoặc tải lên một hình ảnh khác.

Cand am iesit, Hermione nu mai era acolo. Totusi, nu eram singura...

Pregătirile sunt în toi. Cine e in camera? Va astept cu nerăbdare parerile.

Jucatoarea de Vajhat Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ