Capitolul 23

611 34 44
                                    

-Foxy Pov.-
Am fost fericita cand am aflat ca părinții mei urmau sa aiba o întâlnire. Da, era ciudat sa ma gandesc la ei sarutandu-se sau chiar mai mult, dar incercam a ma gandesc la fericirea lor. Si chiar erau fericiti. Vedeam asta in fiecare privire pe care si-o aruncau. Erau vrajiti, si nu cu magie pura, ci cu magia iubirii.

-Foxy ar putea sa ramana aici peste noapte. a propus matusa Hermione.

- Da, va rugam! am spus eu si Grace in acelasi timp către părinții mei.

-In regula, dar sa nu va culcați tarziu. ne-a avertizat mama. Maine aveti un tren de prins.

Dupa ce am terminat masa, ei au plecat, strangandu-ma in brate inainte sa le luam la revedere. Avea sa ma intalnesc maine cu ei la gara, înainte sa plecam.

-Ginny Pov.-
Harry m-a lăsat în fata complexului de apartamente.

-Ma întorc intr-o ora, in regula? m-a întrebat el.

Am dat aprobator din cap si l-am sărutat scurt inainte sa ies din masina. A asteptat pana am intrat in bloc si apoi a plecat si el spre casa lui.

Inca mi se parea ceva rupt de realitate ca dupa aproape 14 ani avea sa iesim din nou la o întâlnire. Avea emoții ca o adolescenta. Nu aveam nicio idee cum sa ma imbrac, dar am zis sa ma gandesc la asta dupa ce ieseam de la dus.

Inapoi in fata oglinzii, cu prosopul înfășurat în jurul meu, ma uitam ganditoare la trusa mea de machiaj. Nu aveam deloc talent la ceea ce il privește asa ca am ales ceva natural. M-am dat cu un ruj discret si cu putin rimel. Nu simteam nevoia de ceva extraordinar. Pe la urma, tot natural este cel mai frumos. Nici la par nu am lucrat prea mult. L-am pieptănat putin si l-am lăsat sa atârne peste umeri.

Acum venea parte dificilă. Am deschis dulapul si am inceput sa caut. Din fericire, am dat destul de repede peste o rochie rosie pe care nu o mai purtasem de cand ramasesem însărcinată. Era o rochie care imi era foarte draga, pentru ca mi-a daruit-o mama impreuna cu o suzeta pentru Foxy la putin timp dupa ce se născuse. Rochia asta era premiul meu.

Pantofii cu toc nu au putut sa lipseasca

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Pantofii cu toc nu au putut sa lipseasca. I-am încălțat in acelasi moment in care a sunat soneria. Mi-am luat poseta in care aveam strictul necesar, plus telefonul in cazul in care Foxy avea nevoie de mine. I-am deschis usa lui Harry si l-am văzut cum i s-au aprins obrajii in culoarea parului meu. Purta o camasa alba desfăcută la ultimul nasture si un costum negru, dar nu foarte formal. Arata incredibil.

- Ti s-a mai spus ca esti cea mai frumoasa femeie? mi-a spus dupa ce si-a dres vocea.

Am zâmbit și am simtit cum si obrajii mei incep sa se inroseasca. Mi-a intins buchetul de flori pe care il avea in mana si m-a sărutat pe frunte.

Dupa ce am pus florile in apa, am coborât spre masina lui. Chiar faceam asta. Chiar mergeam la o întâlnire cu nimeni altul decat Harry Potter. La naiba, Harry Potter.

-Harry, esti sigur ca vrei sa mergem intr-un loc public? E posibil sa fii recunoscut si sa fii stirea de pe prima pagina a Profetului Zilei. l-am întrebat eu îngrijorată.

- Gin, esti la fel se cunoscuta ca si mine. Nu e vorba doar de imaginea mea. Plus ca nu am nicio problemă ca ziarele sa scrie despre faptul ca am iesit cu tine. Sa scrie ce vor. Tot ce conteaza e ca ies la o întâlnire cu femeia pe care o iubesc.

Nu aveam ce altceva sa spun. Cuvintele lui mi-au ajuns in sange si mi-au ajutat inima sa bata si mai alert. Se pare ca merg la o întâlnire cu Harry Potter in vazul lumii. Nici mie nu imi pasa daca ne vedea cineva. Eu il vedeam doar pe el.

Hello, Hinny-sori! Sper ca sunteti cu totii bine si ca v-a placut aceste capitol. Cum credeți se va desfășura întâlnirea? Va astept parerile.

Jucatoarea de Vajhat Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum