Capitolul 19

561 31 16
                                    

-Ginny Pov.-
Eram toti trei pe canapea, așteptând ca dezvăluirile sa inceapa. Eu si Harry faceam schimb de priviri, invitandu-ne unul pe celălat sa inceapa povestea. El a luat insa cuvântul.

-Am început să iesim cand aveam 16 ani si Ginny 15. Ne-am saturat prima data dupa un meci de Vajhat... a inceput Harry.

- Cred ca Foxy vrea sa auda de la momentul in care lucrurile s-au rupt.

-Okay. Cred ca acel moment este dupa Batalia de la Hogwarts. Presupun ca inca va invata despre asta, nu? Foxy a dat afirmativ din cap. Bun, dupa ce m-am reintalnit cu mama ta dupa ce s-a terminat bătalia singurul meu gand a fost Multumesc cerului ca nu a patit nimic. Ne-am continuat relatia vreo doua sapatamani. Zile in care incercam sa uit si nopti care ma faceau sa imi amintesc. Am avut foarte multe coșmaruri în perioada aia.

Imi amintesc serile in care ma furisam in monitorul lui si dormeam impreuna, in speranta ca nu ne vor prinde ai mei. Ce vremuri...

-Începeam sa ma zvarcolesc in somn si o trezeam de cele mai multe ori din somn pe mama ta. a continuat Harry. După doua saptamani, i se adunasera cearcanele sub ochi si vedeam cat de obosita era din cauza mea. Nu am vrut sa mai vad suferinta pe care i-o cauzam asa ca am decis sa încheiem relatia.

-Tu ai decis sa inchei relatia. l-am întrerupt eu, punand accentul pe cuvantul tu. Vezi tu, Foxy ,tatăl tau se simte nevoit sa salveze pe toata lumea. Am inteles-o cu cativa ani in urma cand a trebuit sa plece pentru a căuta Horcroxurile, dar am refuzat sa o inteleg atunci. Nu intelegeam dupa ce ca petrecusem despărțiți un an, voia iar sa ma transforme in fata care il asteapta. Dar a trebuit sa imi ascund suferinta asa ca l-am mintit.

-Mama ta mi-a spus ca ea avea de gand sa se axeze pe Vajhat asa ca faceam ceea ce trebuia. Apoi fiecare a mers pe drumul lui care nu a mai avut nicio intersectie.

-Pana la nunta matusii Hermione si a unchiului Ron. a completat Foxy.

-Exact. a subliniat Harry. Trecusera doi ani de cand ne văzusem ultima data si mama ta mi-a furat privirea de cand am vazut-o intrand in biserica.

A privit in jos cand a spus ultima parte si un zâmbet i-a jucat in coltul gurii. Nici el nu arata mai prejos. Mi-a captat atentia repede.

-Nu m-am gândit vreodata ca ma voi căsători, dar cand am vazut cum statea pe partea opusa de mine, cu buchetul acela colorat in mana, nu am putut sa nu ma gandesc cum ar arata intr-o rochie de nunta, casatorindu-se cu mine.

-Nu stiam ca te-ai gandit la asta. i-am spus eu surprinsă.

-Nu am avut ocazia sa ti-o spun in seara aia, de aceea o afli acum.

-Petrecerea a continuat la restaurantul si s-a sfârșit in camera mea de hotel. In seara aia ai aparut tu. Nu cred ca e nevoie de mai multe detalii. Cert este ca in dimineata urmatoare am inceput sa ne certam ingrozitor. Am pus capac cand i-am spus ca o sa ma insor cu Cho.

-Dintre toate peroanele, fix ea. am spus eu pe un ton sarcastic.

-Deci ai inselat in seara aia?

-Nu, eram într-o pauza cu Cho. Ma prinsese uitându-ma la poze vechi cu mine si cu Ginny si a spus sa nu imi mai permit sa o caut pana cand nu aveam sa mi-o scot pe mama ta din minte. Dupa dimineata cu cearta, m-am dus sa cumpăr un inel pentru a ma căsători cu o femeia pe care nu o iubeam doar ca sa o ranesc pe cea pe care o iubeam din toata inima.

Am crezut ca o înșelase. Toata viata mea se invartea in jurul acelui eveniment in care am crezut ca Harry m-a folosit pentru placerea lui. Era motivul pentru care il uram atât de tare.

-Cam asta cred ca e tot ce voiai sa stii. i-a spus Harry.

Foxy a dat aprobator din cap.

-Cred ca ar trebui sa ramaneti aici peste noapte. Este destul loc, plus ca este deja foarte târziu. Nu cred ca este o idee buna sa conduci acum, Gin.

Acum stiti ce s-a întâmplat. Abia astept sa aflu ce credeti. Sper sa fie multe multe păreri. Va pup!

Jucatoarea de Vajhat Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum