Capitolul 13

519 35 35
                                    

-Foxy Pov.-
-Ai incurcat-o rau de tot, domnisoara. imi spuse mama asezandu-se pe canapea.

-Imi pare rau, mama, dar chiar va merita.

Mi-am dres vocea si am inceput sa le spun discursul la care ma gândisem. Am început cu privirea la mama.

-Ma trăit 13 ani fara sa stiu. Ani de intrebari. Ani de răspunsuri evitate la intrebarie de genul Cu ce se ocupa tatal tau? ale copiilor care nu credeau ca sunt sora lui Grace. Am incercat sa par nepăsătoare si sa iti arat ca nu am nevoie de un tata, ca tu esti tot ce aveam nevoie.

Am văzut cum lacrimile i se strangeau in ochi. M-am așezat în fata ei si i-am luat mainile intr-ale mele.

-Nu iti pot reprosa nimic. Ai fost și inca esti mama ideala pentru mine. Nu am dus lipsa se nimic si ai avut mereu grija sa fiu fericita. Dar intrebarea asta e prea mult. Nu pot sa o mai duc. Am nevoie de un raspuns. Nu stiu ce s-a intamplat între voi și nu e nevoie sa stiu daca nu vreti sa imi spuneti. Mama, Harry este aici, in viata noastra, fie ca vrei, fie ca nu vrei. El este singura pista pe care o am acum si vreau sa merg pe ea si sa vad unde ma duce.

Am făcut o pauza pentru a-mi lua aer. Momentul final se apropia.

-Maine dimineata am facut o programare la spital. Harry este de acord sa facem un test de paterninate, dar doar daca avem si acordul tau. Te rog, spune da.

Am lasat-o sa se gandeasca cateva momente. Era mult de procesat. Nu voiam sa se simta presata in niciun fel.

-O sa accept doar cu cateva condiții. a spus mama.

-Spune. Te ascultăm.

-Chiar daca Harry este tatăl tău asta nu semana ca totul este roz si o sa fim o familie fericita, Foxy. Sunt inca niste rani pe care nu le-am astupat.

-Inteleg asta, mama. Nu iti face griji cu privire la acest lucru.

-Și daca nu este Harry, opreste-te din a-ti mai pune intrebari. Băieții aceia nu merita sa te epuizezi gandindu-te la ei.

-Bine, daca nu e Harry, opresc toată căutările.

- In regula atunci. La cat e programarea?

Eram atat de încântată incat am sarit pe canapea si i-am îmbrățișat pe fiecare cu cate un brat. Am multumit din tot sufletul pentru oportunitatea asta.

-Ginny Pov.-
Inca nu imi venea sa cred ca facem asta in adevăratul sens al cuvântului. Într-o săptămână urma sa aflam daca barbatul pe care l-am considerat ca fiind iubirea vietii mele este tatăl lui Foxy.

Eram in fata blocului, asteptandu-l pe Harry sa vina sa ne ia.

-Inca nu m-am decis cum o sa te pedepsesc pentru metoda ta nu prea draguta.

- Eu doar sunt fericita ca am o pista si ca ai fost de acord cu asta. Pedepseste-ma si toata viata daca vrei.

Am fost convinsă de o fetita sa fac un lucru de care imi era extrem de frica. Ea imi dadea putere si motivatie sa o fac. Am inteles ca nu voia să afle cine e tatal ei pentru ca eu nu fusesem o mama buna, ci pentru a completa o parte din ea. Puteam fii de acord cu asta.

Masina lui Harry s-a făcut vizibilă în scurta vreme. Ne-am urcat, am pus centurile si am plecat sa descoperim trecutul.

Se vor face testele. Vom afla cine e tatal lui Foxy in scurta vreme. Sper ca v-a placut acest capitol si va astept parerile. Multe pareri = postez curand (poate maine).

Jucatoarea de Vajhat Where stories live. Discover now