Capitolul 37

435 27 55
                                    

*Foxy Pov.*
Am lasat-o pe mama in grija bunicului si am plecat spre locul in care stiam ca va fi Hermione. L-am gasit la locul de intalnire doar pe Teddy. Am uitat cum sa respir pentru cateva momente. Era ilegal sa arăți atât de bine. Tonks si Remus aveti toată admirația mea pentru băiatul ăsta.

Era atent la telefon asa ca mi-am mai acordat cateva secunde sa il observ. Avea un costum care îi punea corpul in evidenta. Am observat ca culoarea cămășii lui se potrivea cu cea a florilor de pe rochia mea. Cum sa nu iti pierzi capul dupa el? Stiam ca nu ar trebui sa imi încurajez aceste gânduri care nu aveau decât să imi aducă suferinta, dar nu ma puteam aptine.

 Cum sa nu iti pierzi capul dupa el? Stiam ca nu ar trebui sa imi încurajez aceste gânduri care nu aveau decât să imi aducă suferinta, dar nu ma puteam aptine

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Urma să plece maine in marea lui călătorie. Mâine o sa ne spunem la revedere si probabil ca niciodata bună din nou. Mâine probabil ca o sa incep sa ii duc dorul, dar azi este inca aici. Nu o sa las tristețea zilei de mâine sa strice fericirea celei de azi. Aveam sa profit de fiecare moment chiar daca nu duce nicăieri.

Auzind tocurile pantofilor mei, si-a ridicat privirea și m-a privit de sus pana jos. Cand am ajuns in fata lui, am facut o piruetă, cât să mă poata privi mai bine. Expresia lui transmitea surprindere. Imi plăcea ca ii trezeam acest sentiment.

- Cum poti sa arăți si mai bine decat o faci de obicei?

Zâmbetul meu s-a mărit si obrajii au început să îmi arda.

- La fel cum ai reusit si tu aparent. Imi place si parul.

Avea parul mai deschis la culoare decât de obicei, dar nu ii stătea rau deloc.

-Ar fi momentul sa ne punem in miscare. Inainte sa plecam, mai fa o piruetă pentru mine, te rog.

Mi-a luat mana intr-a lui și mi-a ridicat-o pentru o inca o piruetă. Atingerea lui mi-a trimis fiori prin tot corpul. Eram mândră de cum arătăm in seara asta. Rochia era pe placul meu si parul era aranjat cat sa ma pot misca in voie. La final, si-a atins buzele de mana mea și am simțit cum intensitatea atingerii ajunge în fiecare parte a corpului meu.

Am plecat spre Ron si Hermione care ne așteptau

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Am plecat spre Ron si Hermione care ne așteptau. Si unchiul meu arată perfect pentru un cavaler de onoare.

-Acum ca suntem pregătiți să începem, vom face în felul acesta. Voi intra eu si Ron si apoi voi doi. Foxy, vreau sa stai partea dreaptă a lui Teddy.

Cum am auzit aceste vorbe, ne-am așezat amândoi pe poziții și Teddy mi-a întins brațul. O melodie lenta a început în fundal.

-Asta este semnalul nostru. Intram. ne-a spus Hermione.

Am mai asteptat cateva momente până când unchiul si matusa au ajuns langa Harry, la altar. Venea momentul.

- Foxy, ma strângi foarte tare. l-am auzit pe Teddy.

-Scuze, sunt doar foarte emoționată.

-E normal sa fii. E un eveniment foarte mare. Nu trebuie să te agiti. Totul va fi ca la cartea. Doar mergi si ai incredere in mine. O sa ajungi la destinație mai repede cat crezi.

Am tras adânc aer in piept si l-am eliberat încet. Am slăbit stransoarea si am inceput sa mergem.

Covorul roșu pe care mergeam imi dădea impresia ca sunt cu toții printi si printese. Pana la urma, traiam un basm.

Prima fata pe care am observat-o a fost a lui Grace, care imi facea cu ochiul si imi arata din mana semnul Okay. Era o încurajare pentru moment sau pentry Teddy?

Cum a spus si el, am ajuns langa tata mai repede decat as fi sperat. I-am dat drumul lui Teddy si m-am așezat lângă Hermione. Acum a venit momentul mamei. Si am asteptat... Am asteptat... Am asteptat...

Putin Foxy si Teddy. Sper din tot sufletul sa va placa capitolul si va astept toate parerile. Ce credeti ca se va întâmpla în capitolul viitor? Va neliniștește finalul acestui capitol?

Jucatoarea de Vajhat Where stories live. Discover now