Capitolul 3

687 34 22
                                    

Harry ma privea din cap până în picioare. Ochii lui transmiteau uimire. Si-a umezit umezit buzele înainte de a vorbi.

-Iarta-ma! Nu am vrut să intru peste tine. Ron mi-a spus că aș putea sa ma schimb aici. Probabil ca nu stia ca esti si tu...

-Nu-i nicio problemă. m-am fortat sa spun calma. Poti sa ma inchizi?

M-am întors cu spatele la el. Fermuarul urma sa inchida jumatate din spatele care statea acum dezgolit in fata lui Harry. Nu eram sigura ca s-a miscat de pe locul sau pana cand am simtit o mana pe spate. Nu era rece, dar mi-a transmis un fior in tot corpul.

Atingerea lui era atât de familiară si de străină în același timp. Imi amintesc cat de mult tanjeam dupa atingerea aia. Acum aducea doar tristețea trecutului.

Fermoarul a ajuns la capăt.

-Arăți extraordinar, Gin. imi spune el atingandu-mi unul dintre umeri.

As fi vrut să tip la el sa nu ma mai rănească cu acest apelativ, sa lase trecutul in spate, sa isi reamintească ca nu mai avem 16 ani, dar am rămas calma si i-am mulțumit inainte sa ies din camera, atent urmărită de privirea lui Harry.

Am închis ușa în urma mea si am tras adânc aer in piept. Aveam ochii închiși pentru a ma concentra pe aerul care imi intra in plămâni si nu pe lumea din jur, dar o voce m-a facut sa ma reconectez la realitate.

-Matusa Ginny?

Grace avea usa camerei deschisă si ma privea din vârful patului.

-Buna, Grace. Cum te simti?

-Sunt bine, mătușa. O sa fiu ca noua până în weekend.

-Sper sa fie asa pentru ca avem nevoie de tine sa fii prezența.

-Voi fi cu siguranță. Chiar dacă va trebuit să vin cu un sac de șervețele.

Am ras cu ea si m-am așezat pe o parte a patului ei. I-am luat mâinile micuțe in ale mele. Din fericire, nu mai ardea.

-Sunt sigura ca vei întoarce multe priviri in seara asta.

-Multumesc pentru compliment, Grace. Acum odihneste-te.

Am sărutat-o usor pe frunte, i-am urat "Somn usor" si am coborât în sufragerie. Ron era deja pregatit. Hermione ii făcea ultimele retusuri papionului. Nicio urmă de Harry însă.

-Potter, misca-te mai repede! a țipat Ron.

- Mai încet! il admonesteaza Hermione. Grace incearca sa doarmă.

-Imi pare rau. spune el in șoaptă ca si cum asta ar rezolva problema.

Harry si-a facut aparitia in costumul lui. N-am putut sa nu observ faptul că eram asortati. Asta nu putea fi o coincidență.

-Sotia mea chiar stie sa aleaga un costum

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

-Sotia mea chiar stie sa aleaga un costum. spune Ron privindu-si prietenul.

- Nu stiu ce m-as fi facut daca Hermione nu venea cu mine.

Acum presupunerile mele au fost confirmate. Hermione...

Masina lui Ron ne-a condus până la locul evenimentului. Sala era aranjată foarte frumos, cu motive de Vajhat peste tot. Nu m-ar mira ca si tortul de la finalul serii sa fie in forma de hotoaica sau ceva asemănător.

Am fost despărțită de băieți, dar fiind faptul că eram așezați la mese diferite. Eu stăteam cu echipa in timp ce ei stăteau la masă vedetelor. Multe persoane importante din lumea vajhatului vor fi in seara aceasta aici.

***

Atmosfera era de poveste. DJ-ul plonja prin cat mai multe stiluri muzicale, iar oamenii dansa, toată lumea era cu zambetele pe buze. Fericirea era molipsitoare. Dansam la rândul meu impreuna cu o parte din coechipierii mei pe o melodie ceva mai ritmată, dar DJ-ul s-a gândit să schimbe registrul. O melodie lenta, o melodie care mi-a plăcut din totdeauna.

Am vrut să mă întorc la locul meu si sa mai imi torn niste șampanie, dar o mână s-a materializat în fața mea, invitandu-ma la dans.

Ethan, căpitanul echipei, imi cerea un dans si i l-am acceptat cu plăcere. Eram singurii de pe ringul de dans asa ca privirile erau pe noi. Ethan știa ce face. Ma conducea cu incredere si nu ma lasa sa imi iau ochii dintr-ai lui.

-Se pare ca te pricepi. a spus el lasandu-i sa ii scape un zâmbet fugar.

-Credeai ca ma pricep doar la Vajhat?

-Nicio secundă. Sunt sigur că esti plină de surprize.

Ringul a început să se umble cu perechi. Am privit în jur, iar ochii mi s-au oprit asupra mesei la care erau așezați Harry si Ron. Fratele meu incerca sa discute ceva cu prietenul lui, dar el ma privea pe mine. M-am apropiat si mai mult de pieptul lui Ethan. Proasta mișcare, Ginevra! Doar nu vrei sa il faci gelos? E o prostie.

Si totusi simțea in privirea lui ca ar vrea ca el sa fie in locul lui Ethan.

O mica seara dansanta. Sper sa va placa acest capitol si sa imi lăsati parerile voastre. Cum credeți se va termina seara?

Jucatoarea de Vajhat Where stories live. Discover now