Capitolul 6

668 38 34
                                    

Imi era dor de frații mei. Nu îl mai văzusem pe George de o groaza de vreme. Au trecut ani buni de la moartea lui Fred, dar evenimentul inca il bantuie. Si nu il pot condamna. Il inteleg. El si-a pierdut geamanul si eu mi-am pierdut fratele.

Bill arată genial ca de fiecare dată. Alaturi de sotia lui extraordinar de frumoasa si fetita lor, arătau ca un cuplu de coperta.

Percy era neschimbat. Poate doar faptul că își lăsase barba il făcea să pară mai in varsta. Din cate stiam, ducea o viață foarte bună.

Familia asta avea nevoie de o întrunire ca aceasta. Avea nevoie sa nu uite ca pana la urma, eram cu totii o unitate, un fort unit.

Și ce mod mai bun de a întruni o familie decât la o masă festivă? Mâncarea mamei probabil ca ne-ar fi adus impreuna si daca eram in alte colțuri ale lumii.

Copii se jucau pe afara. Foxy si Grace se dădeau în leagăn și vorbeau in timp ce Victoria se juca cu niste păpuși. Si eu eram la aer, pe o bancă și le priveam. Păreau niste copile fericite, fără prea multe griji. Imi plăcea să mă uit la ele si sa imi amintesc de acea perioadă a vieții mele in care cea mai mare problemă a mea era daca eram destul de aranjată cand ma întâlnesc cu Harry Potter. Am zâmbit in sinea mea.

-Adelaine iti seama foarte mult. mi-a spus Harry, asezandu-se langa mine.

Nu i-am raspuns in niciun fel. Incercam sa il ignor cat mai mult, dar era mereu acolo. Langa mine, în capul meu.

- Nu stiam ca te-ai căsătorit.

- Nu m-am căsătorit. am tresărit.

-Atunci cine e domnul Fox?

-Cine?

-Fox din Adelaine Fox Weasley?

- Nu e un tip. E doar un nume care mi-a plăcut foarte mult si care o caracterizează.

-Scuza-ma ca am sărit la concluzii.

S-a așternut liniștea. Amandoi ne uitam in fata, fara un punct fix. Cine se credea sa imi puna intrebarile asta? Nu era ca si cum ar fi fost prezent în viața mea in ultimii ani.

-Pot sa intreb cine este tatăl ei?

- Nu stiu cine e.

Liniste... Din nou... Ne pierdusem unul pe celălalt atata de tare in tot acest timp.

- Cati ani are?

-13.

-13? 13 ca in 13 ani de la nunta lui Ron si a lui Hermione?

- Chiar asa.

-Ginny...

-Stiu la ce te gândesti.

Noaptea aia a ramas o amintire in inima mea care nu se va stinge niciodată.

-Macar te-ai gandit ca ar putea fi o posibilitate? Ca eu as putea fi tatăl ei?

Raspunsul era da. M-am gândit la asta multa vreme. M-am gândit să îl sun, sa ii spun lui Ron ca el ar putea fi. Si poate ca as fi facut-o daca nu il vedeam la două zile după ce am aflat ca sunt însărcinată cu Cho Chang la brat intr-o poza in Profetul Zilei.

Nu avea sens sa incerc sa dau de el, doar ca sa ii stric viata. Avea pe cineva care nu eram eu. Asta m-a facut sa ma opresc din alte căutări pentru un posibil tata. Probabil ca si ceilati barbati care ar fi putut indeplini acest rol aveau o familie in formare.

Stiam ca aveam suportul neconditionat al familiei mele. Aveam sa ma descurc. Si am facut-o. Am crescut un copul fara tata, un copil atata de bun încât ma face mândră in fiecare zi. Fie ca are tata sau nu, este fiica mea și nu iubesc pe cineva mai mult decat o iubesc pe ea.

-Da. am raspuns sec.

- Imi pare rau, Gin! Pentru toate lucrurile prin care ai trecut, pentru ca nu am fost langa tine. Imi pare rau ca am plecat.

-Amandoi am plecat, Harry. Tu ti-ai continuat viata si eu am facut la fel.

-Acum sunt aici si nu mai plec de langa tine. O sa fiu aici daca ai nevoie de mine.

Ochii mei s-au despărțit de ai lui si au coborat spre mana care o tinea pe a mea.

-Stii, e interesant ca ma intrebai pe mine de casatorie cand cu siguranta tu esti cel insurat...

Ca sa concluzionam, Harry e insutat. Ce ziceti de acest capitol? Va astept parerile.

Jucatoarea de Vajhat Where stories live. Discover now