Capitolul 39

447 28 91
                                    

*Foxy Pov.*
Petrecerea de nunta era animată de multitudinea de oameni de pe ringul de dans. Toată lumea era cu zâmbetul pe buze. Mama si tata au dat stop cadru cand am anunțat că au un toast.  Tata cu o mână o ținea pe mama si cu cealaltă își indrepta paharul spre nuntasi.

-Dorim sa va multumim tuturor ca ne sunteti alături in acest moment extraordinar de important pentru noi. Inseamna foarte mult ca putem împărtăși aceste trăiri cu persoane apropiate noua. Am vrea sa anunțăm in mod oficial ca un nou Potter va apărea pe lume in aproximativ 9 luni.

Mulțimea a început să aplaude si sa strige felicitări. Tot ceea ce ma înconjura prea un tablou frumos pictat.

Atunci mi-am dat seama ca totul era prea frumos ca sa fie adevarat. Am început să aud șoapte. Prea multe soapte. Imi vorbeau in reptomita. Strigau. Fugi! Ascunde-te! Ai grija de Lily!

M-am luat cu mâinile de cap, încercând, fără succes, sa le fac sa taca. Erau prea puternice.

- Foxy, esti in regula? m-a întrebat Teddy punandu-si mâinile de umerii mei.

-Opreste nunta. a fost tot ce am putut sa spun.

-Poftim?

-Opreste nunta. am repetat.

Nu stiu ce l-a făcut să acționeze, sa aiba incredere in ceea ce îi spusesem, dar in cateva secunde Teddy era langa mama si tata si le transmitea vorbele mele. Tata a reluat microfonul si a anunțat un eventual atac. Lumea a început să plece rapid din cort.

Umbre au intrat în spațiul in care ne aflam. Nu stiam ce sunt. Dementori? Devoratori ai Morții? M-am întins dupa bagheta mea, dar nu am apucat sa o fac nicio vraja deoarece nu mai eram in cort, eram in Vizuina, iar Teddy era in fata mea.

- Ce ai facut? Trebuie sa luptăm. l-am tras eu la răspundere.

- Nu. Nu tu. Esti slăbită dupa avertismentul pe care l-ai primit.

- Nu stii despre ce vorbesti. Trebuie să ne întoarcem.

- Foxy, calmeaza-te. Totul o sa fie bine daca rămâi aici, în siguranță.

-Teddy, nu...

-Asculta-ma. Nu avem timp să ne certăm. Au nevoie de mine inapoi si tu trebuie sa rămâi aici, sa ai grija de Ginny. Nu mi-as ierta-o niciodată daca ai păți ceva. Înțelegi? Vreau sa stiu ca esti in siguranta si acolo nu e sigur. Aici e. Hermione se ocupa acum de vrajile de protecție.

Situația era rea. Foarte rea.

-Promite-mi ca rămâi aici. mi-a spus Teddy.

-Promite-mi ca te întorci. i-am intors-o eu.

-Promit.

-Atunci nu ma mișc din casa asta. Si cand te întorci, trebuie să îmi acorzi un dans.

A dat afirmativ din cap. Înainte să plece, i-am sărit în brațe intr-o îmbrățișare scurt. Cand ne-am despărțit, am rămas cu frunțile lipite. Era o distanță atât de mică între buzele noastre incat era fizic dureros. Totul a dispărut cand i-am simțit buzle peste ale mele, într-un sărut apăsat. Avea buzele moi si calda. Tot corpul meu era in flăcări.

Nu a spus nimic cand sărutul s-a încheiat, doar s-a întors si a plecat

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Nu a spus nimic cand sărutul s-a încheiat, doar s-a întors si a plecat. Stiam ca un om in plus ar putea face diferenta. Tata avea nevoie de el.

Am auzit voci la etaj si am urcat grăbită. Teddy spusese ca mama este in casa asa ca am inceput sa o caut. Am găsit-o în camera ei din copilărie, intins-o pe un pat. Lângă ea, Fleur si bunica se plimbau de colo colo, fără stare. Luna Lovegood era si ea aici, așezată langa mama. Am început să am panichez cand am vazut ca are ochii închiși și o vanatae pe obraz.

- Ce s-a întâmplat? am întrebat eu.

-A leșinat și nu este intr-o stare prea bună. Ar putea pierde copilul.

Sper sa va placa toată drama din acest capitol. Toată nebunia este pentru iubitorii de dezastru care au vrut dispară relaxarea. Sper din tot sufletul sa va placa acest capitol si va astept cu nerăbdare parerile.

Jucatoarea de Vajhat Where stories live. Discover now