Capitolul 17

551 33 42
                                    

-Foxy Pov.-
Nu am mai vorbit cu mama in seara aia. Am făcut ceea ce mi-a spus, m-am dus sa ma culc, dar nu in patul meu.

Cand am vazut ca a stins toate luminile si s-a bagat si ea in pat, am creat o vraja incat sa nu ma auda cand ma deplasez. Cu ghiozdanul in spate, am iesit încet din apartamentul nostru.

Stiam unde locuia Harry. Nu imi era frica de întunericul de pe strada. Avea bagheta la indemana, in caz ca aveam nevoie de ea.

Am ajuns repede la destinatia mea. Harry avea o casa uimitor de frumoasa. L-am văzut pe Harry in bucătărie, vorbind cu cineva. Se lasase frigul si nu voiam sa ascult pe la usi asa ca am batut la usa.

 Se lasase frigul si nu voiam sa ascult pe la usi asa ca am batut la usa

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

O femeie asiatica, cu un par negru ca smoala, mi-a deschis usa. Avea ochii roșii, semn ca a plans. Am salutat-o si i-am spus ca il caut pe Harry.

-Harry, te cauta un copil? a tipat ea spre el.

-Un copil? spune el, venind spre usa. Adelaine? Ce cauti aici?

-Am venit sa vorbim. Am nevoie de niste raspunsuri pe care mama nu poate sa mi le dea.

- Ea stie ca esti aici?

- Nu, si te rog nu o anunta.

- Ai fugit de acasa?

Nu am raspuns si el a luat linistea mea ca pe un raspuns.

-Intra. O sa ingheti! mi-a spus Harry.

M-a condus intr-o camera din care am dedus ca este biroul lui.

-Astepta-ma aici. Termin imediat.

Am dat afirmativ din cap si el m-a sărutat pe cap inainte sa plece si sa închidă usa in urma lui. Eram prea curioasă ce vorbeau cei doi asa ca s-a zis cu deviza mea de a nu asculta pe la usi.

- Mai trebuie sa semnezi aici. ii spune Harry.

Nu vad ce se intampla, nu stiu despre ce hârtii vorbește.

-E fiica lui Ginny, nu?

- Este fiica noastra.

-Stiam eu ca pentru ea ma părăsești. Mai ales, cum poti sa ma parasesti cand sunt însărcinată?

- Cho, m-am casatorit cu tine din motive greșite. Am vrut sa o ranesc pe Ginny atunci cand te-am cerut. M-am forțat 13 ani sa te iubesc, dar inima mea era deja la o alta femeie. Cand mi-am dat seama ca noi doi nu functionam, am cerut sa divortam, dar tu te-ai agățat de mine si mi-ai spus ca esti insarcinata. Stiai ca nu as mai fi putut sa ma despart de tine daca aveai un copil de crescut. Planul asta nu ti-a mers. Poate nu mi-am dat seama din prima ca ma joci pe degete, dar am văzut cum incepeai sa primesti mesaje noaptea de la prietenele tale de la care cereai sfaturi cum sa gestionezi minciuna pe care mi-ai spus-o. Alma ti-a dat solutia, sa faci sex cu mine cat sa rămâi insarcianta pe bune. Ceea ce nu știai tu era ca eu aflasem despre mejele alea. La naiba, Cho. Chiar crezi ca telefoanele sunt imune la magie? Acum, te rog, semnează foile și hai sa încheiem asta pentru totdeauna.

Wow! Femeia asta este ca un șarpe. Am inteles apoi cine era. Sotia lui, Cho Chang. Profetul Zilei a scris despre faptul ca Harry Potter se casatoreste. Am retinut data pentru ca era la o zi de cea in care a avut loc nunta lui Ron si a lui Hermione. Asta trebuia sa însemne ceva.

Am auzit usa de la intrare inchizandu-se si l-am asteptat pe Harry sa se intoarca la mine.

-Ce ti-a povestit Ginny? m-a intrebat el serios.

Era clar tensionat din cauza discuției anterioare. Nu il pot condamna.

-Nimic.

- Haide in sufragerie. O sa fie o seara lungă.

Putin de back story pentru Cho si Harry. Also, Foxy a plecat de acasa. Spuneti-mi ce credeti despre cursul poveștii. Sper ca sunteti toti bine acasa cat trecem prin perioada asta. Multi pupici!

P.S. Multumesc pentru o mie de ochișorii. Acest număr atins dupa doar 17 capitole inseamna foarte mult pentru mine asa ca o mie de mulțumiri.

Jucatoarea de Vajhat Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum