Capitolul 21

592 35 43
                                    

-Ginny Pov.-
Dupa ce am terminat de citit scrisoarea fiicei noastre, ne-am uitat amandoi in ochii celuilalt.

-Cred ca ar trebui sa vorbim, nu? spun eu.

-Gin, daca nu esti pregatita, nu trebuie sa o facem.

- Cred ca ar putea sa fie o idee buna.

Am continuat sa ne uitam unul la celalat fara sa spunem spunem nimic pentru cateva secunde.

-Stii, uitasem cat de bine arăți in tricourile mele.

Un zâmbet jenat s-a jucat pe buzele mele, iar mainile au inceput sa tragă în jos de tricou cat sa ma acopăr mai mult. Uitasem complet ca eram îmbrăcată doar cu tricoul lui și o pereche de chiloți. La cat de speriată fusesem nici nu observasem ca Harry era fara tricou, ci doar cu niste pantaloni de trening. Oh, doamne! Sunt sigura ca am rosit. Sau poate simt ca imi ard obrajii doar pentru ca Harry și-a pus mana pe obrazul meu stang.

Mi-am dres vocea si asta a rupt contactul vizual dintre noi. Harry s-a întors langa canapea si si-a trecut peste cap un tricou. Eu doar m-am asezat la bar, cat sa imi acopăr cat mai mult picioarele goale.

-Ginny, incepe el venind langa mine, vreau sa fac parte din viata lui Adelaine. Stiu ca nu am fost acolo de la bun început, dar vreau sa fiu acum. Dar ceea ce vreau nu este doar o relatie cu Adelaine, ci și o relatie cu tine. Avea dreptate, inca te mai iubesc si nu am încetat niciodata sa o fac. Promit sa fiu acolo langa tine, sa te ajut la fiecare pas, sa am grija de tine.

-Parca ai spune juramintele de nunta. am spus zambind.

-Nu inca, mai astepta putin pentru ele. Vorbesc serios, Ginny. Voi sunteti familia mea asa cum si eu sunt a voastra. Esti singura femeie pentru mine si nu stiu daca eu sunt singurul barbat pentru tine, dar pot sa fiu ceea ce meriți. Am tot vorbit de viitor, dar nu pot sa nu invoc si trecutul. La naiba, imi e dor de tine. Imi e dor de zâmbetul tau, de buzele tale, de mainile tale care se plimbau pe corpul meu. Mi-e dor sa te tin in brate inainte sa adormi si sa iti spun ca te iubesc. Pentru ca o fac, Ginny. Te iubesc cum nu am mai iubit pe nimeni altcineva.

Am lăsat cateva momentent ca ceea ce tocmai spusese sa se aseze bine in capul meu. Erau cuvinte grele si mari. Erau declaratii puternice care imi daramau zidul cărămidă dupa cărămidă. Venise rândul meu sa vorbesc.

-Am crezut tot timpul asta ca m-ai folosit doar pentru sex in seara aia dupa ce am auzit ca aveai de gand sa te însori cu Cho. Am crezut ca sunt cealata femeie, cea cu care inseli si nu aveam nevoie de asta in viata mea. Nu stiam ca erati intr-o pauza din cauza mea. Cred ca ar trebui sa imi cer scuze pentru comportamentul meu de atunci. Eram inca naiva si nu te-am lăsat sa explici , asta daca aveai de gand sa o faci dupa cuvintele urâte pe care ti le spusesem. Dupa ce am aflat ca sunt insarcinata a trebuit să mă maturizez rapid si sa ma ocup de situatia asta. Poate ar fi trebuit macar sa iti spun ca era posibil sa ma fi lasat însărcinată, dar erai unul din trei. Foxy a fost fericirea mea cat tu nu erai. Ea era dovada ca ma descurcasem singura.

-Dar nu mai e nevoie sa fii singura acum. A fost o mare neînțelegere între noi. Haide sa reparam asta, te rog. Ce spui?

Putin suspans nu strica... Ce credeti ca o sa spuna Ginny? O sa accepte? Va pup si va astept parerile.

Jucatoarea de Vajhat Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum