Capitolul 15

540 32 47
                                    

Rezultatul era in mana mea care tremura ca varga. Eram la fel de neliniștită ca si ei. Niciunul nu a vrut sa ia asupra sa rolul celui care da verdictul final asa ca am păstrat plicul in mana mea.

Cand ma pregăteam sa il deschid, am văzut cum Foxy si Harry si-au întins fiecare cate o mana. Oricare ar fi fost rezultatul, cei doi s-au apropiat foarte mult. Harry ma privea nelinistit din spatele ochelarilor, cu acei ochi verzi superbi. Pe fata lui Foxy juca un mic zâmbet nesigur care ma împingea sa deschid plicul.

Am facut-o. Am scos hârtiile din plic si am inceput sa caut sectiunea unde era scris rezultatul. L-am citit in gand. M-a luat teama si am simtit cum un fior mi-a petrecut spatele. Am mai citit o data ca sa ma asigur, apoi am simtit ca imi pierd controlul bratelor. Foile au cazut pe podea. Harry s-a aplecat si le-a luat.

-Ce scrie? a intrebat Foxy nerabdatoare.

Harry citeste atent inainte sa ii raspunda. Il vad cu face si el o verificare. In comparatie cu mine, lui ii apare un zâmbet pe fata.

-Sunt tatăl tău. ii spune privind-o.

Si ea a avut o urma de zâmbet. Apoi a întors capul spre mine si zâmbetul i-a dispărut. Probabil ca eram rosie la fata. Am iesit vijelios din Aripa Spitalului, iar Harry a venit dupa mine.

-Ginny! Ginny, opreste-te! m-a prins din urmă si mi-a luat mana intr-a sa.

M-am smuls repede si nu i-am permis sa imi șteargă lacrimile de pe fata.

-Nu esti tatăl ei, la naiba. Tatăl ei este un bărbat care m-a lăsat insarcinata si apoi nu i-a mai pasat de mine. Tatăl ei nu este mai mult decat un donator de sperma. Tatal ei nu exista. Nu a fost acolo cand a mers prima data, cand a vorbit prima data, cand a primit scrisoarea de la Hogwarts, in prima zi de scoala. Nu, tatăl ei era ocupat sa se căsătorească cu o alta femeie. Poate chiar sa faca alți copii cu ea. Si in tot timpul asta, cand tatal ei își forma o alta familie, Foxy se gandea la el si la cine o fi si de ce nu e acolo.

-Pe barba lui Merlin, Ginny! Nu stiam ca ea exista. Stii foarte bine cum ne-am despărțit în dimineata aia.

- Da, spunandu-mi ca urma sa o ceri in căsătorie pe Cho.

-Deci iti amintesti. Mi-ai dat pana acum alta impresie.

-Normal ca imi amintesc. Mi-ai dăramat lumea din temelii. M-am simțit folosita in jocul tau murdar si pervers. Cum aveam sa iti spun ca sunt insarcinata cand tu erai deja căsătorit cand eu aflasem?

-Am fi gasit o cale.

-Cam tarziu pentru asta. In ochii mei, tu nu esti tatăl ei si nu vei fi vreodata.

Nu l-am lăsat sa mai spuna nimic. M-a rănit prea tare. Am suferit prea tare din cauza ta. Aveam nevoie sa imi vindec propriile răni.

-Foxy Pov.-
Nu stiu ce tocmai s-a întâmplat. Nu ma puteam da jos din pat cand sa merg sa ascult conversația, dar dupa fata lui Harry, nu a mers prea bine.

-Ce s-a întâmplat? Unde e mama?

-A trebuit sa plece. Nu se simțea prea bine. Mi-a spus ca isi cere scuze ca pleaca inainte sa te salute.

-Si ce facem acum, tata?

A zâmbit cand i-am spus asa. Puteam sa ma obisnuiesc cu asta.

Am aflat cine e tatal, dar asta nu inseamna ca problemele s-au terminat. Sper din tot sufletul ca nu o urati pe Ginny. Incercati sa o înțelegeți, prin ce a trecut, fara sa o judecati prea aspru. Va astept cu nerăbdare parerile.

Jucatoarea de Vajhat Where stories live. Discover now