Capitolul 24

750 38 56
                                    

Am vorbit la cina despre ce s-a mai întâmplat in vietile noastre. I-am povestit despre cum merge Vajhatul si cand va fi următorul meci. El mi-a spus cum e viata de Auror si apoi Foxy a intrat in discuție. Probabil ca asta fac părinții. Nu pot sa nu vorbeasca despre copii.

A aflat de momentele importante din viata ei: cand i-a cazut primul dinte, cand a decis ca ar fi o idee buna sa isi faca breton (nu a fost, l-a urat din prima secundă și a vrut sa isi taie tot parul), cand a primit scrisoarea de la Hogwarts.

-Sunt sigur ca vom forma si mai multe momente impreuna. mi-a spus Harry, ajutandu-ma sa imi pun haina.

Nimeni nu ne-a recunoscut. Sau, cel putin, nu ne-a întrerupt nimeni cina. Poate doar chelnerul care parca avea in fisa postului sa ne imbete, umplând paharele cu vin de fiecare daca cand se terminau. Nu i-am facut pe plac. Niciunul dintre noi nu s-a imbatat.

-Vrei sa rămâi la mine in noaptea asta? Ar fi cel mai usor avand in vedere ca trebuie sa mergem amândoi maine la gara pentru Foxy. mi-a propus Harry dupa ce a pornit motorul mașinii.

Voia sa petreaca cat mai mult timp cu mine si doar cauta pretexte pentru asta. Il cunoșteam prea bine. In regula, Potter. Jocul asta se poate juca in doi.

-Sigur. Ar fi cel mai eficient asa si din punctul de vedere al combustibilului.

La naiba cu el. Ce imi pasa mie de combustibil? Imi pasa doar sa fiu cu el.

Ajunși la el acasă, mi-am dat jos geaca si pantofii cu toc care deja începeau să ma faca sa regret ca i-am ales. A urcat spre dormitor si eu l-am urmat. Eram foarte obosita. Avusesem amândoi o zi lungă. Aveam nevoie de odihnă.

⚠️Următoarea scena ar putea deranja unele persoane. Continut +16 asa ca nu cititi daca nu sunteti confortabili cu scenele intime. Semnul galben va marca cand scena se termina.⚠️

Harry si-a dat jos sacoul si cravata. Arata foarte bine in costumul lui aranjat si de om important in societate. Si poate de aceea abia asteptam sa scape de el. Aveam nevoie de Harry al meu, omul modest pe care il cunosteam. Si s-a dus cu toata oboseala mea pentru ca am simtit cum ma apasa o presiune intre picioare, vazandu-l. Cand a ajuns la camasa, nu am mai putut doar sa ma uit.

-Lasa-ma pe mine.

M-am apropiat de el si i-am preluat munca. Si-a pus mainile pe talia mea cat timp mainile mele se ocupau cu nasturii lui. Cand am terminat si i-am atins abdomenul, am simtit ceea ce îi facea atingerea mea. Era cald. La fel eram si eu. Degetele lui au ajuns pe deschizatoarea rochiei mele si s-a oprit pe fermuar.

-La naiba, Gin, te vreau atât de tare.

-Si eu te vreau, aici si acum.

-Nu ti se pare ca ne grăbim?

-Nu cand vine vorba de tine. Nu e ca si cum acum am facut conștiința pentru prima data. Nu cred ca ne grăbim. Stiu doar ca am nevoie de tine.

Nu a asteptat mai multe adăugiri. Mainile lui au scăpat de rochia mea, iar ale mele de camasa si pantalonii lui. Nu am rupt sărutul care le lega nici cand am ajuns pe patul lui, cu el deasupra mea. Corpurile noastre erau in flacari. A scăpat cu mișcări line si de sutienul meu negru.

Fiecare miscare a lui producea in mine o multitudine de senzații dupa care asteptasem de atât de multă vreme. Buzele mele nu erau singurele care aveau parte de atentia gurii lui. Sânii mei i-au primit limba calda. Am adorat sunetul pe care l-a scos atunci cand i-am atins forma proeminentă din boxeri.

Aveam nevoie de el in cel mai intim mod posibil și el a inteles asta din privirea mea pentru ca s-a intins dupa cutia de prezervative si si-a rulat repede unul. De fiecare daca cand se împingea in mine imi spunea cat de mult ma iubeste. I-am spus si eu acelasi lucru. De o mie de ori si nu era ultima data cand aveam sa i-o spun.

⚠️Puteti sa cititi de aici⚠️

Dimineata, alarma mea a sunat la ora 9. Mi-au luat cateva secunde sa imi aduc aminte unde eram si ce se petrecuse noaptea trecuta. A fost magic din toata punctele de vedere. Întâlnirea noastra a fost perfectă.

Harry nu dadea semne ca ar fi auzit alarma. Capul meu se odihnea pe pieptul lui, iar ambele sale maini ma tineau intr-o imbratisare foarte placuta. A trecut totusi sa ma desprind din ea pentru ca alarma deja ca exaspera. Uram alarmele.

Dupa ce am oprit-o, am vrut sa ma dau jos din pat si sa fac micul dejun, dar un Harry cu voce răgușită s-a decis sa se impuna.

-Nici sa nu te gândesti. Am nevoie de tine aici.

Am zâmbit și m-am apropiat de el pentru a-l saruta pe obraz. El a preluat avantajul si m-a lipit din nou de el.

-Harry, trebuie sa ajungem la gara. I-am promis lui Foxy ca vom fi acolo.

-Inca cinci minute, mami.

- Bine, dar dupa cinci minute vreau sa te vad jos la micul dejun.

- Dar mai vreau inca cinci minute cu tine. Altfel, nu are sens. Nu vreau sa stau niciun minut fara tine.

Am cedat si l-am lăsat sa mai stam inca cinci minute care s-au transformat in zece care s-au transformat in "Oh, Doamne, trebuie să ne grăbim, altfel o pierdem pe Foxy".

Chiar asa, era sa pierdem trenul, dar am ajuns la timp. Ea ne-a sărit pe rand in brate.

-Sa fii cuminte. i-am spus eu, netezindu-i parul.

-Voi sa fiti cuminți. Eu o sa fiu un copil exempler.

-Foxy Pov.-

Vedeam pe fata ei cat era de fericita. Și eu eram fericita pentru ea. Cand l-am imbratisat pe Harry, i-am soptit la ureche, in reptomita.

-Ai grija de mama, te rog. Nu merita sa mai sufere. A facut-o destul.

-Ai cuvântul meu ca o voi proteja de toate pericolele si nu ii voi da motive sa mai fie trista. Ai incredere in mine, Adelaine.

- Am.

Și cu asta, m-am intors spre mama, pentru un ultima "la revedere".

-Ginny Pov.-

I-am dat un sărut scurt pe obraz inainte sa o vad urcandu-se in tren impreuna cu Grace si ca trenul sa plece din fata noastra.

-Cum iti întrebi cel mai bun prieten cum a iesit intalnirea cu sora ta fara sa vrei sa vresi ce ai mâncat la micul dejun? a intrebat Ron cand trenul nu s-a mai auzit.

Am ras cu toții si am trecut prin perete, spre lumea încuiată.

Buna tuturor! Sper ca v-a placut acest capitol. Pentru cei care l-au citit in întregime, sper ca nu a fost prea mult. Este pentru prima data cand fac o astfel de insertie asa ca sper ca cei care nu au citit sa nu se simtă ofensați.

Also, Sare_Pe_Rana sper ca esti mandra de ceea ai citit. Partea aia a fost pentru tine.

Și un mare la multi ani pentru AleAlessia746 . Sper ca ți-a plăcut cadoul tau din partea mea.

Jucatoarea de Vajhat Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum