Epilog

526 31 93
                                    

După 9 luni
*Ginny Pov. *
Asta va suna atât de clișeic, dar fiecare cuvânt, liberă și spațiu semnifica ce simt acum. Sunt cea mai fericita femeie din lume. Si fara nici macar putina exagerare. Viata mea a devenit si mai completa cand băiatul nostru a venit pe lume.

Din momentul în care sufletelul a deschis ochii și s-a uitat fix intr-ai mei, am știut că a luat o parte din inima mea, fără să facă altceva decât să clipească si sa respire.

A fost printre putinele dati cand l-am văzut pe Harry plangand. Își legăna fiul si ii canta printre sughituri de lacrimi. Atunci am inceput si eu sa plâng pentru ca era perfect. Asta imi dorisem cand am avut-o pe Foxy si de care nu am avut parte, un tata care sa se piardă în existența copilului sau.

-Oh, Doamne, nu! Cursurile de sora mai mare nu m-au învățat ce sa fac cand părinții incep sa plângă. Credeam ca asta este treaba copilului. Imi dati toate planurile peste cap. a spus Foxy intrand in camera noastră de spital cu o cafea in mana pentru tatăl ei.

Fiica noastră nu se oprea niciodată din a ne surprinde cu replicile ei. De asemenea, si puterea ei trebuie subliniată cand vine vorba de caracterul lui Foxy. Deși nu a arătat nici macar un moment ca ar superi dupa plecarea lui Teddy, stiu ca a facut-o. Am incercat sa vorbesc cu ea despre asta, dar nu a vrut niciodată să coopereze. Imi rupe inima ca nu ma lasa sa o ajut. Si-a vindecat singura rănile până la urmă.

- Ati ales vreun nume? a intrebat Foxy.

- Nu. Ai ceva idei? i-am spus eu, stergandu-mi ultimele lacrimi cu un șervețel.

- Nu stiu. Având în vedere ca eu am fost numită în amintirea unei persoane dragi cred ca ar trebui sa faceti la fel si cu micuțul asta.

- Asta ar putea sa fie o idee bună. a subliniat si Harry.

- Da. Ce părere ai de James? am întrebat.

În acel moment si-a atintit privirea asupra mea. I-am onorat mama prin Foxy. Tatăl lui merita acelasi respect.

-E cel mai bun nume.

-James ramane atunci. Am bifat unul. Ne mai trebuie unul.

- De ce inca unul? am întrebat eu nedumerită.

- Aceasta intrebare are ca rapsuns o serie de argumente. Ma indoiesc ca doriti sa va numiti copilul Jr., cat sa nu fie confundat cu bunicul James Potter. Plus ca eu am doua nume. Niciun copil Potter nu va scapa fără doua nume.

Avea dreptate. Trebuia sa ne mai gandim la inca un nume. Numele mi-a venit foarte repede pentru ca stiam ca urma in importanta in ochii lui Harry, privind familia.

-James Sirius Potter. Cum vi se pare?

Atât Harry cat si Foxy au dat aprobator din cap. Foxy l-a luat in brate pe James, iar Harry a venit langa patul meu si mi-a luat mana intr-a lui. Ne uităm la copii nostri frumosi, împărțind primul lor moment fratesc.

- Bun venit în lumea asta nebună, James Sirius Potter! Nu o sa fie usor, dar iti promit ca ne vom distra la maxim. O sa ai o soră de pomină, fratioare. Sper ca esti pregatit.

Si-a apropiat buzele de urechia lui micuța si i-a soptit:

-Țin sa mai mentionez ca ai tras lozul norocos in privinta părinților. Suntem cei mai norocoși copii din lume, Jamie.

SFÂRȘIT

Am ajuns la sfârșitul acestei cărți. Va astept parerile și sper ca v-a placut călătoria noastră până aici. Mi-ar plăcea mult daca ati putea sa imi lăsati cateva cuvinte despre intreaga cartea (ce s-a placut si ce nu, ce ar trebui sa evit sa fac pe viitor).

Jucatoarea de Vajhat Where stories live. Discover now