Multumiri

367 20 58
                                    

A venit acel moment al cărții pe care nu tot cititorii il citesc, dar este si momentul în care este rândul meu sa dau către voi.

Scriind cartea asta, nu am avut niciun moment în care sa ma simt singura. Va aveam pe toti aici, langa mine, spunandu-mi cum ar fi cel mai bine sa fac. Asta este clipa cand eu ma plec in fata voastră și să spun multumesc pentru ca sunteti cei mai buni.

M-ati susținut în acest proces si sunt sigura ca aceasta carte nu ar fi arată asa fara voi.

trezor40 - Multumesc atât de mult pentru prezența ta. Nu cred ca ai lipsit la vreun capitol si parerile tale m-au ajutat super mult.

user76442248 - Multumesc pentru fiecare părere. Mi-a plăcut să am un companion apropiat de varsta mea pe aici. Ma bucur mult ca te-ai implicat în modul în care ai facit-o. Parerile tale mereu ma făceau sa ma pun inapoi pe scris.

Marissa_Jackson19 - Ai fost aici inca de la primul capitol. Ma bucur atât de mult ca ai ramas pana aici si nu iti pot spune cat de mult insemana pentru mine ca vad ca imi lasi o părere la fiecare capitol. Ai fost sursa a multor zâmbete de-ale mele.

AleAlessia746 - Nu am putut sa nu observ ca numele meu se află pe profilul tau dupa cuvântul idol. Nimeni nu mi-a mai spus asta inainte si imi umple inima de fericire. Insemana ca am avut un impact. Si tu ai un impact asupra mea cand imi trimiți parerea ta. Ma bucura mult cand vad ca iti place un capitol. Multumesc pentru tot și pentru ca imi esti reminder pentru postarea următorului capitol.

Clara_23_Maria - Ma bucur ca mi-am gasit germană de nume. Si ma bucur ca tu m-ai gândit pe mine si cartea asta. Prezența ta aici imi face ziua mai buna. Nu o sa uit cum am vauzt ca ai citit vreo 20 de capitole intr-o seara. Insemana ca chiar te-a prins cartea si nu pot fi mai fericita pentru asta. Multumesc ca esti aici!

MariaRaisa2008 - Nici nu stiu cu ce sa incep. Multumesc ca esti busola mea morală si ca ma atentionezi cand intrec masura. Sper ca nimic din cartea asta nu te-a suparat sau te-a facut sa te simti inconfortabil. Si daca a facut-o, imi cer mii de scuze. Multumesc ca esti inca aici.

Sare_Pe_Rana -Doamne, fata, ce ai scos din mine la capitolul ala (sper ca stii de care vorbesc). Nu mai scrisesem ceva de genul ala si nici nu aveam destul curaj sa o fac. Multumesc pentru impuls si pentru fiecare comentariu înfocat. Imi activi partea spontană si imi place sa scriu cu latura aia.

todirel - Tu esti sursa mea cea mai mare de motivație. Imi ajung cateva minute sa vorbesc cu tine si am tot cheful sa ma întorc la scris. Multumesc pentru toată susținerea și încrederea pe care mi-ai acordat-o. Tin la tine extraordinar de mult.

geneticuser - Sper ca nu credeai ca te-am uitat. Maestre, multumesc ca exiști. Ai fost aici sa imi diseci fiecare replică si asta insemana enorm pentru mine. Cu fiecare comentariu de-al tau, am devenit o scriitoare mai buna. Iti multumesc pentru tot procesul meu si pentru cartea asta care nu ar fi fost la fel fără tine.

rita_loghin _Liana_L_ Bria_2008 SkadiSkadi1919 si maryxis va vad si pe voi. Multumesc ca ati fost aici cu un comentariu si un vot. Fiecare dintre acestea semnifica foarte mult pentru mine.

Va multumesc si celor nementionationati aici!

Acestea fiind spuse, multumesc de asemenea si celor care au încet sa citească sau au renunță. Le mulțumesc și lor pentru ca m-au făcut să vreau să mă depășesc. Le mulțumesc și cititorilor fantomite pe care nu ii pot vedea.

Le mulțumesc tuturor celor care au citit pana aici si sper sa nu va dezamăgesc pe viitor. Voi încerca ca viitoarea carte sa o bată pe asta. Multumesc pentru tot suportul și încrederea pe care o aveti in mine. Sunteti niste oameni excepționali.

Jucatoarea de Vajhat Where stories live. Discover now