Capitolul 29

487 29 50
                                    

*Ginny Pov.*

Când m-am văzut in fata casei, nu m-am gândit decât la torul pe care urma sa il mâncăm si la relaxare. Eram atât de obosită, desi nu am facut prea mult efort.

Harry era pe canapea, uitandu-se la televizor.

-Buna, Gin! Ai ajuns mai repede decat de obicei.

- Da, am avut un antrenament mai atipic.

După ce am facut repede un dus si m-am îmbrăcat cu ceva mai comod, am coborât si m-am așezat și eu langa el si l-am sărutat pe obraz.

-Mi-a fost dor de tine. mi-a spus el.

- Am lipsit doar cateva ore. Dar si mie mi-a fost dor de tine.

Si a așezat usor un sărut dulce pe buzele mele. Imi plăcea mult sa il sărut, apropierea noastră.

Totul a mers foarte bine între noi. Au fost și certuri, dar nimic care sa ne despartă.

Harry s-a ridicat în picioare dintr-o dată.

- Gin, te iubesc si nu e niciun secret ca esti iubirea vietii mele. Imi place ceea ce am creat aici, stii, în casa asta. Imi place familia noastră și cred ca si Addy este fericita aici. Ma bucur atât de mult ca te-am recuperat  și ca am reusit ca refacem relatia asta pentru ca nu mai era momentul pentru lacrimi si supărari. Vreau sa imi cer scuze pentru toate acele momente in care nu am fost bărbatul pe care il meriți langa tine, dar lucrez sa fiu cat mai bun pentru ca tu meriți ceea ce e cel mai bun pe lumea asta, pentru că esti îngerul si salvarea mea, pentru că am murit cu tine in gand si am înviat cand te-am simtit aproape. Imi pare rau pentru tot evenimentul Cho. Nu ar fi trebuit să mă căsătoresc cu ea și am stiut asta din momentul în care a spus da si nu era vocea ta. Imi cer scuze ca nu mi-am dat seama ca avem nevoie unul de celălalt și am crezut ca trebuie sa te salvez de demonii mei. Imi pare rau ca te-am parasit. Dar sunt lucruri fata de care nu o sa imi cer scuze. Nu o sa iti cer scuze pentru Addy. Pe lângă faptul că este un copil extraordinar, a fost liantul care ne-a readus impreuna si mereu ii voi fi recunoscător. Pentru ca ea mi te-a adus pe tine, pentru ca tu mi-ai adus-o pe ea. Si nu o sa iti cer scuze ca sunt nebună dupa tine si ca vreau sa imi petrec toată viața cu tine.

Lacrimile siroiau de mult pe obrajii mei, lacrimi de fericire pentru ca il iubesc atât de mult si este atât de perfect pentru mine, chiar daca ii este greu sa o accepte. Lacrimile s-au oprit, parca si ele surprinse, când Harry a deschis cutiuță rosie si a lăsat la vedere un inel strălucitor de logodnă.

-Vrei sa te căsătorești cu mine, Gin, si sa ma faci cel mai fericit bărbat di lume? Promit ca daca spui da, vor realiza din a te face fericita un job cu norma intreaga. Te iubesc si mi-as dori foarte mult să fii soția mea.

M-am blocat. Nu stiam ce sa spun. Trebuia sa ii spun ce se intampla inainte sa spun da si apoi el sa regrete. Nu am vorbit despre asta inainte si merita sa stie in ce se bagă, căsătorindu-se cu mine.

- Spune ceva, te rog! a spus Harry, simtindu-se cum ii tremura vocea.

- Harry, trebuie să iti spun ceva. Cred ca ar trebui sa te așezi.

Puțin suspans nu cred ca strica. Sper ca v-a placut acest capitol si va astept parerile. Multi pupici si stay safe!

Jucatoarea de Vajhat Where stories live. Discover now