Capitolul 31

500 27 40
                                    

Veste viitoarei noastre nunti s-a răspândit foarte repede. În mai puțin de o săptămână toti apropiații noștri, și nu numai, știau toate detaliile.

Harry nu a vrut să așteptăm foarte mult până la eveniment si eu am fost se acord cu el. Voiam să se petreacă cat mai repede pentru ca nu mai aveam răbdare.

Foxy si Hermione m-au ajutat cu pregătirile pentru nuntă. În mai puțin de două zile, aveam deja o locație si aranjamentele florale. Din fericire, tata a fost de acord să ridice un cort asemănător cu cel de la nunta lui Bill si a lui Fleur. Nu aveam de gand sa invităm multe peroane, asa ca spatiul va fi suficient. Mama a zis ca se va ocupa de mâncare și va surpriza tot ce se va întâmpla referitor la ceea ce va ajunge în stomacurile noastre.

Astăzi, ne ocupam de ultimele retușuri ale rochiei de mireasa si ale domnișoarelor de onoare. Aveam doua domnisoare de onoare, Hermione si Foxy. Pe parte opusa, Harry avea si el doi cavaleri de onoare, Ron si inca un cavaler surpriza pe care nu a vrut sa mi-l dezvăluie. Putin neașteptat nu strica. Nu l-am batut prea mult la cap cu asta deși eram foarte curioasă.

Mi-am dorit foarte mult ca rochiile lor sa aiba motive florale. Mereu mi-au placut rochiile înflorate pentru motivul renașterii din spatele lor, iar cand le-am prezentat ideea lui Foxy si lui Hermione, au fost de acord imediat.

De rochia lui Foxy m-am îndrăgostit de la prima probă. Ii stătea excelent.

Nici la Hermione nu au fost probleme

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Nici la Hermione nu au fost probleme. Domnișoarele mele erau pregătite de petrecere.

 Domnișoarele mele erau pregătite de petrecere

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Eu, în schimb, nu am fost lasa din ochi. Sarcina nu începuse să se vadă asa ca nu sărea în ochi. Încă nu anunțasem pe nimeni. Eu, Harry si Foxy eram singurii care stiam.

- Ginny, mai intoarce-te o data, te rog. spune mama.

Sunt îmbrăcată în rochia mea de mireasa de mai bine de o jumătate de oră. Am făcut o groaza de piruete si am impresia ca tot cauta motive sa se mai uite la rochie. Nu pot sa spun ca ma plâng totusi. Imi adoram rochia atat de tare incat cred ca voi dormi in ea in seara nunții.

*Foxy Pov.*
Mama arată că o prințesă. Eram atât de mândră de tot ce urmează să cladim impreuna in familia asta. Nunta se apropia cu pasi repezi si eram mult prea încântată.

-Cred ca ar trebui sa încerci și niste pantofii putin mai înalți. ii sugerează  Hermione mamei.

Ea a dat aprobator din cap si s-a așezat pentru a scoate sandalele pe care le purta inainte. În mod normal, ar trebui sa fie obosită, dar transmitea prin fiecare por energie si viata.

- Foxy, ai putea sa mergi la receptie si sa întrebi daca ne mai poate aduce un rand de pahare de șampanie? m-a întrebat Hermione.

-Sigur, revin imediat.

Când am ieșit din cabina mamei, rochiile de mireasa mi-au atras atenția. Făcusem deja drumul cabina-receptie de cel puțin trei ori sapatamna asta asa ca mi-am permis momentul de distragere. Erau atât de frumoase incat iti luau mintile. La propriu. Nu stiu cum, dar m-am ciocnit de un perete. Uh?! Nu trebuia sa fie un perete aici.

-Oh, bună! Esti in regula? mi s-a adresat "zidul".

-Um, da. Sunt bine.

Zidul nu era un zid deloc, ci un băiat foarte arătos, cu părul saten, ochi albastri si o privire pătrunzătoare. Cand am coborât spre zâmbet, m-am bucurat ca nu mi-au cedat genunchii.

 Cand am coborât spre zâmbet, m-am bucurat ca nu mi-au cedat genunchii

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

- Imi pare rau ca am intrat in tine. mi-am cerut eu scuze.

- Nu-i nimic. Ma bucur ca nu ai pățit nimic.

Si-a mai etalat inca o data zâmbetul si am continuat fiecare spre drumul lui, eu spre receptie, el spre cabine.

În 5 minute, eram inapoi in cabina mamei. Am fost surprinsa însă cand l-am văzut pe baiatul-zid imbratisand-o pe mătușa Hermione alături de zâmbetul mare de pe fata mamei. Cine e băiatul ăsta si de unde imi cunoaște familia?

New people in the house! Sper sa v-a placut capitolul si ca nu a fost prea plictisitor. Cine credeti ca este băiatul? Credeti ca este un personaj nou sau un personaj care a mai apărut în serie? Va astept cu nerăbdare toate parerile.

P. S. Ma bucur mult ca va încânta ideea unei cărți pentru Foxy. Am făcut deja coperta si daca se strâng multe păreri la capitolul asta, o voi dezvălui capitolul viitor.

Jucatoarea de Vajhat Where stories live. Discover now