Caputolul 28

461 29 38
                                    

*Harry Pov.*

Au trecut cateva luni de cand ne-am mutat impreuna. Luni in care parca am trăit un vis. Nu s-a mai auzit nimic legat de avertizarea mamei asa ca am fost liniștiți. Relatia mea și a lui Ginny merge din ce in ce mai bine pe zi ce trece. Am invatat sa ne reacomodam unul cu celălat si totul merge ca o mașinărie bine unsa. Sunt atât de fericit ca am reusit sa ajungem aici, în punctul asta.

Ginny a trebuit să meargă la antrenamentul de Vajhat. Nu inteleheam de ce voia neaparat sa meargă la munca de ziua ei, dar nu m-am opus. Am rămas doar cu Adelaine acasa, exact ceea ce imi doream.

- Addy, poti sa cobori puțin, te rog? mi-am chemat eu fiica care probabil lucra la o felicitare pentru Ginny.

-Imediat, tata!

Iubeam faptul că am reusit sa ocupam rolurile de tata si fiica. Mai ales, imi plăcea cand nu imi spunea Harry. Ma simteam mult mai apropiat de ea cand imi spunea tata.

Când a ajuns in fata mea s-a așezat lângă mine pe canapea si m-a privit nedumerită.

- Asta este o discuție foarte serioasă și am nevoie de raspunsurile tale sincere. În regulă?

- Da, jur pe cuvant de Cercetasi.

Am zâmbit la raspunsul ei. Replică asta peste tot in filmele Încuiate. Habar nu au ei de unde a aparut.

-Vreau să mă insor cu mama ta.

Adelaine nu a spus nimic, asa ca am incercat sa repar ceea ce am spus.

-Adica vreau sa spun ca imi doresc sa o cer în căsătorie. Nu o sa ii impun sa ne însoare cu mine doar pentru ca asa vreau eu, în niciun caz asta. Bine, mi-ar plăcea să se ajungă totusi sa ne căsătorim, dar cu consimțământul ei. Cred ca mai bine tac acum.

Ma fastaceam si eram roșu la față ca un adolescent. Sunt sigur că până și colegii lui Adelaine se descurcă mai bine la relații decât mine cand vine vorba de a scoate cuvinte pe gura.

Fiica mea era blocată, ca și cum daduse-m stop cadru. Cred ca am speriat-o. Înainte de raspunsul lui Ginny aveam nevoie de aprobarea lui Addy. Având în vedere ca si tăcerea e un raspuns, am inteles ideea.

-Poate ca nu e o idee atât de bună. Nu iti face griji, nu o sa se întâmple...

Nu am apucat sa termin propoziția ca Addy mi-a si sărit în brațe, imbratisanu-ma strâns.

- Da, da, da. Asta e cea mai bună idee, tata! a spus ea încântată.

- Deci e un da? Ma încurajezi sa fac asta? am întrebat ea cat sa ma asigur.

- Da, 100% suportul meu cel mai maxim. O sa filmez toată scena cat sa ne amintim mereu si o sa ajut la organizare și la ornamente si la rochia mamei si la...

-Usurel, Addy! Daca Ginny spune da, atunci cu siguranta va avea nevoie de ajutorul tau.

- Asta nu e o situație de "daca", ci o situatie de "cand", tata. Nu iti face prea multe griji, cupidon Foxy spune că mama va spune da.

-Atunci o sa am incredere in cupidon Foxy.

- Cred ca e prima data cand imi spui Foxy.

-E un nume inspirat, desi imi place Adelaine mai mult.

- Cand vrei sa o faci? Sa o ceri in căsătorie adică?

- Azi, după ce se întoarce acasă.

- Bine, o sa ascund ma ascund impreuna cu camera de filmat în spatele planetei de acolo si sub Pelerină ta Invizibilă. Ce zici de asta?

-Super idee, Addy.

I-am sărutat creștetul capului si am privit-o cum urca repere scările. Imi iubeam fiica mai mult decat orice pe lume. Ea si Ginny erau minunile mele. Si, sa speram ca ambele vor accepta sa imi poarte numele in după-amiază asta.

Hello, tuturor! Sper sa va placa acest capitol si sa imi lăsati multe păreri. A fost ceva in neregula la capitolul trecut? Va intreb pentru ca a fost un numărul mic de pareri. Nu va mai place povestea? Vreti sa schimb ceva? Va astept raspunsurile.

Jucatoarea de Vajhat Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz