Capitolul 10

552 32 44
                                    

Nu mi-am intors capul. Nu m-am putut uita la el. Test ADN? Cred ca glumea.

- Nu. am raspuns sec.

-Nu?

- Nu vreau sa fac niciun test ADN.

-Spune-mi de ce nu.

Mi-am luat cateva secunde pentru a respira adânc. Stiam ca urma sa explodez.

-M-am descurcat atât de mult timp doar eu si ea. Nu a avut o figura paterna in afara de fratele meu si nu cred ca a venit momentul ca tatăl ei sa apara in peisaj. Poate ca niciodata nu va fi momentul. Am fost doar noi doua si a ne-a mers bine. Nu am nevoie de un bărbat care sa plece cand da de greu cu adolescenții.

-De aia nu ma lasi sa ma apropii de tine? Crezi ca te-as părăsi cand as da de greu?

-E doar un copil. Se atașeaze de persoane. Si atunci cand pleaca, ea suferă. E datoria mea de mama sa o apăr de asta.

-Te-ai gândit că poate o privezi de o poveste a unei familii fericite?

- Nu e cazul. Foxy este un copil fericit. Si pana la urma ce te face atât de sigur ca ai putea fii tatăl ei?

-E o matematica simpla. Intorcandu-ne cu 9 luni inainte de ziua lui Foxy ajungem in perioada nunții lui Ron si a lui Hermione.

Stiam unde voia sa ajunga. Noaptea aia era in fiecare parte a mintii si a corpului.

Nu il mai văzusem pe Harry de cand se terminase Batalia de la Hogwarts, mai clar, de cand ne despartisem. Apoi, dupa cativa ani, a venit dichisit la costum cu cravată si pantofi de piele. M-a socat sa il vad. Mi-a dat stomacul peste cap. Ne-am culcat impreuna in noaptea aia. Simteam dorul si nevoia de el. Pur si simplu nu am mai gandit niciunul dintre noi sau, mai bine zis, nu ne-am gandit la consecințe.

-Stii ca eram impreuna cu Dean atunci.

-Tocmai te despartisei de Dean. tinu el sa ma corecteze. Asta înseamnă un lucru. Ori Adelaine este fiica mea, ori a lui Dean. Ori a lui Michael, pe care imi amintesc ca il mentionasei.

Avea dreptate, astea era variantele la care m-am gandit si eu. Punandu-i pe toti trei pe o coloana, ati putea crede ca m-am culcat cu o groaza de peroane. Am avut o perioada inimaginabile. Am găsit refugiu in obiceiuri nesanatoase. Am depasit momentul si am curățat toxicitatea.

-Gin, te ascunzi in spatele unor argumente despre Adelaine cand de fapt e frica ta. Ti-e frica ca acel bărbat o sa fie parte a vietii ei si, indirect, din a ta. Ti-e frica ca o sa te atasezi si ca o sa plece.

I-am dat satisfacția liniștii mele. Avea dreptate. Imi era frica pentru inima mea ranita.

-Nu te-as părăsi, Ginny.

-Nu ma aburesti de doua ori cu aceeași minciună, Potter.

Am urlat la el încât a tresărit. Din fericire, masina era trasa pe dreapta. Lacrimile au inceput sa imi cada repede pe obraji.

-Nu te cred. Nu am incredere in ceea ce imi promiti acum. Nu dupa ce te-am asteptat atat ca apoi tu sa ma respingi. Ti-am spus toata ideea ca si eu aveam de gand sa te părăsesc ca sa ma formez pentru Vajhat pentru ca nu voiam sa vezi cat sufăr. Te-am asteptat atât de mult, Potter. Am trait in fiecare zi cu frica ca ai murit și apoi as fi murit si eu pentru ca o lume fara tine e o lume neagra. M-am plictisit sa fiu fata care asteptata. Care își ridica așteptările si apoi plange. Trebuie sa fiu puternina pentru Foxy.

Harry si-a pus mana pe obrazul meu pentru a-mi sterge lacrimile. Ar fi trebuit sa il resping, dar nu mai aveam forța. Ochii lui imi transmiteau tristete. Ii vedeam suferinta pe care o simtea pentru mine.

- Sunt aici si acum, Gin.

-Pana cand o sa pleci din nou.

Si-a lipit fruntea de a mea și nu a mai spus nimic. Următorul lucru pe care l-am simtit a fost gura lui lipită de a mea intr-un sărut răbdător și calm, un sărut la care ii raspundeam.

Hello! Sper sa va placa acest capitol. todirel , m-am tinut de promisiune, scuze pentru ora târzie. Sper sa nu fi fost prea intens. Spuneti-mi daca vi s-a parut ca sa o las mai moale pe viitor. Multi pupici!
P.S. 10 CAPITOLE. Multumesc mult ca m-ati susținut până aici. Insemana enorm de mult pentru mine ca am ajuns pana aici.

Jucatoarea de Vajhat Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ