Bölüm 22

19.9K 1.8K 463
                                    

Ruhum içimden çekiliyor gibiydi. Karnımda hareketlenen yumuşaklıktan sonra boğazıma doğru süzüntü geçiyordu. Sırtım yumuşak bir zemine değiyormuş gibi hissettiğimde zorlukla gözümü açtım. Şimdi toprakta uzanıyordum ve karnımda uzunca duran mızrağa bakıyordum. Fısıltıyla ve güçlükle 'Azrail' dediğimde kafamın içinde 'buradayım' sesi yankılandı. Yerde yatmaya devam ederken çok halsiz ve güçsüz hissediyordum.

"Berbat hissediyorum."

"Ölmek üzere olduğun bir haldesin. Tüm büyüleri vücuduna uyguladım. Biraz beklemelisin."

Bir müddet beklemeye devam ederken elim benden izinsiz hareketlendi. Bunu Azrail yapıyordu. Elim boğazım gelirken duraksadı ve dudaklarım hareketlendi. Şimdi hiç bilmediğim sözcükleri okuyordum. Azrail benim bedenimle büyü yapmaya devam ediyordu. Büyü vücuduma işlerken onu hem hissediyor hem de yapılışından ötürü enerjisini yakalayabiliyordum. Bu çok tuhaf bir histi.

"Mızrağı şimdi çıkarabilirsin."

Elimle mızrağı tuttuğumda tereddüte düştüm. Azrail bunu hissettiği için 'kontrolü bana bırak' dedi. Başımı olumlu anlamda salladığımda Azrail vücudumu kontrol etti. Elimle mızrağı tuttuğum gibi tek seferde çıkardım. Karnımdan bir parça çıktığı için bunu hissetmiş ve inanılmaz derecede içim tuhaf olmuştu. Azrail kanayan yere elimi koyarken büyüsünü okumaya devam etti. Yavaş hareketlerle ayağa kalktım.

Etrafıma bakındığımda Dennis sersem bir halde yanıma yaklaştı.

"Ama sen hala aynısın."

Bakışlarım vücuduma çevrilirken 'hayır değilim' dedim.

"Atalante halimdeyim. Kostümüm de üzerimde."

Azrail kafamın içinden 'insan olduğu için Kisor görüntüsünü göremiyor' dedi. Dennis'e baktığımda 'duydun mu' diye sordum.

"Neyi?"

"Azrail, seni duymuyor."

Ağzım hareketlenirken 'beni duyabilmesi için bedenini kullanmam gerekir. Bunu da senin iznin olmadan yapmayacağım. İlk ve son' dedim. Bunu Azrail bedenimi kullanarak söylemişti. Dennis şeşkınlıkla bakarken 'inanılmaz' diye ekledi.

"İnsan olduğun için Kisor görüntüsünü göremiyorsun."

Azrail gerekli büyü sözcüklerini bana söylediğinde Dennis'i tuttum. Sözcükleri okuduğumda Dennis gözlerini kapatarak inledi. Sadece sözcükleri okuyarak büyüyü yapmıştım. Bu gerçekten harikaydı. Uğraşmam gereken büyü torbaları falan yoktu. Sözcükleri bilip okumak yeterliydi. Tabii bu Azrail bedenimden ayrılana kadar olacaktı.

Dennis gözlerini açtığında şaşkınlıkla baktı.

"Şimdi görebiliyorum."

Başımı gülerek sallarken etrafı gösterdim.

"Bölgeme hoş geldin. Her şeye hazırlıklı ol."

Dennis gülerken etrafa bakınmaya devam etti. O sırada duraksayarak bir noktaya uzunca baktı. Şimdi yüzü ciddileşmişti. Baktığı yere dönerek baktığımda bir grup cinin gülerek bize doğru yaklaştığını gördüm. Dennis'i tutarak ağaçların arkasına ilerlerken gülüyordum.

"Cinler geliyor. Şimdi izle."

Cinler topluluğu yanımıza çok yaklaştığında ağacın arkasından aniden çıktım. Cinler ani tepkiyle hançerlerini çekerken gülüyordum.

ATALANTE 2 | [TAMAMLANDI] Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin