ATALANTE 3

12.4K 709 67
                                    

...

Tüm okurlara merhaba!

Uzun bir aradan sonra birlikteyiz. Bölüm başlığından anlayacağınız gibi Atalante 3 geliyor. 🎉 Bu konuda heyecanlıyım ve yine beni yalnız bırakmayacağınızı biliyorum. Hepinize çok teşekkür ederim. ❤️

Lafı uzatmayayım. Sizi sıkmak istemem. Yazdığım süre zarfı boyunca fikirlerinizi ve beklediklerinizi paylaşabilirsiniz. Gidişatı kimler tahmin edebiliyor okurken çok zevk alıyorum.

Bu bölümün bildirimini aldığınız vakit Atalante 3 için ilk bölüm gelmiş olacak. Beni takip etmiyorsanız size Atalante 3'ün yayınlandığına dair bir bildirim gelmeyecek ancak bu bölüm sayesinde size haber vermiş olacağım. Şimdiden iyi okumalar. Umarım sizi tatmin edecek bir kitap olur. ❤️

Bu arada bazı karakterler ve erkek özeller için karakter güncellemesi bölümü de olacak tekrardan. Ayrıca bazı karakterlerimiz de değişti. Onlara da göz atmayı unutmayın. Zaten ilk bölümde bunu tekrar söyleyeceğim.

Öpüldünüz. ❤️

 ❤️

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
ATALANTE 2 | [TAMAMLANDI] Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin