Bölüm 23

20.7K 1.8K 561
                                    

Binaya yaklaştığımızda Azrail etrafı kontrol etti.

"Burada görünmüyorlar."

Fiona ve Monetayı çağırdığında büyülerini birleştirdiler. Üçü büyülerini hararetli bir şekilde okurken rüzgar şiddetini arttırdı. Ardından sol taraftan büyük bir toprak parçası içe gömüldü. Azrail o bölgeyi incelerken 'buraya ancak büyü ile inebiliriz' dedi. Moneta, Fiona ve Azrail büyü yoluyla içe gömülen bölgeden indiklerinde diğer özeller ve yardımcılarıyla birlikte bekledik. Uzun bir süre sonra gömülen yerden büyücüler çıkmaya başladılar.

Büyücüler tek tek çıkarken yine binlercesi alanı doldurmuştu. Bu kadar kişi saklanmaya mahkum kalmıştı. Üstelik büyü yapabilme yeteneklerine rağmen. Bu bir daha asla tekrarlanmayacaktı.

En sonunda Azrail, Fiona ve Moneta ile birlikte çıktığında büyücülere dönerek konuştum. Onlar diğer halka göre çok daha iyi görünüyorlardı. İşkenceye maruz kalmamışlardı çünkü.

"Kisor büyücüsü öldürüldü."

Çok ani bir şekilde söylediğim için tüm büyücüler şaşkınlık içerisindeydi. Kimisi ağlamaya başlamıştı bile. Kisor büyücüsü onlara liderden çok daha fazlasıydı. Bunu biliyordum.

"Bunu karşı özeller yaptı. Hemen bölgelerinize dönmeli ve hızlı bir şekilde toparlanmalısınız. Kisor büyücüsü ve diğerleri adına intikamımızı alacağız."

Hepsi hep bir ağızdan bağırırken intikamı haykırıyorlardı. Aralarından bir tanesi üzgün bir şekilde konuştu.

"Lidersiz nasıl olacak? Kisor büyücüsü her şeyi kontrol ederdi."

Bakışlarım Monetaya çevrildiğinde Moneta söze girdi.

"Lideriniz ben olacağım."

Büyücüler korkuyla bakarken geri adım attılar. Moneta korkusu ne kadar zaman geçerse geçsin onlar için geçmemişti. Monetaya destek çıkarak söze girdim.

"Sizin bu yeteneğiniz, Moneta'nın yeteneğinden bir parçasını size sunmasıyla oluştu. Size en iyi lider o olacak."

Büyücüler aralarında fısıldaşırken onaylayıcı konuşmalar duyulmaya başlandı. Büyücüler bunu onaylamıştı. Monetaya bakarak gülümsedim. O da aynı şekilde gülümsedi. Büyücülere dönerek konuştum.

"Herkes görevinin başına dönsün. Sağlık binasında görevli olanlar binaya gitsin. Halk sağlık kontrolünden geçecek. Hepsi işkenceye maruz kalmış. Çiftçiler hemen topraklara ve duvar savunucuları yerlerine dönsün. Hasar gören surları da güçlendirin."

Hepsi hemen yola çıktıklarında özellere ve yardımcılarına döndüm.

Lisa Azrail'in yanında ona bir şeyler anlatıyordu. Onlar her zaman iyi anlaşıyorlardı zaten. Elka ve Benza yan yana dururken Benza artık hep kisor görünümündeydi.  Sanırım savaş sırasında veya başka bir durumda dönüşecekti. Bunu bilmiyordum. Şaya, Mindy ile bir şeyler konuşurken Esya da konuşmaya katılmıştı. Fiona Okka ile birlikte beklerken Azraile döndüm.

"Karşı özellerden bir tepki gelmedi."

"Şu an bize karşı koyabilecek kadar güçlü değiller. Saklanıyorlar."

"Onları yakalamalı ve hak ettikleri cezayı vermeliyiz. İntikam almak zorundayız. Herkes adına."

"İntikam alınacak."

Başımı olumlu anlamda salladıktan sonra özellere dönerek konuştum.

"Fiona, Sayn hükümet binasına gitmeli ve ekibi toplamalısın. Herkesi görevine yönlendirmeli ve düzeni sağlamalısın."

ATALANTE 2 | [TAMAMLANDI] Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin