Bölüm 30

19.4K 1.7K 412
                                    

İyi okumalar. ❤️
......

Azraile uzun bir süre baktıktan sonra başımı olumlu anlamda salladım. Ardından ona sıkıca sarıldığımda Azrail güldü. Sarılmama karşılık verdiğinde derin bir nefes aldım. O sırada müzik tekrar değiştiğinde Azrailden ayrılarak söze girdim.

"Daha fazla dans edemeyeceğim. Çok yoruldum."

Azrail başını sallarken 'tamam' dedi. Elimi tutarak ilerlediğinde oturma yerlerinden birine oturduk. Elka ve Benza eğlenerek dans ederken Hermia ve Menos da yorulmuş olacaklar ki oturmuşlardı.

Şaya bir büyücü ile dans ederken gözüm Esyaya kaydı. Surat ifadesi yine sanki mutlu bir gün değilmiş gibi asıktı. Onu dansa kaldırmak isteyen birine sert bir şekilde tepki vermiş ve onu göndermişti. Bu kız deliydi falan ama yine de bizdendi işte. Gerçi Chen olayından dolayı ona bakış açım fazlasıyla değişmişti ama bunu gündemden uzak tutmaya çalışıyordum.

Fiona kahkahalarla Corentinle dans ederken Moneta da büyücülerin arasında eğleniyordu. Lisa da ona eşlik ediyordu. Okka etrafta dolaşırken Mindy de yere uzanmış bir şekilde Şayayı izliyordu. Aslında herkes halinden memnundu. Bu beni gülümsetmişti.

Bakışlarım Azraile döndüğünde Azrail'in suratı asıldı. Ne olduğunu sorsam da anı bozmamak adına söylemek istemiyordu. Onu zorladığımda söze girdi.

"Koran ırkı geçidi zorluyor. Ne kadar kapatmış olsak da riskli bir hal almaya başladı. Gittikçe daha büyük bir güç uyguluyorlar. Haftalar oldu ama asla durmuyorlar."

Derin bir nefes alırken 'Koran ırkının intikamcı olduğunu söylemişlerdi' dedim.

"Bunu beklemiyor değildik."

Azrail başını olumlu anlamda salladığında konuşmasına devam etti.

"Geçit için tekrar toplanmalı ve daha büyük bir güç uygulamalıyız."

Başımı sallarken 'tamam' dedim.

"Düğün bitsin, özelleri toplarız. Büyücüler de yardım edecektir."

Azrail başını salladıktan sonra bir müddet daha sohbet etmiştik. Hatta bir ara tekrar dansa kalkarak deli gibi eğlenmiş ve dans etmiştik. Artık sona gelmiş sayılırdık.

Düğün bittiğinde herkes dağıldı. Corentin ve Fionayı evlerine mutlu bir şekilde uğurladıktan sonra Azrail ile birlikte evimize geçtik. Dennis bugün gelmeyeceğini söylediğinde buna şaşırsam da ona bir şey söylemedim. Egeria ile birlikte vakit geçirecekti sanırım.

Odama girdiğimde derin bir nefes alarak kendimi yatağa bıraktım.

"Ayaklarım ağrıdan kopacak sanırım."

Buna gülerken 'çok güzel bir geceydi' dedim.

"İlk defa bu kadar çok dans ettim."

Azrail gülerek yanıma sırt üstü uzandığında 'ben de öyle' dedi.

"Ama sen yorulmadın değil mi?"

Azrail başını olumsuz anlamda sallarken 'seninle yıllarca durmadan dans edebilirim ve yorulmam' dedi. Buna güldüğümde 'tabii tabii' diyerek yatakta doğruldum. Üzerimi değiştirmek ve bir an önce uyumak istiyordum. Banyoya eşyalarımı alarak ilerlediğimde üzerimi değiştirmiş ve elimi yüzümü yıkamıştım. Elbiseyi güzelce dolaba astığımda yatağa doğru ilerledim. Azrail'in de kıyafetleri değişmişti.

Örtüyü kaldırarak yatağa uzandığımda 'hemen uyuyacağım' dedim. Azrail başını sallarken 'ben de' diyerek yanıma uzandı.

ATALANTE 2 | [TAMAMLANDI] Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin