1. Ritualul

11.7K 415 73
                                    

— Sam! Sam! Sam! Sam! Aud cum toată lumea din bar îmi scandează numele, așteptând să termin ultimele două shoturi din cele zece pe care a trebuit să le beau în două minute. Nu am timp de pierdut, și dacă vreau să trec testul ăsta, trebuie să beau shoturile.

Iau ambele pahare de tequila intr-o mână, și pentru că imi place să fac spectacol, mă urc în picioare pe scaun și le dau pe ambele peste cap. Toată lumea mă aplaudă, iar cei trei nătărăi care mi-au dat proba asta mă privesc mândri, de parcă aș fi copilul lor și tocmai am obținut premiul întâi la nu știu ce olimpiadă.

— Bine Sam! Sincer am crezut că o să dai la rațe după primele cinci shoturi! Acum coboară de acolo, trebuie să ne pregatim de proba finală! Ben îmi întinde mâna și mă ajută să cobor de pe scaun.

Ce sunt probele astea? Vă povestesc imediat.

Ei bine, eu sunt Sam. Samantha mai exact, dar oricine mă cunoaște știe că dacă vrea să își păstreze toate membrele, nu trebuie să mi se adreseze pe numele întreg. Sam este suficient. Sam îmi place, Sam mă reprezintă.

Cei trei nătărăi despre care vă spuneam mai devreme sunt de fapt fratele meu mai mare, Chris, și cei doi prieteni ai săi, Aaron și Ben. Pe cei doi îi cunosc de puțin timp, mai exact de trei luni, de când m-am mutat la fratele meu în Los Angeles. M-au integrat imediat în grupul lor, însă aparent trebuie să indeplinesc acest "Ritual" pentru a deveni oficial una dintre ei. Nu vă gândiți că facem parte din vreo sectă sau ceva, pentru asta ar trebui ca măcar să aibă o denumire pentru grup. Ei bine , ei nu au o denumire, dar eu îmi permit să îi numesc "Cei Trei Muschetari". De fapt, Ritualul este un motiv în plus să bea.

Am de trecut trei probe. Asta inseamnă că fiecare dintre ei va alege ceva care cu siguranță mă va umili, sau mă va pune in încurcătură.

Prima "pedeapsă" a venit din partea lui Ben. A trebuit să mă las legată la ochi, în timp ce ei m-au machiat, m-au coafat și îmbrăcat. Apoi m-au urcat in mașină și după ceea ce mie mi s-a părut o veșnicie, m-au dezlegat la ochi, și așa am ajuns în clubul ăsta din Las Vegas. Nu pot să vă explic cu ce emoții m-am privit în geamul mașinii, și cât de ușurată am răsuflat când am vazut că arătam chiar bine.

A doua probă a fost născocită de Chris, și știți deja ce s-a întâmplat cu acele zece shoturi, iar eu acum resimt din ce în ce mai puternic efectul alcoolului. Nu știu care va fi cea de-a treia probă, însă sper să rămân conștientă până când o voi afla măcar. Am emoții, pentru ca Aaron este de departe cel mai nesuferit dintre ei, și nu prea știu la ce să mă aștept din partea lui.

Muzica s-a oprit, iar dj'ul ne anuntă că imediat își vor face apariția pe scenă cei de la " The Heartbreakers". Știu că se zice că nu e bine să judeci o carte după copertă, dar nu îmi pasă. Nu imi place trupa asta, deși habar nu am cine sunt. Au un nume de rahat. Am un sentiment ciudat în ceea ce-i privește, iar sentimentul îmi este confirmat imediat ce văd sclipirea din ochii lui Aaron. A pus ceva la cale.

— Draga mea, a venit momentul pentru proba finală. Acesta îmi cuprinde umerii cu brațele și mă intoarce cu fața spre scenă. Oh nu, te rog nu! Dacă vrei să faci parte oficial din grupul nostru,în seara asta trebuie să pleci de aici cu unul din membrii trupei ăsteia. Și ca să vezi că sunt băiat bun, te las pe tine să alegi norocosul! Nenorocitul!

Nu, nu , nu! Asta nu o să se întâmple! Aaron, e soră-mea, ce naiba?!

— Oh haide Chris, nu e un copil! Ce zici dulceață, te bagi? Aaron mă privește îngâmfat, și are un zâmbet care parcă transmite numai "știu că n-ai curaj să faci asta". Ben este amuzat de toata situatia, dar Ben așa este mereu. Iar Chris este înspăimântat, știu că pentru el voi fi mereu sora mai mică și inocentă. Mai mică sunt, dar inocentă nu chiar.

Eu sunt SamWhere stories live. Discover now