26. Am nevoie de tine

3.8K 215 16
                                    

Am rămas stană de piatră , neștiind cum să reacționez la ceea ce se întâmpla în fața ochilor mei. Nathan se uita speriat la mine, în timp ce Selena mă privea și zâmbea diabolic. Părea că este chiar încântată de ceea ce se întâmpla, în timp ce eu eram dezgustată.

   Cu toate puterile pe care le mai am, reușesc să îmi pun corpul în mișcare. Vreau să plec cât mai repede de aici, și să uit de Nate, să îmi scot din cap imaginile care se derulează neîncetat în mintea mea. M-aș arunca în ocean, dacă aș ști că mi-ar putea provoca o amnezie care să mă facă să îl uit pe șatenul care îmi tot umblă prin minte de o vreme.

   — Sam, stai! îl aud pe Nathan în spatele meu, iar eu am nevoie de toată determinatea din lume pentru a îmi continua drumul.

   Însă mă opresc în loc și mă întorc speriată, sperând ca ceea ce am auzit să nu fie ce cred eu că este. Dar este. Nate, întins pe jos, inconștient. A vrut să iasă din cadă, dar a alunecat și a căzut. Nu îl pot lăsa așa. Este rănit, și cine știe ce substanțe interzise a băgat în el. Așa că nu stau pe gânduri prea mult și mă năpustesc asupra lui.

   — Nate! Nate! Nathan, la naiba, zi ceva! tip eu când văd că nu se trezește, și mă uit disperată la Selena care nu pare a vrea să ridice vreun deget pentru a face ceva.

— Ce i-ai făcut, Selena?!

— Nimic care să nu îi fi plăcut, te asigur, rânjește ea pervers.

   — Dacă nu vrei să faci o baie în ocean în luna decembrie, ai face bine să îți ștergi zâmbetul ala idiot de pe față și să vii aici să mă ajuti, îi spun eu scârbită.

— E frig afară iar eu sunt in constum de baie! Nu vreau să răcesc, se smiorcăie ea, iar eu îmi pierd și ultima fărâmă de răbdare.

Scot telefonul și tastez rapid un mesaj pentru Christian. " Camera lui Nate, acum! Toți trei!"
Bag telefonul la loc în geantă, și furioasă, mă întorc la Selena a cărei privire nepăsătoare mă scoate din minți. Îi apuc bărbia cu mâna stânga pentru a-i fixa privirea în ochii mei, iar mâna dreaptă mi-o duc după ceafa ei, obținând de la ea o privire confuză. Îmi duc apoi gura în dreptul urechii ei, și cu o voce joasă încep sa îi șoptesc :

— Ai exact trei minute sa ieși din cada asta și să dispari de pe iahtul asta. Nu mă interesează cum, dar dispari. Nu ai vrea sa dai ochii nici cu prietenii mei, și nici cu cumnata mea, care este polițistă, iar eu sunt sigură că dacă ar fi să caut acum în geanta ta, aș găsi ceva mai mult decât un ruj și un tampon.

Mă îndepărtez de ea și îi arunc unul dintre prosoapele care stăteau pe un scaun, apoi mă întorc la Nate și îl acopăr și pe el cu celălalt. Îi verific respirația, apoi îi cercetez corpul în căutarea unor răni vizibile. Nu observ nimic, așa că răsuflu ușurată, și mă liniștesc la gândul că doarme, fiind răpus de oboseală, dar și de droguri si alcool. Trupul lui este mult prea masiv ca să îl pot muta singură, așa că nu am decât să aștept să ajungă cei trei.

— Sam! aud cum ușa este izbită de perete iar pe ea intră furioși dragii mei prieteni. Abia acum observ că Selena m-a ascultat, și a plecat.

   — Sunt bine, le spun eu pentru a îi liniști. El nu prea este, adaug și le fac semn spre Nate care este in continuare întins pe jos, pe terasă.

   — Ce dracu' s-a întâmplat, Sam? E mort? întreabă Aaron vizibil panicat.

   — Aaron!! Nu!! Dumnezeule, cum poți să te gandești la asta? ripostez eu.

   — Aaa...nu știu...spune și iși freacă ceafa cu mâna, iar când mă uit mai bine la el, realizez că este băut.

   — Hai, ajutați-mă să îl urc în pat, și vă puteți continua petrecerea, le spun eu, deși mi se pare puțin cam grav să miroasă a alcool la ora asta.

Eu sunt SamWhere stories live. Discover now