25. S-a terminat!

3.8K 228 17
                                    

   Wow, tocmai am atins 300 de ochisori, dupa doar cateva zile de cand am inceput sa scriu. Nici nu va imaginati cat inseamna pentru mine, asa ca va multumesc! 🙏

Astăzi este ziua plecării. Mâine este Ajunul Crăciunului, iar următoarele patru zile le vom petrece pe yaht, in mijlocul oceanului. Sunt mai mult decât fericită, și deși abia aștept vacanța asta, sunt nerăbdătoare să mă întorc acasă, pentru a mă bucura de cadoul meu.

    După ce m-au legat la ochi, băieții m-au cărat in brațe până când am ajuns in garaj. Când mi-au dat eșarfa jos, în fața mea stătea cel mai frumos motor. Negru mat, cu inserții galbene. Am condus destul de des motorul lui Ben în ultima perioada, așa că am căpătat încredere în mine. Normal că i-am făcut o probă, dar am de gând să îmi scot noua jucărie la o plimbare mai lungă, doar eu și ea.

   Avem bagajele pregătite, suntem îmbrăcați și încălțați, și așteptăm mașinile care ne vor duce în port. Suntem în formulă completă adunați la noi acasă. Sau mă rog, aproape completă, pentru că eu sunt singura care nu are pereche. Ben este cu Kate, Aaron cu Sophie, iar Chris...să spunem doar că va trebui să fim extrem de cuminți zilele astea, dat fiind că vom avea o polițistă la bord. Eu sunt un fel de a șaptea roata la camion. Și nu cea de rezervă. Deși băieții m-au asigurat ca Nate va fi acolo, am emoții.

Ma gândesc la cum se întoarce roata. Când el căuta cu disperare orice urmă de atenție din partea mea, eu îl ignoram. Când m-am dus după el , plecase. A revenit, apoi eu am dat cu bâta in baltă, și de câteva zile mă gândesc numai la el și la cum îl voi face să mă asculte.

   L-am văzut când am ajuns în port, însă imediat cum m-a văzut, a urcat la bord, dispărând în mulțime. Decid să nu îl caut acum, până la urmă vom fi închiși pe vasul ăsta împreună patru zile.

   Îmi găsesc camera, și pentru că am două ore să mă pregătesc pentru petrecerea de diseară, aleg să profit de cada cu jacuzzi din dormitor și să fac o baie fierbinte.

   După aproape o oră, ies din cadă, îmi usuc părul și îl îndrept, apoi mă ocup de machiaj. Când sunt mulțumită de rezultat, îmbrac rochia pregătită, și mă încalț în pantofii mei cu toc. Normal că am ales cea mai sexy rochie pe care o dețin, neagră, mulată, cu tot spatele gol. Aud câteva bătăi în ușă semn că restul găștii este gata.

Când ajungem la parter, pare că petrecerea a început deja, pentru că majoritatea invitaților sunt deja aici. Imediat, îl caut cu privirea pe Nate. Nu îl văd nicăieri, așa că aleg să mă plimb puțin prin mulțime.

   Începusem să mă gândesc că poate încă nu a coborât, și încercam să îmi fac curaj să caut cabina lui, când îl văd. Pe un scaun de bar, exact în fața mea. Și normal că nu este singur. Cum am putut să uit de ea? Selena este încolăcită în jurul lui, îmbrăcată într-o bucată albă de material pe post de rochie. Și eu credeam că eu sunt prea dezbrăcată.

   Cei doi par a se simți foarte bine, pentru că zâmbesc unul la celălalt, se sărută și se mângâie, iar eu parcă am un deja-vu. Sunt blocată în fața lor, și nu pot să fac niciun pas, nici măcar atunci când privirea Selenei se oprește pe chipul meu.

   — Sam, ce mă bucur să te văd, îi aud vocea pițigăiată, după ce se dezlipește puțin de șatenul meu. Al meu?!

   Plăcerea este de partea mea, îi răspund încercând să nu las nicio lacrimă să scape. Așa că le zâmbesc forțat, și mă întorc către Nate. Voiam să vorbim, i-am spus, dar văd că ești ocupat acum, așa ca vă urez distracție plăcută!

   Nate nu a schițat nicio reacție. Nimic. Privirea lui era pierdută și mă privea de parcă încerca să își dea seama cine sunt. Am fugit direct în camera mea, unde m-am închis pentru tot restul serii. Le-am trimis mesaje prietenilor mei, i-am mințit că am rău de mare și că vreau să mă odihnesc, și am început să plâng.

   Cum să fii atât de proastă, Sam? Ce ai crezut?! Că va veni singur? Că iși va cere scuze că te-a văzut sărutându-te cu un alt bărbat, a doua zi după ce i-ai dat speranțe? El ți-a adus flori, iar tu i-ai dat cu ele în cap. I-ai dat speranță, ca să i-o spulberi ca o nemernică. Sau poate credeai că te va aștepta la nesfârșit, până aveai să îți dai tu seama ca te-ai îndragostit de el? Uite că am zis-o , na! M-am îndragostit de Nate, dar l-am pierdut înainte de a îmi da seama de asta.

Toată noaptea nu am făcut decât să plâng, și nu cred că am reușit să dorm mai mult de două ore. Nu am mai plâns atât de când am aflat despre divorțul părinților mei. Acum sunt în baie, și încerc să acopăr cumva urmele nesomnului. Reușesc într-un final, iar când ies din baie, pe patul meu se află Aaron, Ben si Chris.

— Am auzit ce s-a întâmplat, îmi șoptește Chris.

— Ei bine, se pare că ori am așteptat prea mult, ori nu am așteptat suficient. Dar asta este. Nu a fost să fie. Oricum, nu știu de ce m-am gândit măcar la o posibilă relație cu el. Adică, eu sunt Sam, nu? Eu nu am relații.

— Sam...eu nu cred că ar trebui să renunți așa repede. Adică, până la urmă și tu te-ai sărutat cu altul in fața lui, și gândește-te că el cel puțin asta a văzut. Nu știe povestea, are doar imaginile.

— S-a uitat la mine de parcă nu știa cine sunt, Ben!

— Scumpo, era beat. De ce nu te duci să îl cauți, să discutați despre ce vi se întâmplă? intervine și Aaron.

   — Pentru că nu are niciun rost. Serios băieți, ajunge. Orice ar fi fost între mine și Nate, s-a terminat, le răspund hotărâtă.

   — Ești mai încăpățânată decât un catâr, femeie! Acum du-te și caută-l și fă-l să te asculte, ca să nu o fac eu, spune Aaron.

   — Și în plus, deja ai plâns toată noaptea, ce mai ai de pierdut? mă întreabă și Ben încercând să mă convingă.

   Până la urmă poate au dreptate.

   — Bine. Mă duc să îl caut. Știți cumva în ce cameră este? întreb și mă ridic de pe pat.

   Cei trei îmi spun numărul camerei, si după câteva încurajări bine-venite, am plecat în căutarea șatenului. Bat de câteva ori în ușa cu numărul indicat de Ben, dar nu răspunde nimeni. Din instinct, apăs pe clanță, care nu este încuiată, așa că pătrund în cameră. Nu văd pe nimeni, însă aud niște chicoteli. Cu pași îngreunați mă îndrept spre terasă, iar ceea ce văd mă face să blestem momentul în care am ales să am încredere în sfaturile prietenilor mei. Or fi ei bărbați, dar nici măcar ei nu au prevăzut ceea ce îmi văd ochii.

Pe terasă se află un jacuzzi, iar în jacuzzi este Selena, în lenjerie intimă, călare peste bărbatul care mi-a spulberat inima înainte să o descopere. Ea își întoarce capul spre mine, fără să se îndepărteze de Nathan, și îmi aruncă un zâmbet malefic și o privire de superioritate.

Privirea lui Nate este înca pierdută, însă de data asta pare să mă recunoască, pentru că expresia feței lui se schimbă imediat.

   — Samantha...spune el când realizează ce se întamplă.

   Îl privesc adânc în ochi, și îi observ pupilele dilatate. Albul din jurul irișilor săi este roșu, iar cearcănele de sub ochi arată că nu a dormit deloc. Aseară se uita la mine de parcă nu știa cine sunt, iar acum abia dacă m-a recunoscut. Ce se întâmplă cu el? Stai puțin, Nathan este drogat?!

   Nu așa trebuia să decurgă vacanța asta...

Hei, nu ma înjurați prea tare, bine?
  
   Continuarea poveștii depinde puțin de voi, pentru că eu sunt puțin în dilemă. Nu stiu daca sa duc povestea spre final, sau sa raman la planul initial, desi asta inseamna cateva capitole in plus?

   Astept parerile voastre, si va multumesc!
Xoxo🖤

Eu sunt SamWhere stories live. Discover now