31. Vreau să îți prezint pe cineva

3.9K 223 12
                                    

Parchez motorul în fața casei și îmi fac curaj să cobor. Nu am mai fost aici de aproape patru ani, dar totul arată neschimbat. Pe tata l-am văzut de câteva ori în acest timp, însă de fiecare dată el era cel care ne vizita. Astăzi, m-am decis să îi fac o surpriză. Știu că locuiește împreună cu noua lui logodnică, pe care nu am vrut să o cunosc până acum, dar astăzi mă simt diferit. Sunt...fericită.

Aseară am ajuns acasă destul de târziu, așa că tot ce am făcut a fost să fac o baie fierbinte și să dorm. M-am trezit dimineață simțindu-mă din nou vie pe interior, și cum fratele și prietenii mei se vor întoarce abia mâine, m-am decis să îl scot pe Karl la o plimbare. Karl este motorul meu, căci nu m-am putut abține să nu îi pun un nume.

   Ziua de ieri a fost ca un vis. Am zâmbit cât pentru o viață, și am râs cum nu o mai făcusem de mult. M-am simțit protejată în brațele lui Nate. m-a făcut să mă simt din nou ca o adolescentă răsfățată. Am putut simți cum o parte din zidurile pe care le-am construit în timp au început să se crape.

   Nathan este diferit. Dacă nu l-aș fi văzut pe scenă, nu aș fi crezut că este o "vedetă". A fost atât de natural, încât m-a făcut să mă întreb dacă nu cumva am trăit toți acești ani cu o impresie total greșită în ceea ce privește persoanele publice. Atunci când este pe scenă, în fața fanilor sau a camerelor de luat vederi, de cele mai multe ori afișează un zambet fals. Știu asta acum, pentru că l-am văzut pe cel real. Trebuie să păstreze anumite aparențe, așa că timpul liber și-l petrece singur, cu animăluțele lui. Este o persoană cât se poate de normală atunci când nu este în centrul atenției reflectoarelor.

Nu știu ce va fi în continuare între noi doi, dar sunt dispusă să aflu. Cel puțin astăzi.

    Când în sfârșit îmi fac curaj să cobor de pe motor, trag aer adânc în piept și mă îndrept spre ușa masivă de lemn a casei tatălui meu. Bat la ușă, iar în scurt timp aceasta se deschide, după ea apărând tatăl meu, care mă privește surprins.

   — Sam, ce surpriză! exclamă el și mă trage în brațele sale.

— Mi-a fost dor de tine, tati, îi recunosc eu printre lacrimi.

— Nici nu știi cât mă bucur că ești aici. Acum intră, scumpo, vreau să o cunoști pe Allison.

Îl aprob și îl urmez tăcută în casă. Pe hol, ne întâmpină o femeie roșcată, frumoasă și destul de tânără. Nu aș zice că are mai mult de treizeci și cinci de ani. Ea nu spune nimic, ci mă privește cu căldură și îmi zâmbește blând.

— Scumpo, ea este Allison. Allie, ea este Sam, spune tatăl meu.

Dau să întind mâna pentru a o saluta, însă ea mă cuprinde într-o îmbrațișare mai mult decât neașteptată. Cu toate astea, este plăcută.

— Sam, mă bucur atât de mult să te cunosc. Kyle îmi povestește despre tine în fiecare zi. Acum, probabil îți este foame. Merg să pregătesc ceva, cât timp tu și tatăl tău puteți povesti, spune ea și nu apuc să îi răspund pentru că este deja în drum spre bucătărie.

— E drăguță, îi spun tatălui meu atunci când rămânem singuri.

Acesta zâmbește sincer și îmi face semn spre canapeaua din living, pe care ne așezăm amândoi.

— Sam, scumpo, ești bine? mă întreabă tata îngrijorat.

— Tati, nu am venit să te văd pentru că s-a întâmplat ceva. Pur și simplu îmi era dor de tine, si cred că și de casa asta, spun și zâmbesc privind în jur.

— Tati? îl întreb după câteva momente de liniște.

— Da, scumpo?

— Cum ai știu că nu o mai iubești pe mama?

Eu sunt SamWhere stories live. Discover now