36. Epilog

4.9K 339 105
                                    

    Crăciunul în New York este total diferit de cel din Los Angeles. Pe când acolo împodobești bradul la cincisprezece grade celsius, aici temperaturile sunt negative. Dar cum nu am de gând să ies din casă prea curând, nu mă deranjează deloc. Ba mai mult, ninge ca în povești, ceea ce face ca sărbătoarea asta să pară ca desprinsă dintr-un basm.

   Și pot să spun cu mâna pe inimă că trăiesc un basm. Masa imensă de 10 persoane plină cu tot felul de bunătăți, și toate scaunele ocupate de toți cei pe care îi iubesc pe lumea asta. Sunt fericită. Toată lumea râde, bea, și își povestesc întâmplări amuzante din adolesență.

Au trecut trei ani de când eu și Nathan suntem împreună. Au fost trei ani intenși, aș putea spune. Am fost cu el în turnee, am călătorit pe tot continentul împreună, și nu numai. La aniversarea de un an a relației, Nathan m-a dus în Paris. La cea de doi ani, eu l-am dus în Thailanda. Astăzi este aniversarea de trei ani, și am ales să o petrecem în locul în care a început totul, acum trei ani, când am stat închiși în "cabana" asta timp de două săptămâni.

Linia noastră de îmbrăcăminte a evoluat incredibil de mult, fiind nevoiți să mărim cu mult echipa de producție pentru a face față comenzilor. Acum, ne-am deschis propria firmă, și am angajat o echipă de designeri care lucrează cu noi, astfel că avem mult mai mult timp liber. M-am mutat la Nathan după doar două luni de relație, așa că tot timpul liber ni-l petrecem împreună.

Stau și îi analizez pe prietenii mei și nu pot să îmi dau seama când a trecut timpul. Ei sunt neschimbați, dar viețile lor nu mai sunt deloc cele de acum trei ani.

Christian a cerut-o de soție pe Sara după doar trei luni de relație. Am încercat să îl conving să mai aștepte, dar când mi-a spus că și-a vândut toate calculatoarele, și că va renunța complet la acea parte din viața lui, am realizat că este deja hotărât, și că o iubește pe Sara. Acum, cei doi sunt căsătoriți, și peste numai câteva zile gemenii lor, Karla și Kayan, vor împlini un anișor.

Aaron a renunțat la lupte încă după acel accident, și împreună cu Sophie conduce cel mai mare spital veterinar din Los Angeles. S-au căsătorit acum doi ani, însă niciunul dintre ei nu își dorește copii, cel puțin momentan. Toată atenția lor este îndreptată către micile ființe neajutorate.

   Ben și Kate sunt și ei împreună, și de când prietenul meu i-a cerut mâna , aceasta din urmă a înflorit mai ceva ca o floare în luna mai. A dispărut cu totul acea Kate timidă și nesigură pe ea, în locul ei lăsând o femeie puternică și frumoasă. Ben nu mai participă la curse, pentru că nu îi mai permite timpul. Este unul dintre cele mai căutate modele masculine la ora actuală.

    Timpul pe care îl petrecem acum împreună se rezumă la câteva ore duminica, atunci când luam cina împreună. Trebuie să recunosc că ziua mea preferată este în continuare duminica, dar nu o mai petrec singură.

    Mama și tata sunt și ei prezenți la masă, însoțiți...unul de celălalt. Părinții mei s-au împăcat după nunta lui Chris, atunci când s-au regăsit și sufletele lor s-au reîntâlnit. Nu știu încă ce părere am despre asta, dar atât timp cât ei sunt fericiți, la fel sunt și eu. Părinții lui Nate sunt plecați din țară și nu au putut ajunge, însă la momentul potrivit îi vom suna.

   De ce i-am chemat aici pe toți la aniversarea noastră? Ei bine, să spunem că avem câteva vești pentru ei, și pentru că ar dura trei zile să le spunem separat, am ales să îi adunăm pe toți într-un loc.

   Toată lumea este antrenată în fel de fel de discuții, mai puțin eu și Nate. Sunt sigură că și el are emoții, atât pentru momentul în care vom anunța veștile, cât și pentru ceea ce va urma. Mâna lui o ține strâns pe a mea, iar cu degetul mare mângâie inelul pe care mi l-a oferit cu doar două zile în urmă.

Eu sunt SamWhere stories live. Discover now