12. Femeie de gheață

4.6K 279 59
                                    

Cand buzele lui se apropie amenintator de ale mele, ma trezesc din transa in care intrasem. M-am lasat absorbita in privirea lui si aproape ca era sa fac o prostie. Un singur lucru imi trece prin cap, asa ca zambesc draceste, apoi imi ridic genunchiul drept si il lovesc direct intre picioare. Isi retrage mainile din jurul meu, aplecandu-se usor in fata din cauza durerii, iau eu imi pun mainile pe umerii lui si il imping suficient cat sa ma pot elibera dintre el si masa.

— Te-am avertizat in legatura cu asta, Porter! urlu spre el in timp ce ma invart nervoasa prin camera, devenind deodata constienta ca ceea ce am facut ma poate costa pierderea primilor mei clienti.

— Esti o femeie de gheata, Samantha. Cine te-a ranit de urasti atat de tare oamenii? ma intreaba el cu o voce prea calma, tinand cont ca tocmai l-am lovit in boase.

— Asculta la mine, Nathan, ii spun in timp ce ma apropii de el si ma opresc in fata lui, nu stiu ce crezi tu ca se intampla aici, sau ce crezi ca se va intampla, dar te sfatuiesc sa iti pastrezi gandurile bine incuiate, pentru ca asta, si fac un semn cu degetul intre noi doi, nu se va intampla niciodata! Asa ca daca vrei sa continuam sa colaboram pe plan profesional, ai face bine sa iti tii mainile acasa, ii spun pe un ton hotarat.

Si uite ca domnul Arogant si-a pierdut zambetul. Daca stiam ca de atat este nevoie, as fi facut-o mai demult. Nu neg faptul ca am simtit un fior atunci cand i-am simtit respiratia mangaindu-mi pielea, dar ma enerveaza atat de tare prezenta lui...

   Nathan ma mai priveste o data in ochi, si pare trist. Apoi se intoarce, iar cand ajunge in dreptul usii se opreste si ofteaza adanc, apoi se intoarce din nou cu fata spre mine.

   — Nu voi renunta, Sam. Intr-o buna zi, voi gasi o usa, portita, geam, sau macar o crapatura printre zidurile alea ale tale, si o sa reusesc sa ma strecor printre ele. Iar apoi, dupa ce le voi darama, vei fi a mea,mai spune el si iese grabit din camera, lasand usa deschisa in urma lui, si pe mine fara cuvinte.

   Ma simt...ciudat. Nu stiu de ce, nu imi explic starea. Sunt derutata. Adica, nu e posibil ca el sa ma placa cu adevarat, nu? Acum pe bune, poate avea orice femeie isi doreste, cunosc o gramada de femei disperate sa ii intre in pat macar pentru o noapte. Si atunci, de ce este atat de insistent? Imi dau seama ca am ajuns sa imi pun intrebari la care nici macar nu vreau sa primesc un raspuns, asa ca scutur din cap pentru a-mi alunga gandurile si ma indrept direct spre casa.

Restul saptamanii a trecut rapid. In timpul zilei eram la birou, pregatind impreuna cu restul echipei cateva tinute pentru sedinta foto pe care urma sa o avem in weekend. Pentru ca nu vrem sa pierdem timpul, planul fiind ca pana in noiembrie sa avem pregatite suficiente tinute pentru o prezentare ce va avea loc. Seara, mi-am continuat antrenamentele cu Aaron. Am inceput sa ii vad din ce in ce mai rar pe baieti, dar dupa ce ma voi linisti cu prezentarea asta, am de gand sa ii duc intr-o vacanta.

Pentru inceput, avem nevoie de putina publicitate, asa ca sedinta foto este absolut necesara. Pentru un impact mai mare, s-a decis ca imaginea brandului sa fie nimeni altul decat Nathan Porter. Ca veni vorba de el, nu l-am mai vazut deloc toata saptamana. Nu ca l-as fi cautat zilnic cu privirea sau ceva. Nu.

Tinand cont ca voi sta in spatele camerelor, m-am hotarat sa ma imbrac lejer astazi, asa ca am ales o pereche de blugi largi, un hanorac supradimensionat si adidasi, si am plecat spre studioul foto.

Dupa ce salut pe toata lumea, si ma asigur ca toate hainele sunt in regula, ma indrept spre tonomatul de cafea. Nu obisnuiesc sa beau cafea, dar am o stare ciudata si ma gandesc ca poate sunt obosita, desi m-am odihnit destul de bine aseara. Nu inteleg ce este nodul pe care il simt deasupra stomacului, se simte ca si cum abia astept sa se intample ceva. La naiba, sper ca nu sunt bolnava sau ceva! Poate ar trebui totusi sa merg la un control.

Cand ma intorc in zona amenajata pentru sedinta foto, respiratia mi se taie pentru cateva momente, si dupa lichidul fierbinte pe care il simt pe mana, intuiesc ca am strans paharul de plastic putin cam tare in mana.

Domnul Arogant a ajuns la sedinta, impreuna cu modelul nostru feminin. Nimic ciudat pana acum. Ce ma scoate din minti este ca amandoi arata de parca ar fi scosi din revista. Ea este imbracata intr-un costum feminin negru, iar pe sub sacou poarta o singura bustiera, in timp ce el este imbracat tot in costum negru, asortat cu un tricou alb. Bratul lui ii inconjoara talia, zambesc de parca ar fi un cuplu indragostit, iar apropierea dintre ei ma face sa vomit. Pe langa asta, nu pot sa nu ma blestem in gand pentru faptul ca eu am ales sa ma imbrac ca o boschetara azi.

— Samantha, ea este Selena, imi spune Nate cand ajung langa ei.

— Buna Selena, eu sunt Sam, spun cu privirea indreptata spre ea, ignorandu-l pe saten, si incercand sa par neafectata.

Si pana la urma, de ce sunt asa afectata?

Imi pare bine. Haide iubitule, sa terminam cu sedinta asta, vreau sa ma pregatesc pentru petrecere, se smiorcaie bruneta care deja ma scoate din sarite.
Iubitule. Iubitule. Saptamana trecuta nu parea sa aiba vreo iubita.

Cei doi au disparut in camera care le era destinata pentru a se schimba, si dupa minute bune au aparut inapoi razand si chicotind. Sa inceapa distractia!

Dupa doua ore, sedinta foto a luat sfarsit. Slava Domnului. Au fost cele mai enervante doua ore din viata mea. "Iubitule, mi-e cald!" , "Iubitule, mi-e sete!" , "Iubitule, am obosit!" . Nu va imaginati de cata tarie am avut nevoie sa ma abtin sa o pun putin la punct pe domnsioara pisicel. Sa nu mai vorbim despre faptul ca s-au sarutat din cinci in cinci minute.

Dupa ce s-au schimbat, Nathan si Selena si-au luat la revedere de la membrii echipei, apoi s-au oprit langa mine.

— Sedinta a iesit grozav! Pozele vor fi gata in maxim doua zile, urmand sa alegem impreuna castigatoarele, le spun eu celor doi ca o profesionista ce sunt. Va multumesc amandurora, si Selena, mi-a parut bine sa te cunosc, le mai spun si incerc sa ma indepartez de langa ei.

— Sam, ai vrea sa mergi cu noi la o petrecere in seara asta? ma surprinde Selena cand ma intreaba. Nu este o petrecere sofisticata, unul din prietenii nostri da o petrecere de casa noua, si m-am gandit ca poate vrei sa vii sa bem un pahar impreuna. Stiu ca sunt dificila uneori, si iti multumesc ca ai avut rabdare cu mine astazi. Ce spui?

— Iti multumesc pentru invitatie, dar va trebui sa te refuz. Iubitul meu nu se simte prea bine, si prefer sa raman cu el, acasa. Poate cu alta ocazie, le mai spun si ma indrept spre iesire.

Ajunsa langa masina, imi dau seama ca nu imi gasesc cheile. Perfect! Acum trebuie sa ma intorc! Nu apuc sa fac doi pasi, ca ma izbesc de un trup masiv. Ridic privirea si intalnesc ochii verzi ai lui Nate care ma privesc cercetator. Pare sa caute ceva in privirea mea, din nou. I-am observat maxilarul inclestandu-se atunci cand am pomenit de iubitul meu mai devreme. Stiu ca nu am un iubit, dar el nu trebuie sa stie asta. Pare...gelos? Nu, nu are cum, el are o iubita si par fericiti impreuna.

Intr-una dintre maini are cheile mele de la masina, iar cu cealalta ma trage in bratele lui. Imi lipeste trupul de al sau, isi afunda fata in parul meu, si ma mangaie cu nasul pe frunte si pe tample. Isi apropie buzele de urechea mea iar eu sunt, din nou, intepenita.

— Ar trebui sa vii la petrecere, imi sopteste suav, apoi imi prinde lobul urechii intre dinti. Inghit in sec, apoi imi duc o mana dupa gatul lui, si il trag mai aproape de mine.

— Iar tu ar trebui sa te intorci la iubita ta, ii soptesc si eu in ureche, apoi ii smulg cheile din mana, ma urc in masina si demarez in viteza.

Cu cine crede el ca se joaca aici? Poate de fapt chiar voi merge la petrecerea aceea, iar Ben o sa joace din nou rolul de iubitul meu, n-are de ales!

Inca un capitol este gata, si sunt curioasa sa stiu ce parere aveti despre Sam. Credeti ca ar trebui sa o mai "imblanzesc" putin? V-am pregatit o surpriza pentru capitolul viitor, sper sa va placa!
Va multumesc celor care ati ramas alaturi de personajele mele, si sper sa reusesc sa va pastrez langa mine pana la final.
Xoxo🖤

Eu sunt Samजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें