23. Upgrade

4K 230 19
                                    

Am ajuns acasă la șase dimineața. O oră s-a transformat în două, ca mai apoi să devină șase. Acum sunt în patul meu, și mă gândesc. La ce? La Nate. De ce? Nu știu. Tot ce știu este că nu mi-am dat seama când au trecut atâtea ore în compania lui.

   Când m-a sărutat, pentru prima dată cu adevărat, pentru că data trecută a cam fost forțat, am putut să simt că și-a pus toată dorința pe buze, și m-a lăsat să o gust și eu. Apoi m-a îmbrațișat, și am rămas așa pentru câteva ore bune. Am vorbit despre toate, și deși nu i-am povestit prea multe despre mine, eu am aflat multe lucruri despre el. Este iubitor de animale, are acasă un cățel și două pisici. Locuiește singur, și stă în Los Angeles de cinci ani. Are o soră mai mică, care locuiește cu părinții lor, în Las Vegas. În timpul liber îi place să se inchidă în casă, să vadă filme și să compună muzică. Am aflat că muzica este pentru el atât sursă de neliniște, cât și de relaxare. Cântă când e trist, supărat, fericit, stresat. Cam ca mine cu desenatul.

M-a lăsat apoi acasă, urmând să îmi iau astăzi mașina de la club împreună cu Chris. Acesta m-a anunțat oricum că vrea să discutăm despre ceva astăzi, așa că ne va prinde bine niște timp împreuna.

   — Și, surioară, pe unde ai umblat până la 6 dimineața? mă întreabă amuzat.

   — Prin oraș. Dar voi de ce ați plecat așa aseară? De ce m-ați lăsat singură acolo?

   — Hai lasă că nu ai murit. Hai să îți luăm mașina, și mergem să ne vedem cu baieții după.

   — Chris? Îl întreb după ce intrăm in mașina lui.

   — Hm?

   — Ce se întâmplă cu tine în ultima perioadă?

   — Cum adică? Nu se întâmplă nimic, Sam, sunt bine.

   — Chris, nu am doi ani să nu îmi dau seama că ai inceput sa lipsești din ce in ce mai mult de acasă. Vreau doar să știu că nu ești în vreun fel de pericol. Știi bine că nu aș suporta să ți se întâmple ceva.

   — Ești sigură că vrei să auzi despre asta?

   — Christian Stone, fă bine si zi-mi tot, acum!

   — Promiți să nu râzi de mine?

   — Chris...zi-mi odată!

   — M-am îndrăgostit, surioară. La dracu', sunt îndragostit până peste urechi!

   — Păi eu nu găsesc nimic de râs în asta, mi se pare chiar trist, dacă mă întrebi. Dar de ce nu mi-ai zis până acum?

   — Pentru că după ce o să îți spun despre cine este vorba, vei simți nevoia sa mă iei peste picior, te cunosc.

   — Haide, că nu sunt atât de rea, mă smiorcăi eu. Cine e norocoasa?

   — Păi...o mai ții minte pe polițista care s-a ocupat de cazul lui Aaron?

   — Nu...Chris...nu!!! Tu trebuie să stai departe de poliție, nu să îți bagi o polițista în pat. Ce naiba e cu tine?!

   — Ei, uite că nu îmi pasă! Nu am ales eu de cine să mă îndrăgostesc, ci pur și simplu s-a întamplat. Eu măcar recunosc,mai adaugă pe o voce scăzută, sperând că eu nu il voi auzi.

   — Și asta ce vrea să mai însemne?

  — Că îl placi pe Nate, dar ți-e frică să fii sinceră cu tine.

   — Oh, uite unde era expertul în iubire! ii spun sarcastică.

El nu mai spune nimic, și în scurt timp ajungem in fața clubului, unde mă urc în mașina mea și mă îndrept spre casa lui Ben, acolo unde trebuie să ne întalnim. Nu știu ce idee le-a mai venit, dar sunt curioasă să o aud. Ideile lor sunt de cele mai multe ori bune.

Ajung prima aparent, așa că intru în casă folosind cheia mea, pentru că ne-am făcut un obicei din a intra ca la noi acasă în oricare dintre cele trei case. Regret că am făcut asta imediat cum intru, si mă gândesc serios dacă să mă întorc de unde am venit si să sun la ușa. Ben este pe canapeaua din living, la bustul gol, într-o pereche de pantaloni scurți de training. Deasupra lui este nimeni alta decât blonda cu care se săruta aseară, in lenjerie intimă. Pot sa trag o singură concluzie, și anume că ea a dormit aici. Sau mă rog, a rămas aici, că nu știu cât au dormit. Sunt nervoasă pe Ben pentru că mi-a stricat ploile ieri, dar mă bucur că în sfârșit a avut curaj să facă primul pas.

Îmi dreg vocea pentru a îmi face simțită prezența, iar ei reacționează imediat, blonda sărind la propriu din brațele lui, ceea ce îmi provoacă o criză de râs.

— Aa, Sam...scuze, nu mi-am dat seama cât este ceasul. Ea este Kate, spune și face un semn spre blondă, căreia îi întinde mâna lui și o trage mai aproape de el. Kate, ea este Sam.

— Acea Kate? întreb eu, și pot observa privirea rușinată a fetei, semn că a înțeles că vorbisem cu Ben despre ea.

— Chiar ea, răspunde acesta și o sărută pe blondă pe frunte.

— Ei, mă bucur că într-un final ați găsit curajul necesar să fiți sinceri unul cu altul. Bine ai venit in familie, Kate, spun eu iar aceasta mă trage într-o îmbrățișare neașteptată.

— Mi-era atât de teamă să te cunosc, recunoaște ea.

— Așa reclamă bună îmi faceți voi mie? mă răstesc amuzată la Ben, și îl lovesc cu pumnul în umăr.

— Auuu! urlă el și in secunda următoare ușa se deschide din nou, iar pe ea intră Chris împreună cu Aaron și Sophie, care par de nedespărțit în ultima perioadă.

— Sam, lasă băiatul în pace, nu îl mai chinui, spune Aaron râzând.

Îi îmbratișez, apoi ne așezăm cu toții pe canapea. Sunt curioasă despre ce vor băieții să vorbim, așa că nu mai am răbdare, ci încep să vorbesc.

— Și, despre ce este această întâlnire?

— Păi, noi ne-am gândit la ceva, dar avem nevoie să fii și tu de acord cu asta, începe Chris.

   — Vă ascult, le spun și mă așez mai confortabil pe canapea.

   — Ținând cont de faptul că gașca noastră s-a mărit puțin, și pentru că tu ar trebui să dai o petrecere în cinstea succesului brandului tău, am căutat un iaht mai mare, si ne gândeam că ai putea îmbina utilul cu plăcutul, invitând mai mulți oameni. Un upgrade al planului tău, mai exact. Ce zici?

   — Ce înseamnă mai mulți oameni? îi întreb eu.

   — Câțiva, câți vrei tu. Nu știu, ai putea să începi cu clienții tăi, modelele care te-au ajutat, nu știu. Inviți pe cine vrei, continuă Ben.

   Hmm...să invit pe cine vreau. Eu voiam patru zile de liniște, pe care să le petrec în compania celor trei mușchetari ai mei. Dar cum să le spun să plece fără iubitele lor? Și dacă ei vin însoțiți, eu ce ar trebui să fac singură pe un iaht, patru zile? Poate nu ar fi o idee atât de rea, și puțină distracție nu a omorât pe nimeni până acum. Dar ideea de a fi pe un iaht, în mijlocul oceanului, timp de patru zile, împreuna cu Nate, îmi dă fiori. Nu știu dacă sunt buni sau răi acești fiori, dar îi simt.

— Să o facem și pe asta, le răspund după câteva momente .

— Ești de acord? Sigur? Wow, mă așteptam să accepți, dar nu atât de repede, spune si Aaron.

— Se pare că sunt plină de surprize în ultimul timp, mai adaug și le fac cu ochiul.

Am stabilit toate detaliile, urmând să plecăm in mai puțin de o săptămână. Iahtul este închiriat deja, mai rămâne să trimitem invitațiile, și să ne facem bagajele. Si să îl anunț pe Nate.

   Ies din casa lui Ben, și vreau să îi trimit lui Nate un sms, însă nu apuc să termin și să îl trimit, căci ochii îmi sunt acoperiți cu palma cuiva, iar spatele îmi este lipit de un piept tare și încordat.

— Buna, iubito...

Hei! Cine credeți că a apărut?

Multumesc că ați rămas cu mine.
Xoxo🖤

Eu sunt SamWhere stories live. Discover now