8. Mascatul

4.8K 302 52
                                    

Santa Monica este un oras superb. Am petrecut cele mai linistite doua zile din viata mea, desi e o statiune foarte aglomerata. Am facut scuba diving de ziua mea, am innotat si am lenevit pe plaja. In seara asta in schimb, vom iesi in oras.

In a doua zi de cand am ajuns, bineinteles ca baietii nu si-au putut tine sculele in pantaloni si pe plaja noastra privata au aparut trei domnisoare foarte...lucrate. Sunt draguta, fetele erau pline de plastic de fapt si sper sa nu ma judecati, dar nu inteleg de ce ti-ai baga atatea chestii straine in corp. In fine, fiecare alege ce face cu corpul sau. Stiu ca nu aveau sa fie decat niste distractii de maxim doua zile, asa ca nu mi-am batut capul cu ele. Le-am ignorat pur si simplu, sunt maestra in asta.

Fetele insa au facut si ceva bun atunci cand ne-au invitat la petrecerea din seara asta. E un fel de bal mascat, insa fara fracuri si rochii lungi. Ci din contra, pe invitatii suntem anuntati ca ar trebui sa ne imbracam cat mai sumar, dar sa avem grija sa purtam masti. Asa ca astazi am dat o fuga pana la mall de unde ne-am cumparat masti pentru petrecere.

Baietii au ales niste masti simple, negre, aratand ca trei imitatii de Zorro, fara sabii. Eu am ales ceva mai complex. Este o masca care imi acopera jumatate din fata, lasand la vedere doar o parte din nas, buzele si barbia. Este neagra, cu insertii aurii, si este completata de cateva pene negre. Stiu exact cu ce o sa o asortez!

Dupa ce am ajuns la casa inchiriata, am facut un dus, si mi-am pregatit tinuta pentru bal. Parul mi l-am prins intr-o coada joasa la spate, mi-am conturat ochii si m-am dat cu un ruj rosu. M-am imbracat cu un costum de baie negru dintr-o singura piesa, care in fata era complet decent, insa partea din spate era compusa doar din niste ate care uneau bucatile de material, astfel incat partile importante ale corpului sa fie oarecum acoperite. Peste el mi-am tras cea mai mulata pereche de blugi scurti, iar in picioare mi-am luat tenesii stil gheata de vara. Sunt multumita de imaginea mea finala, iar masca se potriveste de minune!

Cand ies in living, privirile celor trei sunt diferite. Chris mi-ar da cu ceva in cap, ca sa lesin si sa raman in casa. Sau cel putin asta transmit ochii lui. Ben este mai mult decat incantat de ceea ce vede, si stiu ca ma priveste strict din punct de vedere al tinutei. Iar Aaron are gura deschisa si pare ca se chinuie sa zica ceva, dar nu ii iese.

— Banuiesc ca nu am nicio sansa sa te fac sa mai pui ceva pe tine, nu? ma intreaba Chris desi stie deja ca este invins.

— Nop, ai uitat ce scria pe invitatie? E ca un dresscode, fratioare. Nu te pui cu asta. Doar nu vrei sa nu ne lase aia sa intram, ce naiba?

— Nici nu stiu de ce am incercat. Baieti, se pare ca o sa avem o noapte grea, le spune el celor doi prieteni, batandu-i usor pe fiecare pe umar,in timp ce iesim din casa.

Nu am putut sa nu ii admir si eu pe ei totusi. Chris e fratele meu, dar sa mor daca arata ca un tocilar care isi petrece mai bine de jumatate din viata in fata unui calculator. Are pe el niste bermude albastre, si o camasa din in alba, incheiata la un singur nasture, lasand la vedere corpul lui lucrat si proaspat bronzat. Nu stiu sincer cand merge la sala, sau cum altfel isi intretine fizicul, dar ma bucur ca o face.

Ben este imbracat intr-o pereche de blugi scurti negri, si un maieu galben larg, care nu acopera mare lucru din corpul tatuat. Aaron insa este constient de trupul lui perfect, pentru ca este imbracat cu o pereche de bermude colorate si...o ghirlanda la gat. Da, atat. Este la bustul gol, deci se pare ca si el a inteles dresscode-ul din seara asta.

Ne punem mastile pe fata cand oprim masina in parcarea clubului, iar eu intru tinuta strans de ambele brate. In partea stanga este Chris, iar in partea dreapta este Ben. Aaron este in fata, vizibil fascinat de sala plina de femei imbracate care mai de care mai sumar. Realizez acum ca sunt chiar prea imbracata, pentru ca fetele astea ar putea la fel de bine sa fie goale, nu ar arata mai mult decat o fac deja.

Ne indreptam direct spre bar, pentru ca am ajuns destul de tarziu, si cei din jurul nostru au clar un avans vizibil la cantitatea de alcool ingerata. Comandam cate trei shoturi de tequila, asa cum ne era deja traditia.

— Pentru frati! striga Ben si ciocnim primul shot.

— Pentru Santa Monica! Urla si Aaron si bem si cel de al doilea pahar.

— Pentru nopti pe care le vom uita, cu prieteni pe care nu ii vom uita niciodata! vine si replica mea, apoi cel de-al treilea shot ia urma ultimelor doua.

— Sam, incepe Chris sa vorbeasca, stiu ca sunt fratele tau mai mare si ca probabil nu ar trebui sa iti zic asta, dar in seara asta vreau sa te distrezi! Si cand zic asta, sper ca stii la ce ma refer, si nu o sa ma faci sa dezvolt. Renunta la inhibitii si profita de petrecerea asta mascata, nimeni nu stie cine esti aici!

— Adica ce imi spui de fapt este ca ar trebui sa fac sex, nu? il intreb amuzata.

— Sam! Ah..femeie nebuna ce esti! Chris isi acopera fata cu mainile si misca din cap dezaprobator. O sa ma duci la nebuni tu pe mine!

— Linisteste-te, fratioare, poti sa spui sex in preajma mea, stiu ce e ala,doar ca aleg sa nu-l prea practic.

— Ok, eu ma duc sa mai iau ceva de baut. Chris s-a rusinat, cine ar fi crezut.

— Dulceata, stii ca te iubim oricum, dar adevarul este ca ai nevoie de putina pasiune in viata ta. Nu zicem sa te arunci in bratele primului venit, ci doar sa nu il pocnesti in nas pe vreunul daca va incerca ceva. Fa-ti cadou de ziua ta o aventura, incearca Aaron sa ma convinga. Ce nu stiu ei este ca inca de cand am ales masca asta, m-am gandit la acelasi lucru.

— Haideti mai bine sa dansam! Eu ma duc sa dansez, oricum, le spun incercand sa scap de subiect pentru ca nu aveam de gand sa le raspund. Daca va fi sa se intample ceva, cu siguranta le voi povesti dupa.

Imediat ce ajungem pe ringul de dans, muschetarii mei isi gasesc cate o domnisoara cu care sa se impleticeasca. Chris ne-a ajuns din urma, si are dupa el o tava plina cu shoturi colorate. Le bem pe toate, si picioarele mele deja sunt mai moi. Noroc ca port tenesi, si nu tocuri.

Condusa de alcool, incep sa dansez. Fac abstractie de tot ce se intampla in jurul meu, si corpul meu se unduieste pe ritmul muzicii. Sunt cu ochii inchisi, cand simt doua maini pe talia mea. Tresar si dau sa ma intorc cu fata la el, insa ma tine mai strans pe loc.

— Te rog nu fugi. Acorda-mi un dans, atat, imi sopteste el mult prea aproape de ureche, apoi isi elibereaza stransoarea, dandu-mi posibilitatea sa plec daca vreau.

Insa nu vreau, pentru ca ceva din vocea lui mi-a transmis sa raman, asa ca imi asez mainile peste palmele sale si il trag mai aproape, apoi incep sa ma misc provocator. Poate e alcoolul de vina, sau poate mirosul lui ma innebuneste, dar imi place dansul asta. Asa ca nu ma opresc nici cand incepe urmatoarea melodie, ci continuam sa ne miscam impreuna pe ritmul muzicii.

Cand privesc in jurul meu, observ ca prietenii mei au disparut. Tradatorii!

Cand se termina si a doua melodie, barbatul misterios ma intoarce cu fata spre el, ma priveste intens pentru cateva momente, apoi dintr-odata ma trage in bratele sale si isi lipeste buzele de ale mele.

Nu am simtit niciodata fiori atat de puternici proveniti dintr-un simplu sarut. Asa ca ii raspund imediat , ducandu-mi bratele in jurul gatului sau. Ne sarutam pentru cateva minute, apoi el se retrage si ramane cu fruntea lipita de a mea, mangaind cu degetul mare buzele mele.

— Oricat de tare o sa ma urasc maine pentru asta, trebuie sa ne oprim acum. Pentru ca nu asa vreau sa inceapa relatia noastra, imi sopteste el, apoi ma saruta pe frunte si dispare de langa mine inainte sa imi dau seama ce s-a intamplat.

Stai, a zis cumva relatie?!

Bunaa, ce mai faceti? Cine credeti ca este misteriosul mascat? Si ce parere aveti despre relatia dintre cei patru prieteni?
Astept comentariile voastre. 🖤

Eu sunt SamUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum