3. Fără secrete

6.9K 335 43
                                    

La media : Aaron

Sper ca lunile in care nu am facut decat sa invat, vor da rezultate. Astazi am dat ultimul examen, iar acum stau pe banca din spatele casei, admirand privelistea. Casa noastra este situata pe un deal, astfel ca am vedere libera spre oras. Los Angeles este un oras aglomerat, insa cartierul in care locuim este unul linistit.

Nu am mai nimic de facut pana nu se afiseaza rezultatele, asa ca mai bine imi continui povestea.

Stiti deja ce s-a intamplat in seara aceea din Las Vegas, cel putin in club. Nici acum nu stiu cum am putut sa adorm atat de repede in masina chitaristului. M-am trezit abia dimineata, cu o durere groaznica de cap, impartind patul cu acelasi saten cu care am plecat de la club. Eh, se pare ca intr-un fel sau altul mi-am dus proba la bun sfarsit. Intr-un fel sau altul, pentru ca eu eram complet imbracata. In aceleasi haine ca in seara ce trecuse, deci nimic nu s-a intamplat.

Un brat de-al sau imi acoperea talia, si acela era momentul sa imi activez abilitatile de pisica. Am reusit sa ma strecor din bratele lui, lasand in locul meu una dintre perne, fara sa il trezesc. Mi-am luat telefonul si pantofii, si am iesit exact ca o felina din camera de hotel. Bineinteles ca prietenii mei inca au impresia ca m-am culcat cu tipul ala atunci, pentru ca asa am vrut eu sa creada.

Stiu ca nu m-ar fi renegat din grupul lor sau ceva de genul daca le-as fi spus adevarul, dar mi-a placut atat de mult cum m-au privit Ben si Aaron cand am ajuns la apartamentul lor din Vegas, incat nu am putut sa le stric bucuria. Desigur ca a urmat discutia despre care va spuneam in care Chris mi-a spus cam de 44 de ori ca nu trebuie sa demonstrez nimic nimanui si ca nu vrea sa ma transform intr-o persoana fara suflet si alte lucruri de genul asta.

Nu ma intelegeti gresit, nu sunt vreo maicuta sau ceva. Am avut relatii, am iesit la intalniri, insa nimic serios dupa Matt. Toate s-au oprit in momentul in care au incercat sa imi intre in chiloti. Si Chris stia asta cel mai bine, de aceea era atat de pornit impotriva mea. A inteles totusi destul de repede ca nu rezolva nimic daca sta suparat pe mine, pentru ca faptul fusese deja consumat. Sau asa credeau ei.

Dupa ce ne-am intors acasa, fiecare dintre noi si-a focusat atentia pe ce avea de facut, astfel ca ne intalneam destul de rar in cursul saptamanii. Weekendurile in schimb le petreceam mereu impreuna, in formula de patru.

Avantajul principal in a face parte dintr-o familie destramata, dar instarita, este ca ambii parinti se simt vinovati. Si atunci, ai doua conturi pe numele tau, in care primesti lunar sume considerabile. Si tinand cont ca si Chris avea parte de acelasi tratament, ne permiteam sa ne petrecem sfarsiturile de saptamana in cele mai inedite moduri.

Am sarit cu parasuta deasupra oceanului, am facut bungee-jumping intre munti, am fost la petreceri pe iahturi, si am vizitat tot ce se putea vizita in imprejurimi.

Acum, dupa trei ani, as putea cu lejeritate sa devin ghid turistic. Ce s-a schimbat in acesti trei ani? Ei bine, privind din exterior, nu atat de multe. Bineinteles ca Aaron are cabinetul pe care si l-a dorit, si deja cauta un spatiu mai mare, pentru a se extinde. Ben este acum imaginea unui brand celebru de haine, si participa la prezentari importante. Christian este Director de Dezvoltare al unei companii mari de IT, si tot ce pot sa va spun despre jobul lui este ca echipa lui creeaza cele mai in voga jocuri pentru console.

Am inteles mai tarziu ca acel Ritual a fost de fapt modalitatea prin care eu le-am demonstrat ca se pot baza pe mine, si ca pot avea incredere in mine.

Primul care m-a luat prin surprindere a fost Christian. Invatam , bineinteles, cand am observat ca era extrem de agitat, pentru ca se tot invartea prin camera.

Eu sunt SamWhere stories live. Discover now