Увод

4.2K 183 18
                                    

Тази история чака да види бял свят вече повече от година. Най-накрая се престраших да я споделя с вас.










Хей, unicorns! Как сте? Живо, здраво? Нахранени?

Днес ви предоставям една нова история.

Тя няма да е нито по действителен случай, нито да има истински събития. Книгата е плод на моето въображение. Има много вулгаризми в нея, с цел запазване на автентичността. Също така не е за всеки. За първи път тук няма да намерите сладникава любовна история, а ще се стремя да покажа част от истината за мафията, и че тя не е това, което се пише по романите. Затова, който мисли, че такъв тип история не е за него, спокойно може да я подмине и да разгледа другите в профила ми.

А за тези, които са смели и искат да я прочетат, приятно четене и очаквам много коментари и вотове ❤️










Никога не съм се замисляла, че животът ми може да се завърти на сто и осемдесет градуса само за няколко часа

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Никога не съм се замисляла, че животът ми може да се завърти на сто и осемдесет градуса само за няколко часа. Никога не съм вярвала, че Белязания щеше да посети точно него бар, в същата нощ, където бях и аз. Той имаше жена, която обаче не зачиташе. Поне според медиите, тъй като никой си нямаше на представа каква беше тяхната връзка. Имаше безброй любовници, с които постоянно беше хващан в крачка и това не го смущаваше. Той беше мечтания любовник. Лошо момче, замесено в най-големите лайна.

Той имаше многобройна охрана. Движеше се заедно с още две коли с охрана, както и в силно бронирани джипове. Винаги имаше разработен план Б, в случай, че нещо се обърка. Той беше две крачки пред другите. Знаеше всичко за всеки. Знаеше кой му готвеше атентат и кой се опитваше да го отстрани по пътя, по който беше тръгнал. Той беше и информатор на полицията. Никой не можеше да го закачи никъде, защото беше повече от изряден. Дори и държавните институции го пазеха.

Белязания. Най-опасният мъж в България. Най-желаният също. Не само от жени, но и от други високопоставени личности, но те желаеха само и единствено да се оттърват от него. Той знаеше кой се възползваше от него и за какво. Подбираше внимателно дори и любовниците си. Толкова беше предпазлив и организиран, защото беше повече от наясно в какви лайна беше нагазил, и че всеки един момент можеше някой да го дебне, за да го гръмне. Очакваше го. Оглеждаше се постоянно. Беше обграден от бодиградове. Но беше смел.

Как станах негова любовница ли? И аз не знам. Всичко се случи бързо и спонтанно. Въпреки, че знаех, че имаше съпруга, аз се възползвах от това, което ми беше предложил, а именно хотелска стая и една незабравима нощ с него. Тази хотелска стая беше нещо като договор, който подписах с Белязания и ми продължи вторият живот, който живея сега. Запознах се отблизо с подземния свят. Станах най-обсъжданата любовница на бос в България. Живота ми с него се промени коренно. И то не към добро. Изостави ме семейството ми, голяма част от приятелите ми, и други важни за мен хора. Но важното е, че ми простиха.

Сега, нека се потопим във всичките ми грехове, които извърших с този мъж и всичко, което видях в "подземния свят". Тук съм да разкажа, без да ме е страх, защото мога да застана с гордо вдигната глава и да кажа пред света:

— Аз оцелях. Жива съм и съм тук, за да покажа тъмната страна на живота. Там, където се губят животи, за да се изплати дадена цена. Там, където наркотиците са навсякъде и от тях се изкарват луди пари. Там, където изнудването е факт и нищо не остава безнаказано. Там, където животът може да се промени или приключи за няколко секунди. Там, където решенията трябва да са повече от внимателно взети и обмислени. Затова и малко оцеляха. И аз съм една от тях и се гордея с това. Сега - нека да разберем какъв човек беше Белязания и как се замесих с него.








Лек увод в предстоящата история, а първа глава ще бъде пусната малко по-късно. Отново - тази история не е за всеки и ако мислите, че не можете да изтърпите грозни вулгаризми и неприемливи сцени, няма да ви се разсърдя да прекъснете още сега. Историята не е сладникава романтика, въпреки че в нея ще има +18 сцени.

Останалите достатъчно смели да продължат - добре дошли! Желая ви приятно четене!

БелязанияWhere stories live. Discover now