24 глава

1.4K 114 23
                                    

❤️Vote/Comment❤️



Не можех да ходя беше слабо казано. Аз и не можех да си седна. Крис просто седеше и ми се хилеше, докато аз го гледах лошо. Гордееше се копелето, че ме беше направила инвалид. Тази вечер трябваше да вечеряме с някакъв информатор на Белязания. Бяха избрали ресторанта в хотел Рига "Панорама", тъй като информатора му беше отседнал там. Оттам имаше страхотна гледка и само веднъж бях имала честа да се докосна до нея и то беше, защото едно богаташче ми беше хвърлило око и искаше да ме впечатли. Лошото беше, че беше грозноват. Но все пак се бях съгласила да излезем и да се изясним, че нещата между нас нямаше как да се получат.

— Имам подарък за теб. – каза ми Крис, влизайки в стаята облечен с тъмносини накъсани дънки, на които висеше тежка сребърна верига, по широката му и твърда гръд беше разпъната една бяла тениска на Calvin Klein, по която тежко тежеше златният му ланец с AK-47 и си беше облякъл черното кожено яке. Добре, сега ако не ми потекоха лигите, не знаех кога друг път щеше да бъде. Усетих как навлажних гащичките си докато гледах това изящество пред очите ми и даже не знаех как това беше възможно, след като той ме умори доста добре и все още ме болеше малко от бурния секс, който спретнахме в банята. – Ех, че съм секси, секси съм, но на тебе вече лигите ти капят.

— Не ми пука!

Наистина не ми пукаше, макар и да изглеждах плашещо. Крис се засмя и поклати глава, карайки косата му да падне пред очите му. Отметна я назад, карайки гледката да изглежда още по-неустоима и краката ми да изтръпнат. Осъзнаваше ли този мъж как влияеше на жените около него само като се усмихнеше?

— И ти си много секси. Чак ме дразни това. – изкоментира и се доближи до мен и надигна черната ми прилепнала рокля с V-образно деколте, което разкриваше малко от гърдите ми, и стигаше три пръста над коляното ми. След това прокара пръсти през бедрото ми, за да види какъв ефект имаше над мен. – Всъщност имам няколко подаръка за теб. Най-хубавият ще го оставя за накрая. – тъй като едната си ръка я криеше зад гърба си я показа и ми трябваше малко време да зацепя каква беше тази кутия. Беше червена и велурена, издаваше класа. Не ми даде възможност да я докосна, а директно я отговори. Очите ми се разшириха и ахнах при гледката. Страхотен сребрист чокър тип кубинска плетка, целият покрит с камъчета, които блестяха на светлината от лампата, а до чокъра имаше и същата гривна. Очичките ми останаха в тези бижута и сърцето ми изломтя силно срещу гръдния ми кош, защото беше подобен като на този на Крис. – Не знаех дали харесваш сребро или злато, но на теб много повече ще ти отива сребро с камъни Сваровски.

БелязанияWhere stories live. Discover now