29 глава

1.3K 118 43
                                    

❤️Vote/Comment❤️



Събудих се с ужасно цепещо главоболие и болка в дупето. Нямах никаква представа какво се случи снощи, но усещах, че бях гола и бях притисната от двете ми страни. Помнех как на излизане от ресторанта с Крис се спряхме, за да си изповръщам червата. А когато се прибрахме, Крис ме "дрогира" с диазепам и ми даде алкохол. Нямах обаче спомени какво се беше случило след това. Размърдах се и измрънках от болката в цялото ми тяло, най-вече в дупето и отворих бавно очи в объркване. Единственото, което изникваше в главата ми, беше как убиха Бобо пред очите ми. Но странно, не сънувах кошмари. Сигурно беше от диазепама. Започнах да се озъртам наоколо, когато видях и двамата братя Матеви в леглото си. И нямаха тениски... добре, това трябваше да бъде нормално за двама мъже. Но аз защо бях гола? Посмях да надигна завивката, но на мига я свалих щом видях прелестите на двамата братя, които също бяха чисто голи, както майка ги беше родила. Едва успях да задържа писъка си на ужас. Мамка му! Сега си обяснявах болката в дупето. Това беше катастрофа! Бях правила тройка с двама братя. Господи, боже, пре света дева Марио! Какви ги беше сътворил пияният ми мозък? Повече нямаше да близна алкохол. Бях правила тройка. Опитах се да се изправя в седнало положение, но болката в дупето ми ме предаде. И се отпуснах легнала на леглото между Крис и Алексей. Единия беше ъндърграунд бос, а другия... бивш такъв. Не беше възможно да съм била толкова пияна. Но май съм била... мамка му! Как съм могла да направя такова нещо?

Ръката на Крис се стовари върху мен и ме придърпа към него за секунди. Изскимтях жално, заради болката в дупето ми, а Крис сякаш се осъзна и много бързо ме пусна. Той измрънка и вдигна ръка, за да разтрие очи. След като го направи, ги отвори бавно и погледна към мен. Нямах никаква представа с колко жален поглед го гледах, че това го накара да се надигне и да ме придърпа в прегръдка, но се почувствах изключително добре от това.

— Извинявай. – изненадах се щом го измрънка във врата ми.

— Няма за какво. – отвърнах му тихо. – Просто не мога да повярвам, че сме го направили.

— И аз. Може би бяхме прекалено пияни и "надрусани". – предположи, на което предпочитах да вярвам. – Иначе нямаше да те дам току-така.

— С презервативи бяхте и двамата, нали? – попитах леко стреснато, че в пиянството си бяха забравили за това и щях да бъда с надут корем от някой от двамата.

БелязанияWhere stories live. Discover now