11 глава

1.8K 126 10
                                    

❤️Vote/Comment❤️





Тъй като Крис осъзна, че нямаше как да държа ръцете си на мястото, което им беше отредил, беше извадих втори чифт белезници, които едните върза за моите, а другите за леглото. Един вид ръцете ми бяха вързани за шибаното легло и не можех да ги мърдам. Нямах представа обаче, че по този начин, Крис просто искаше да ми даде едно пълно удоволствие.

— Връзваш ме като куче?! – недоумявах и все още се дърпах, макар и да осъзнавах, че нямаше как да се измъкна по никакъв начин.

Крис хвана ръцете ми, за да спра да ги дърпам, за да не ги нараня. Вече игричката му не ми се струваше толкова забавна, защото не знаех реално колко пъти го беше правил и как щеше да приключи всичко това.

— Успокой се! – нареди ми, а аз спрях да се бунтувам за малко и реших, че можеше поне да го изслушам. – Ключовете за белезниците са тук, на нощното шкафче. Правя всичко това с цел да те задоволя повече. А аз знам, че искаш това.

— И как ще ме задоволиш, като си ме вързал за леглото, глупако?! – погледнах нагоре към белезниците вързани за леглото и все още недоумявах какво се опитваше да ми направи всъщност.

— Ти сама каза, че ми имаш доверие. – припомни ми, а аз отново върнах отчаяния си поглед на него. Започвах да осъзнавам, че трябваше повече да внимавам какво говорех в негово присъствие. – Оползотвори тези думи в мозъка си и ти обещавам, че няма да съжаляваш. – обеща ми, а аз се отпуснах и реших все пак да дам шанс на тази негова тъпотия.

Какво ми струваше пък? Може и наистина да знаеше какво прави.

— Колко пъти си го правил? – поинтересувах се.

— Мразя да ме питат с колко жени съм бил. – отговори смръщено.

— Значи много? – попитах, просто да се уверя, но той не отговори.

Щом отговаряше по този начин, значи го беше правил повече от веднъж. Ето сега вече можех да дишам по-спокойно, като знаех, че беше "профисионалист" в тази област. Сега вече можех да се отпусна. Това и направих. На него изключително много му хареса това, че най-накрая изпълнявах казаните от мен думи, че му имах доверие. Видях как типичната за него арогантна усмивка пропълзя на лицето му и жадно огледа тялото ми с тъмните си очи.

— Ммм, така повече ми харесваш, красавице! – изръмжа доволно и прокара ръка по тялото ми. От гърдите ми, надолу, като целта му беше да стигне местенцето между краката ми. Аз също исках да го стигне час по-скоро. Даже надигнах нетърпеливо бедра нагоре, с цел да го накарам да побърза с действията си. – Казах ти, че това ще е както бавно, така и грубо. Искам да подготвя изящното ти тяло за това, красавице. Искам да можеш да го понесеш.

БелязанияOnde histórias criam vida. Descubra agora