27 глава

1.3K 114 24
                                    

❤️Vote/Comment❤️



Събудих се едва когато Крис се разшава, тъй като все още стояхме сплетени като змии в любовен период. А аз така се бях увила околко него, че нямаше как да мръдне без мен. Трябваше ми малко да се вслушам, че телефонът му звънеше. Никак не му помогнах да се добере до него, като прехвърлих крак през него и го стиснах.

— Ой, красавице Тори... пусни ме само малко. – той се опита да отметне кракът ми, но беше много по-трудно отколкото предполагаше, което го накара да се разсмее. – Красавицеее, моля тее. – той преметна ръка през мен, стисна ме и ме целуна по косата.

— Мммм.. – изръмжах недоволно и се отделих от него, обръщайки се с гръб на другата страна. Чух го как се засмя, а аз си гушнах възглавницата и отново се отпуснах.

— Да, и аз не съм доволен от това, повярвай ми. – чух го да казва и след това звъненето спря. – Здравей, малко братче. Къде си?

— В Русе съм. По-точно долу пред входа. На кой етаж да се кача? – чух да казва, защото беше прекалено тихо в стаята.

— На четвъртия. Ще изляза да те посрещна. – каза му Крис и след това прекъсна разговора. Аз се обърнах по гръб и отворих сънените си очи. Крис потърка очите си и се протегна, за да разсъбуди мускулите си. Наслаждавах се как мускулите му се движеха под кожата му и правеше една еротична гледка. Какво повече можеше да искам за добро утро?– Хей, заспивай. Рано е. – той се надвеси над мен и обхвана гърдата ми, която беше излязла от потника ми, с ръка. Той нацупи устни за целувка и аз бързо изпълних искането му. Стисна гърдата ми, карайки ме да измрънкам и също да се протегна, като мускулите ми започнаха да протестират за това. – Тори, заспивай. Виждам, че ти се спи. Не си длъжна да...

— Не, Крис! Цял живот спя. Преспивам го. Нищо няма да ми стане ако стана по-рано. Аз не съм мъж. – щом казах това той се огледа и погледна под завивката.

— И като каза това... – промърмори раздразнено.

— Отивай да си вземеш душ. Аз ще забавя брат ти. – казах му, а той ме погледна недоверчиво. – Няма да го изкормя! Спокойно!

— Няма, няма, ама видях как ти потекоха лигите, като ти го показах. Пък и той не си поплюва. Види ли хубава жена и откача. Като разгонено псе е...

— О, стига, Крис! Казваш го така сякаш би ми скочил и изчукал, докато знае, че ти си в банята. Уверявам те, няма да ни завариш как се чукаме на дивана. Трябва да съм мъртво пияна, за да му скоча без да го познавам лично. – признах, а той повдигна вежда. – Както се случи с нас. Затова бъди спокоен. – щом му казах това неговият телефон извибрира и показа името на малкият му брат.

БелязанияWhere stories live. Discover now