21 глава

1.4K 116 35
                                    

❤️Vote/Comment❤️




Беше минала седмица от случката, а аз вече се бях върнала в университета. Крис се беше заинатил, че щеше да ме кара и да ме взима, даже веднъж беше тикнал пистолет в чантата ми без да разбера. За малко щях да го стоваря на масата, ако не го бях видяла на време. Вдигнах му луд скандал за тази му постъпка. И последствията от това бяха за мен! Защото отношението ми към него не му харесало и ме изчука по такъв начин, че после не можех да ходя. А той демонстративно се разхождаше наляво-надясно, докато аз не можех да мръдна. На другия ден лъжех, че бях направила най-тежката си тренировка за крака и имах мускулна треска от това. Копеленце!

Беше петък и тъкмо излизах от университета, когато мъж, малко по-висок от мен, ме дръпна настрани от тълпата, която излизаше. Не го познавах. Беше с кестенява коса, леко пълен и облечен в черни дрехи. В лицето приличаше като блъснат от ТИР. Нищо против този човек, но си беше грозноват.

— Мога да се бия, затова ти препоръчвам да ме пуснеш! – заплаших го, макар и реално да нямах никаква представа какво друго да направя, освен да го ударя в топките. Но Крис ми беше казал, че понякога, в тези среди се налага да блъфираш и ако си достатъчно сериозен и най-големият глупак би се вързал.

— Няма да те нараня. – каза ми, но разбира се, че не му повярвах. Останах на щрек, щом ме дръпна далеч от тълпата. Сритах го, за да пусне ръката ми, след което ги скръстих пред гърдите си и зачаках. – Бобо търси отмъщение. Насочил се е към вас.

— И защо да ти вярвам? – опитах се да не показвам никава друга емоция, освен ярост.

— Защото видях какво се случи с Аудито му. Това което направихте го ядоса много. Бобо чака точния момент да нападне, затова бъдете предпазливи. Казвам ти го, защото Бобо стигна много далеч в действията си. А аз вече не искам никой да пострада. – каза ми, а аз се чудех дали да му повярвам. – Бобо е алчен. Исках да напусна, но той не ми позволи. Искам просто нормален живот. Бобо е пълен психопат! Шега с него не бива.

— Добре. Тогава предлагам да поддържаме връзка и ти да ме информираш за това което е намислил. – предложих му, а той закима енергично и извади телефона си.

— Да! Най-добре ще бъде. – съгласи се и набързо си разменихме номерата, за да може да ме информира.

Белязанияजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें