18 глава

1.4K 113 25
                                    

❤️Vote/Comment❤️





Събудих се със страшно главоболие. Знаех, че снощи пих много, но имах чувството, че този махмурлук щеше да ме довърши. Отделно и че нямах представа къде бях. Е, разбрах, че си бях вкъщи, но ми трябваше известно време, за да се уверя в това. Обърнах се на другата страна, с мисълта, че Крис беше там, но него го нямаше. Това ме стресна. Къде беше?! Пак ли беше изчезнал някъде на запой? Този мъж нямаше спирка. Никак ли не му пукаше, че някой се опитваше да го убие? Отказах се да стана. Просто се отпуснах на леглото, разперила ръце и крака като морска звезда, опитвайки се напълно да се адаптирам към обстановката.

— Случайно да те боли глава? – дълбокият му глас ме стресна, тъй като беше внезапно и дори не го бях усетила да влиза в стаята ми. Беше облечен с тъмнозелена тениска и едни черни дънки. Ако тези дрехи бяха на друг мъж, нямаше да изглежда толкова секси, но това все пак си беше Белязания. Нямаше как да не го огледам отгоре до долу и мисля, че главоболието ме напусна в мига, в който установих, че беше цял. Копелето се ухили широко и се доближи до леглото с чаша вода и опаковка с хапчета. – Знам, че съм секси, ама ти вече преувеличаваш, че чак лиги да ти текат.

Побързах да се окопитя и стреснато прокарах ръка през устата си, за да обера "лигите си". Крис се засмя гръмко при това ми действие, а аз го изгледах лошо, за това, че ме беше шашнал, че се бях олигавила като последното бебе.

— Тъпак! – казах троснато и се надигнах. Простенах болезнено, заради адската болка в главата ми и побързах да взема опаковката с хапчетата и да лапна едно. Взех и водата, за да мога да го преглътна по-лесно, докато Крис още се хилеше на постъпката ми от преди малко. – Искрено искам да те ударя в топките в момента.

— Не! – той побърза да покрие достойнството си и да се отдръпне от мен. – Добре, какво са ти направили топките ми, че тях ще удряш?

— Те нищо, но стопанинът им е свиня, затова те ще го изпатят. – заплаших го съвсем сериозна.

— Мога да се съглася с това, че съм мръсна, гадна, долна свиня, но топките ми нямат вина за това. – побърза да каже, а аз оставих чашата с водата на нощното си шкафче и отново се пльоснах на леглото, за да изчакам хапчето да подейства. – Но пък снощи секса, който правихме беше направо феноменален. Сякаш за първи път правех секс на задните седалки.

БелязанияWhere stories live. Discover now