TANITIM/1.Bölüm 1 Temmuz'da.

14.9K 640 135
                                    


Multimedya: KUZEY VE REVA

3.GÖZ

Kuzey Karayev, oturduğu koltuğu dev cüssesiyle kaplamıştı, neredeyse siyaha çalan gözlerini kısarak karşısındaki adama bakıyordu.

Acar Devran'a.

Aslında Savaş Devranla görüşmek istemişti çünkü gece kulüpleri onu daha çok ilgilendiriyordu ama müsait olmadığı söylenmişti.

Birilerini deşmekle meşguldü işin özü. Klasik.

-Bakın Acar Bey, gece kulübünün İstanbul'daki en iyi konum olduğu ortada. Sizden ricam, bu işi güvenilir ellere..." Ellerini iki yana açarak dudağının bir kenarını kıvırdı. "Yani bana bırakmanız. Endişeniz olmasın, hakkını fazlasıyla öderim." Türkiye'ye geleli fazla olmamıştı, İstanbul'u, annesinin memleketini oldukça sevmişti ve burada kalmayı istiyordu artık. Nasıl olsa bir yere bağlı kalmak gibi bir derdi hiç olmamıştı, Amerika'yı terk etmek de buraya yerleşmek de çok zor olmayacaktı.

-Oranın işletmeciliğini kızım yapıyor, emin ol, zaten güvenilir ellerde Kuzey. Burada bağlantılarım var, yardımcı olabilirim ama orayı sana satamam." Kuzey tam da orayı istiyordu ama bu yüzden ısrarını sürdürmek için ağzını açmıştı ki kapı tıklatıldı. "Girin."

Masanın üzerindeki kum saatinin akan taneleri bile yavaşladı.

İçeri giren kız, uzun topuklularıyla yanlarına bir manken edasıyla süzülürken büyük güneş gözlüklerini çıkarmamıştı. İnce, uzun bacaklarını saran sıkı deri siyah taytları, dizine kadar gelen çizmeleri, belini açıkta bırakan bir kapüşonlusu vardı.

Açıkta kalan belinde aşağılara indiği belli olan, birleşmiş siyah güllerin dövmesi gözüküyordu. Koyu uzun saçları dümdüzdü ve tepesinde rastgele toplanmıştı.

Sonunda gözlüklerini çıkardığında siyah saçlarının boya olduğuna emin oldu Kuzey. Çünkü kirpikleri sarıydı, solgun yüzünde ise gram makyaj yoktu.

Ve kendisine hiç dönüp bakmamıştı değil mi?

Onu bir ortamda saniyesinde fark etmeyen tek kadındı.

Etkileyici.

-Reva, hoşgeldin." Acar ayağa kalktığında, güneş gözlüğünü çıkarıp masasının yanına gelen kızın yanağına bir öpücük kondurdu. Ona sarılırken fısıldadı Reva, kafasını çevirip bakmamışsa bile, burada bir yabancıyla toplantısından haberdardı.

-Bir sorun mu var?" Ayrıldıklarında, fısıltısına cevap olarak sol elini adama doğru çevirdi Acar. Böylelikle o su yeşili gözler, kendisine dönmüştü. Gözleri, mümkünmüş gibi daha da kısıldı Kuzey'in.

Bu kız, aşırı güzeldi.

Keşke sadece güzel ve seksi olmakla kalsaydı. Bakışları... Boş değildi, tıpkı kendisi gibi bakıyordu, karşısındaki insana özgüvenini, gücünü, üstünlüğünü hatırlatan kibirli görünen bir edayla...

-Kuzey Karayev, kızımla ve senden daha çok güvenebileceğim tek işletmeciyle tanış. Reva Devran." Ayağa kalkarken, gözlerini bir an bile ondan çekmedi adam. Elini, ona doğru uzattığında Reva tek kaşını kaldırarak kısa bir an eline baksa da, siyah ojeli uzun parmaklarını uzatmıştı Kuzey'e.

İri elde dikkatini çeken ilk şey, adamın sağ elinde baş parmağıyla bileğinin birleştiği noktadaki pusula dövmesiydi.

-Memnun oldum." Dedi Reva, sadece kibarlık barındıran bir gülümsemeyle. Acar, ikisi arasında çatışan elektrik yüklerini fark ederek istemsizce kaşlarını çatarken, Kuzey avucundaki eli gereğinden uzun bir süre boyunca bırakmamıştı.

-Göreceğiz." Başka bir şey söylemeden arkasını dönüp Reva'nın "kasıntı" diye tabir edebileceği bir yürüyüşle, devasa bedeni kapıya ilerlediğinde, kızın da kaşları yanındaki adam gibi çatılmıştı. Kapı kapandığında, babasına döndü.

-Ne demekti bu?!" Acar, derin bir nefes alırken, koltuğuna oturdu ve esneyen sırt kısmı sayesinde geriye doğru yaslandı iyice. Önündeki kahve kupasını avuçları arasına alırken omuz silkti.

-Pes etmeyecek demek, kızım." Yeşillerde, daha net bir yanıt istediğinin belirtisini görünce direkt olarak söyledi. "Kulübü istiyor."

Ama olay yalnız bu değildi,

Kuzey artık "sadece" kulübü istemiyordu.

Revayla olan çekişmeli rekabeti de istiyordu.



✦ ✧PUSULA Tanıtım Sonu ✦ ✧



"Reva Devran & Kuzey Karayev"

*Karayev soyadı önerisi için @faridaxva adlı okuruma çoook teşekkür ediyorum. İlk bölümün ithafı sana gelecek. 🙏🏻

Kütüphanelerinize eklemeyi unutmayın! Umarım sevdiniz ;)

Kısa hikaye yapmayı düşünüyorum şuanlık. İlk bölüm bir temmuzda gelecek. (Belki bir tık erkene çekebilirim.) Reva'nın yaşadıklarını düşünürseniz, bu aşk hepsinin içinden sıyrılacak, diyebilirim.

Umarım "çekişmeli" ikililer hoşunuza gidiyordur. Tutkuyla Alp gibi :)

Alıntılar, bilgilendirmeler ve daha fazlası için,
INSTAGRAM; tutkudevran

Kendinize çok çok iyi bakmayı unutmayın, aşkla kalın. Bana ne zaman isterseniz mutlaka yazın. Unutmadaaaan, bolca çokça,




Sevin, sevilin.❤️❤️❤️

✦ PUSULA ✦Where stories live. Discover now