✦BÖLÜM 26: "Küçük Sarışın"✦

5.7K 679 647
                                    



YILDIZLAMAYI🌟🌟🌟     


YILDIZLAMAYIIIIIIIIIII,



YORUMU, BU BÖLÜME KADAR GELDİYSENİZ, LÜTFEN UNUTMAYIN. 🖤

3.GÖZ

    Aysima, Kuzey, Reva. Bu üçlü birbirine bakmaya başlamıştı. Özellikle Reva gözlerini Aysima'nın üzerinde gezdirirken, Kuzey Reva'yı, Aysima da Kuzey'i inceliyordu. Aralarında anlaşmalı bir sessizlik oluşurken güvenlik kızın kolunu tuttu.

-Hanımefendi, davetli değilsiniz. Zorluk çıkarmayın." Demek Kuzey Karayev bu yüzden gelmek istememişti, çünkü Aysima'nın olduğu bir davete katılacağını biliyor, Reva'yı yanında istemiyordu. Yeşiller bu zehirli düşünceyle alev alev olurken, kolunu güvenlikten kurtardı. Kuzey, müdahale edeceği sırada yanlarına gelen genç Reva'yı vücudundan ve dövmelerinden tanımıştı bile.

-Benimle." Dedi tek kelimede güvenliğin uzaklaşmasını sağlarken. Ve sonrasında açlıkla Reva'yı süzdü. Sarışın delikanlı Kuzey'in radarına hemen takıldı, bu sarı pipi de nereden çıkmıştı? "Reva, burada olduğuna inanamıyorum. Harika görünüyorsun." İltifatının sonunda dudağını diliyle ıslatırken, Reva göz devirmemek için kendini tuttu.

Elini genç adamın yakasına koyup düzeltiyor gibi yaptı.

-Sen de hiç fena değilsin." Yanlarına gelen iri beden ikisine gölge yaparken, gözlerini ona çevirmedi bile kız. Çünkü sinirliydi ve bunu Kuzey'in hissettiğine de emindi.

-Reva." Kafasını çevirmemekte seslenmesine rağmen ısrarcı olan kıza karşın genç adam Kuzey'e döndü. "Konuşmamız lazım." Reva, sanki sesini bile duymuyormuş gibi dümdüz karşısındaki delikanlıya bakarken, Kuzey'in sinirlenişine tanık olan genç elini uzattı.

-Gencer, memnun oldum.(!)" sesindeki imaya karşın sadece eline göz ucuyla bakıp Reva'ya doğru bir adım daha attı Karayev, artık Revayla dip dibeydi ve fısıltısı kulağına çarpıyordu.

-Reva." Sesindeki vahşi ton kızın aynı öfkeyle başını çevirmesini sağladığında gözünü kırpmadan yeşillere baktı. "Konuşmamız lazım." Bu hakim tavrı Gencer'i rahatsız etmişti, eli Kuzey'in ceketinin düğme kısmına değerken hesap sorar gibi kaldırmıştı elini.

-Hey! Onu zorlayamazsın." Kuzey, gözlerini Reva'dan çekmeden ceketini sıyırdı ve belindeki silahı Gencer'in görmesini sağladı. Genç adam bu hareketle birkaç adım gerilerken Reva da sebebi merak ederek başını eğmiş, silahı görünce hiç etkilenmeyip aksine bıkkınlıkla göz devirmişti. "Reva, ben içerideyim."

Delikanlı saniyeler içinde salona geçerken, Reva da Kuzey'in yanından geçmeye çalıştı ama adam önüne geçmişti. Aysima'ya gözleri takıldığında kızın kendisini süzdüğünü gördü, eh kendisi de onu merakla incelemişti doğrusu. Ve gerçekten oldukça güzeldi.

Azerbaycanlı çoğu kadında gördüğü kara kaş kara göz gür kirpik ve beyaz ten dörtlüsü Aysima'da da mevcuttu ve yüz hatları da bu güzelliği destekliyordu. Onun kırmızı elbise içindeki prenses görüntüsüne karşın Reva çok daha vahşi görünüyordu.

Dıştan bakan biri Karayevle Aysima'yı kolaylıkla birbirine yakıştırırdı. Hoş, bunlar Reva'nın umrunda bile değildi.

-Ne düşünüyorsun bilmiyorum, konuşmamız gerek." Dirseğini onun elinden kurtararak yeşillerini siyah gözlere çevirdi Reva.

-Ne düşünüyorum direkt söyleyeyim. Günlerdir aramaman, bahanelerin ve davete geliş nedenin bu kız. İnan bana zerre kadar umrumda bile değil, sadece sinir olduğum yalandan yaptığın onca konuşma sonrası bir kerelik dürüst olamaman." Cümlelerini zehir akıtır gibi sıraladıkça rahatlarken, Kuzey'in öfkelendiğini gözlerinin koyulaşmasından fark edebiliyordu.

✦ PUSULA ✦Where stories live. Discover now