✦ BÖLÜM 1: "Kapışma"✦

8K 660 402
                                    

Multimedya/ Pusula'nın şarkısı:

Sam Tinnesz - Play with fire 🔥

Bölümü Kuzey'in soyadı olan Karayev'i bulan @faridaxva okuruma ithaf ediyorum. Gerçekten duyduğum anda "hıh! İşte bu!" Dediğim bir soyadı oldu Kuzey'e. Çok teşekkür ederim 🌹❤️

•Herkese keyif okumalar. Şuraya başlama saatini ve favori emojinizi bırakın. •

3.GÖZ

Bazı insanlar, çok şanslı doğardı.

Daha kundaktayken, her şeyden habersizken, onlara aşık anne ve babalarıyla, şimdiden ebeveynleri tarafından hazırlanmaya çalışılan parlak bir gelecekleriyle, büyümeye adım atarlardı.

Bazı insanlar ise hayata kaybederek başlardı.

Bu yüzden öğrendikleri ilk şey "sevgi" olmazdı "mutlak güç" olurdu. Ve sevginin de bir güç olduğunu bilmedikleri için, kaybedecek hiçbir şeyleri olmadan otururlardı kumara.

Hayat bir kumardı ve sevgisiz çocuklar, çok iyi bir kumarbaz olmak için çabalamak zorunda kalırdı.

Reva Devran, iyi bir kumarbazdı. Ve onun kadar iyi bir kumarbaz olan, başka biri daha vardı...

-Kuzey Karayev." İstanbul'daki en köklü ailelerinden birinin, Devranların, kulübünün kapısındaydı. İki tane güvenlik görevlisi, ona ve arkasındaki üç adama tek kaşlarını kaldırarak bakmış, duydukları isimle birbirilerine kısa bir an dönmüşlerdi. İkisi de yana çekilerek kendisine yol verdiğinde, siyaha çalan gözlerini kısarak alayla başını salladı Kuzey.

Onlar izin vermese de, istediği her yere girebilirdi. O istediğini her zaman alan bir adamdı, bu kulübü de alacaktı. Ve bu gece oraya gitme nedeni şüphesiz tek kişiydi.

Kulübün işletmecisi Reva Devran.

Hadi ama, bar işletmeciliği konusunda bir kadın, ikna edilmesi ne kadar zor bir insan olabilirdi ki? Daha da önemlisi, ona hangi kadın dayanabilir ve "Hayır." Diyebilirdi? Şimdiden kazanacağını bildiği bir oyuna girerken oldukça rahattı. Bardan içeri girdiği anda kendisine bakmaya, fısıldaşmaya başlayan insanlar onun için klasik, kendi hayatının yanında gölgede kalan figüranlardı.

Bu yüzden aldırmadan ilerledi ve kulübün localara açılan geniş merdivenlerini ağır ağır çıktı. Birkaç genç kız kendisine gözlerini süzerek baktığında, onlara küçümseyici bakışlar yollayarak, koltuğa ilerledi. Kadife siyah koltuğa geçip oturduğunda, yanındaki iki adam da karşısındaki koltuğa oturmuşlardı.

Biri konuşmaya başlayacaktı ki elini kaldırdı susması için, yanlarına gelen barmaid kız, mor lensleriyle, bu adamı dikkatle incelemeye başlamıştı.

-Ne alırsınız?" Aslında genelde insanlar içkilerini bar tezgahından alırdı ama Volkanla değişim yaparak locaya bakıyorlardı. Çünkü buraya gelenler özel müşterilerdi ve arkalarında büyük paralar bırakırlardı.

-En iyi viskinizi. Sek ve buzsuz." Kız aldığı siparişten sonra uzaklaşırken, bakışlarını oyalanmadan adamlarına çevirdi. "Konuşun." İkisine de sabahki toplantıdan sonra verdiği emir belliydi: Reva Devran'ın her şeyini öğrenmek. Ama adamlarından birinin, Vural'ın, rahatsızlığını fark etti.

-E...efendim, Reva Devran, Acar ve Elvin Hanım'ın evlatlık kızları. İstanbul'da doğmuş, şuan 22 yaşında ve biyolojik annesi ölmüş, babası ise bilinmiyor." Kaşları hızla çatıldı adamın, tam bir şey söyleyeceği esnada önüne koyulan viskiyle biraz bekledi ve kız uzaklaşır uzaklaşmaz tıslar gibi konuştu.

✦ PUSULA ✦Where stories live. Discover now