✦BÖLÜM 15: "Kaçış"✦

4.4K 728 578
                                    



YILDIZLAMAYI, 🌟🌟🌟

Y
I
L
D
I
Z
L
A
M
A
Y
I,

Yorum yapmayı unutmayın lütfen. 🖤


Bu bölüm,

@aksiyon00 🌹🖤

@Minidevran💙🦋

@Guvenc70 🦄💟

@sehir_kusu35 🦉🤍

adlı Rev kızlarına ithaf edilmiştir. Yorumlarınız, yıldızlarınız ve mesajlarınız için teşekkür ederiiin. Sonunda instagramdan paylaştığım liste tamamlandı. Yeni isimler yeni bölümlerde gelecek! 🖤

Keyifli okumalar :)

3.GÖZ

     Acar, gözlerini kısarak Kuzey'i incelerken, kendi kaslı kollarını da bilerek germiş kaslarını gözler önüne sermişti. Aslında kendi yaşındaki göbekli amcalar düşünülürse o yaş grubunda kendisi de bir Kuzey sayılırdı ama kasları onunki gibi kalıp kalıp balon tarzında değildi. O denli iri ve hayvani(!) görünmüyordu. Elvin onun horoz gibi kabardığını görünce dik dik baktığı için açıklama ihtiyacı hissederek kadına eğildi.

-Kesin hormon ilacı kullandı bu kessssin. Şuna bak Elvo, normal mi bu kadar kas?" Kadın tek kaşını kaldırınca elalarını kısarak baktı. "İnşallah Reva'yı böyle etkilemiyordur. Erir bunlar erir."

-Acar, çocuğu didiklemeyi bıraksana. Ayıp yani..." Gözlerini deviren Acar karısının bu kibar uyarısına kulak asmadan boğazını temizledi ve film seçen grubun değil de tam istediği gibi Kuzey'in dikkatini çekti.

-Kuzey, yaş kaçtı senin?" Reva, onun amacını anlayarak babasına dik dik bakmaya başlarken, Kuzey rahat bir tavırla cevapladı.

-Yirmi sekiz." Acar yalandan gözlerini kısarak gülümsedi ve anladım der gibi baş salladı ama Kuzey Reva'ya döner dönmez Elvin'e eğildi.

-Utanmaz herif, gencecik kızımın peşine takılıyor." Savaş, bu esnada yanlarına gelmiş ve söylediği şeyi duyduğu için konuşmadan edememişti.

-Elvinle arandaki yaş farkına bakarsak sen de utanmaz bir herifsin." Kadın, Savaş'a hak verircesine kafa sallarken omuz silkerek izlemeye devam ettiği ikili aralarındaki atışmaya son vermiyordu bir türlü. Reva, Kuzey'e patlamış mısır yemesine dair nutuk çekmişti ama herif asla dinlememiş, bir tane bile ağzına atmamıştı.

-Yağlı ve tuzlu. Tekrar ediyorum." Kız göz devirip ağzına iki yanağını dolduracak şekilde bir avuç dolusu atıp kola bardağına uzanırken, onun bardağını alıp, kendi su bardağını kızın eline tutuşturdu. Sağlıklı şeyler yeme ve içme olayını bu kız neden anlamıyordu? Reva, kaşlarını çatarak ağzını açmıştı ve birkaç çiğnenmemiş mısır ağzından Kuzey'in kucağına düştü. "Ağzını kapat."

-Kolamı vermezsen hepsini kucağına tükürürüm." Tehditinde ciddi olduğunu gösterircesine mısırları dilinin ucuna doğru getirirken Kuzey, Elvin'e döndü. Onun bu huysuzluklarıyla fazla uğraşamazdı. Resmen çocuk gibiydi ve Kuzey bir çocuğa ancak 10 dakika katlanabilirdi. O da mecbursa. Çünkü on dakikadan sonra çok bunalıyordu.

-Elvin Hanım." Elindeki atıştırmalıklarla yanlarından geçen kadın Reva'nın Kuzey'in bacağını cimcirdiğini ama genç adamın aldırmadığını görmüştü, ilgiyle onlara döndü. "Reva ilaçlarını içecek, ona bir su alayım. Mutfak ne taraftaydı." Tam bir centilmen gibi duruyordu ama aslında bunun bir oyun olduğunu anlamak zor değildi Reva için.

✦ PUSULA ✦Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon