✦ BÖLÜM 2: "İddia"✦

5.3K 609 373
                                    



İşte başlıyoruzz :))

•Başladığınız tarihi/saati/emojinizi buraya koyun

Oops! Questa immagine non segue le nostre linee guida sui contenuti. Per continuare la pubblicazione, provare a rimuoverlo o caricare un altro.




Başladığınız tarihi/saati/emojinizi buraya koyun. ✔️ 🔥 01.07.2020

Karakterlerin başka karakterlere benzemeyeceğini ve onların her özelliğini yargılamak zorunda olmadığınızı, dilediğiniz zaman rahatsız etmeden hikayeden çıkıp, okumayı bırakabileceğinizi bilin. ✔️

•🌟 lamayı, yorum yapmayı unutmayın.

•Heyecanlıyım. Keyifli okumalar. 🔥

3.GÖZ

Reva, doruklarda süren bir haz yüzünden nefes nefese kalan gencin kucağından kalktı ve komidinin üzerindeki sigarayı iki parmağı arasına sıkıştırdı. Üstünü giymeye bile gerek duymadan çıplak ve yorgun vücudunu barın karanlık arka sokağını gören camın yanındaki berjerin üzerine atmıştı.

-Bu harikaydı." Dedi Emre, orgazmın beyin dağıtan etkisini üzerinden atıp yatakta doğrulmayı becerebildiğinde. Parlayan masmavi gözleri hayranlıkla Reva'yı buldu. Dövmelerle kaplı bembeyaz teni o kadar güzeldi ki, ona doymak hiçbir zaman mümkün olmuyordu.

Ona aşık olmamak, imkansızdı.

-Biliyorum." Verdiği umursamaz ve özgüvenli cevap bile çok tahrik ediciydi. Kendinden emin hali, yataktaki kontrolü, vahşi tavırları... Bir kadının olabileceği en çekici, en sert ve erişilemez versiyonuydu.

Emre bugüne kadar çok ilgi gösterdiği ve sadık kaldığı sürece istediğini alamadığı hiçbir kadınla karşılaşmamıştı. Babasının oldukça varlıklı oluşu, kadınları etkilemesini bir parça kolaylamış, dikkat çekici görüntüsü de bir mıknatıs gibi dişileri etrafına çekmesini sağlamıştı. Ona kalırsa ilgi ve sevgi gösterildiğinde -sahte ya da değil- buna düşmeyecek kadın yoktu.

Reva'ya kadar. Öyle bir insandı ki, Emre ne yaparsa yapsın ondan en ufak bir sevgi görememişti. Başlarda bunu umursamasa da artık canı yanıyordu. Umutsuzca ondan sevgi dilenmeyi bıraksa da, başka biriyle de yapamıyordu çünkü herkeste Reva'yı arıyordu ve maalesef dünyadaki eşi benzeri bulunmaz tek kadındı.

Annesi, annesi bile onu aldatan babasını en ufak ilgi gösterişinde her seferinde affediyor, bazı şeyleri ailesi için sineye çekiyordu. Ama Reva... O başkaydı. Bambaşka.

-Çok güzelsin." Diye ağzından kaçırdığı cümle, Reva'nın sigarayı gereğinden fazla ciğerlerinde tutmasına neden oldu. Cümle beklemediği anda geldiği için. "O kadar kusursuz görünüyorsun ki..." dudağının bir kenarını kıvırmakla yetindi kız, gece karasına boyadığı saçları çıplak göğüslerini kapatıyor, bacaklarını üst üste atmış olması da özel bölgesini gizleyerek tablolara konu olacak bir şölen sunuyordu. Bir tanrıça gibi görünüyordu.

✦ PUSULA ✦Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora