✦BÖLÜM 22: "Yörüngesine Hapsolan Gezegenler"✦

6.4K 793 901
                                    



Multimedya; Kuzey&Reva kıyafetleri


YILDIZLAMAYI.

🌟🌟🌟

ARTIK,

🌟🌟🌟

UNUTMAYIN. YORUMLARINIZI DA BEKLİYORUM. 🖤


Bu bölüm, yıldızlayan&yorumlayan tüm okurballara ithaf edilmiştir. Satır satır bakıp okumak istediğim yorumlardı, henüz hepsini okuyamadım SHB yazdığım için, Pusula'ya bu kadar değer verip yoruma/yıldıza zaman ayırdığınız için teşekkür ederim. En çok size keyifli okumalar. 🌹

3.GÖZ

    Reva, içinden kendini tokatlayabilme gibi bir yeteneğe sahip olmayı diliyordu. Çünkü hazırlanırken bile hoşlandığı kişi için özenen o kızlardan biri olmamasına rağmen, şimdi mekanda köşeye sinmiş Kuzey'e bakınıyordu ara ara lisede sevgilisinin okula girişini bekleyenler gibi... Kapı yeniden açıldığında başını çevirdi ve Kuzey'i değil ama başka bir Karayev'i gördü.

-Elvin Hanım..." Elvin, Efran'ı görünce tüm nezaketiyle gülümserken elindeki eflatun saksıdaki çiçeği uzattı ona genç adam. "İyi ki doğdunuz." Acar ayıla bayıla göz devirirken -Reva'yı terk ederek üzdüğü için onu hiç sevmiyordu- kadın çiçeği kucaklayıp içtenlikle kokladı.

-Efrancığım, ne zahmet ettin, teşekkür ederim canım." Yapraklarına nazikçe elini sürtmüştü teşekkür ederken. "Çok naziksin, bayıldım bu hediyeye." Acar da istemeye istemeye sırf karşılamak için yanlarına geldiğinde, Efran'ın yüzünde herkesi büyüleyecek kadar can alıcı bir tebessüm vardı.

-Her şeye sahip bir cennetin çiçeğine daha iyi bir hediye verilemezdi." Elvin, isminin anlamını bilmesine de gülümserken Acar bu noktada araya girme ihtiyacı hissetti, çünkü bu partide hafif flörtöz ve herkesle çok iyi anlaşan kişi sadece kendisi olmalıydı!

-Aslında verilebilir delikanlı. Benimkini görmedin." Ona cümle sonunda göz kırparken, ne diyeceğini bilemeyerek duran Efran'ı Tuna bu durumdan hemen kurtardı.

-Oo ağabeylerin gülüüüü, hoşgeldin!" Efranla aralarında sıcak bir kucaklaşma gerçekleşirken, Efran'ın gözleri bu sırada Reva'ya takılmıştı. Üzerinde siyah, mini ve omuzları düşük bir elbise vardı. Ama elbise eski zaman elbiselerinin havasında kalp yaka bir üste ve göğüs ortasından aşağı doğru minik düğmeler barındıran bir görünüme sahipti. Sarı saçları dümdüz yapılıp arkaya taranmış, yüzüne hoş bir makyaj yapılmıştı. Dudakları böğürtlen rengi bir parlatıcıyla kaplanmışken bol rimellenmiş kirpikleri, göz kalemiyle yeşilleri ortaya çıkmış, bu salaş ama çekici makyaj dövmeleriyle uyum sağlamıştı.

-Reva." Tuna ikisine içki getirmek için uzaklaştığında onu karşılamak için ayaklandı kız ve Efran elini hızla beline sarıp kızı göğsüne çekti, çenesi Reva'nın omzuna yaslanırken kulağına doğru mırıldandı. "Büyüleyici görünüyorsun." Hoş bir iltifattı ve Efran'a hala değer verdiği için içindeki kadınlık gururunu okşamıştı ama aklından onun Kuzey'e söylediklerini bir türlü atamadığı için beceriksizce gülümsedi.

-Sağ ol, sen de hiç fena görünmüyorsun." Onun sesindeki uzaklığı hissederken birinin duyup duyamayacağını kontrol etmek ister gibi etrafına bakındı genç adam.

-Biraz konuşabilir miyiz?" Elini dans teklifi eder gibi uzatınca, Reva da onun avucuna doğru bıraktı elini, ikisinin de aynı dövmeyi taşıyan kolları şimdi birleşmişti.

✦ PUSULA ✦Where stories live. Discover now