✦ BÖLÜM 4: "Öfkeli Bir Kadın"✦

4.6K 583 298
                                    


•Şarkı- Chase Atlantic/Swim

Bu bölüm,

@sehir_kusu35 ❤️

@jupiterinkelebegi 🤍

@7zynpsltn 💙

@Guvenc70 💓

@arzu60600 💖

@ezgiran_00 🖤

okurlarıma ithaf edilmiştir. (3 isim daha var diğer bölüme yazacağım yenilere ek olarak. Yorumlarını geç gördüm.) Bu kitap yeni, benim için APAYRI ve yorumlarınız ilginiz de apayrı bir kıymetli! Çok teşekkür ederim, öpüyorum hepinizi. Keyifli okumalar! 🖤

 Keyifli okumalar! 🖤

Oups ! Cette image n'est pas conforme à nos directives de contenu. Afin de continuer la publication, veuillez la retirer ou télécharger une autre image.


3.GÖZ  

    Kulüpteki telaşın sebebini o anda içeri giren biri asla anlamaz, hatta birini durdurmaya çalışsa bile durduramazdı. Herkes Reva'nın yağdırdığı emirlerle bir yerlere koşturuyor, kız bir işin ucundan tutarken de başka bir sorun için onu çağırıyorlardı.

Sonunda, hazırlattığı içki miktarına uygun bardak sayısı da eksiksiz hallolunca, atıştırmalık şeylere bakmak için yürüyordu ki, içeri giren Emre'yi görünce yanındaki kıza mırıldandı.

-Sen kanepeleri hazırlamalarını söyle, geliyorum." Genç adam, yapılan tüm hazırlıklara göz gezdirirken ağır ağır adımlarla gelmişti kızın yanına. Yeşil gözlerde aşk görmek isterdi ama sadece yüzündeki yaralara karşı duyduğu bir acıma duygusu görüyordu. "Emre, daha iyi misin?" Eliyle yoklamak için yanağındaki koca şişliğe dokunduğu anda istemsizce geri çekildi delikanlı. "Acıyor hâlâ..."

-Biraz çok değil. Ama geçicek. Şuan eskisi gibi yakışıklı görünmüyorum." Şakayla karışık söylediği cümleye dudak kıvırdı Reva, ellerini arka ceplerine sokarken ona doğru bir adım atıp kaşlarını kaldırdı. Genç adamın kulağına doğru fısıldadı kimsenin duymayacağına emin olurken.

-Öyle deme, yara izleri ve darbeli yüzler beni azdırıyor biliyorsun." Emre'nin gülüşünü işittiğinde geri çekildi ve sevecen bir ses tonuyla sordu. "Senin ne işin var burada? Bir şey mi oldu?" Genç adamın yüzünde söyleyip söylememekte kararsız bir ifade olunca, kaşları yavaşça çatılmıştı.

-Reva...Ben o herife güvenmiyorum." Tam kimden bahsettiğini soracaktı ki ekledi Emre. "Kuzey'e. Reva, o adam sana çok zarar verebilir, ben seni yalnız bırakmak istemiyorum." Gözlerini abartıyla devirdi kız.

-Sana verdiğinden daha büyük bir zarar veremez Emre. Hem sağ ol ama ben kendimi çok iyi korurum, merak etme sen." Eliyle içini rahatlatmak ister gibi onun kolunu sıvazlayıp arkasını döneceği anda, kızın dirseğini hızla tuttu Emre.

✦ PUSULA ✦Où les histoires vivent. Découvrez maintenant