✦BÖLÜM 18: "Ateşe Doğru"✦

5.9K 773 1K
                                    


En uzun Pusula bölümünü,

YILDIZLAMAYI,


🌟🌟🌟🌟🌟

BOL BOL BOL Yorumlamayı, unutmayın!


*Feridun Düzağaç'tan bir Alev Alev şarkısı koydum onlara...

İthaflar diğer bölüme çünkü çok uzun zaman sürdü düzenleme yorumlara bakamadım henüz ;( Keyifli okumalar #Kuzrevciler.

3.GÖZ
Kuzey, geniş bahçesinde bağlı olan köpeklerin havlamaları haricinde sadece yaprakların sesini duyarken bir yandan da zift rengindeki keyif kahvesini içiyor, haberlerde göz gezdiriyordu. Devran adı geçen bir haber yazısı görünce hemen tıkladı ve okumaya başladı.

"İşte Acar Devran'ın aldığı o çok konuşulan yat!"

"Geçtiğimiz günlerde aldığı yatla gündeme gelen Acar Devran'ın bu yatı doğum günü yaklaşan eşi Elvin Duru Devran'a mı yoksa kızı Reva Devran'a mı aldığı merak konusu. 3 milyon dolar değerindeki ya...."

Haberin devamını okumadan araya koyulan fotoğraflara baktı. Reva, içine siyah, straplez bir büstiyer giymiş, üzerine de oldukça erkeksi görünen uzun ve kolları kıvrılmış siyah bir ceket geçirmişti. Tam bir iş kadını gibi duruyordu, fotoğraf eskiydi çünkü saçları siyah ve dümdüzdü, Acar onu kolunun altına almış yürürlerken kameraya yakalanmışlardı.

Telefonu çaldığında gözlerini tabletteki haberde fotoğrafta olan kızdan ayırmadan yanıtladı aramayı. Bir yandan da haber sitesindeki arama yerine Reva'nın ismini yazıyordu.

-Efendim, Reva Hanım'ın arkadaşı, Emre, şirkete gelmiş. Bayağı sorun çıkarıyor, sizinle görüşmek istiyormuş. Yüz yüze olmasında ısrar etti." Sanki Kuzey'i yumuşatacakmış bir detay verirmiş gibi ekledi. "Sarhoşmuş."

-Yarın gelsin konuşuruz derdi neyse." Kestirip atarak telefonu kapatacaktı ama Ercan panikle konuştu, bu sırada Revayla ilgili haberlerin olduğu siteye yönelmişti Kuzey. Magazinden nefret ederdi oysa...

-Kuzey Bey, şimdi olması konusunda çok ısrarcı ve siz gelmedikçe de hiçbir yere gitmeyeceğini söylüyor. Çalışanlar huzursuz oldu." Kuzey kaşlarını çatarak tabletini yanındaki ahşap masanın üzerine attı ve koltuğuna iyice yaslandı derin bir nefes eşliğinde.

-Getir o zaman Ercan. Derdi neymiş anlayalım."

-Evinize mi getireyim?" Aptalca bir soru olduğunu Kuzey'in sessizliğinden anlarken ekledi. "Tamam efendim, yolu görmemesini sağlayacağım." Telefonu kapatıp, kaşlarını çatarak doğruldu Kuzey, bu gereksiz herif de nereden çıkmıştı şimdi? Öğrenmek için sabırsızlanmıyordu da doğrusu.

Gözü tabletine kayarken Reva'nın kulüpte elde ettiği başarıların konuşulduğunu gördü. Fotoğraflardan birinde yanında Emre de vardı, kızın beline elini sarmış kameraya gülümsemişti. Mavi gözleri ışıl ışıldı, gerçekten yakışıklı bir genç adamdı, sevecen, nazik ve iyi huylu, ailelerle tanıştırılan süt oğlanlarından biri gibi...

Kuzey alaylı bir nefesle tableti kapatıp köşeye attı. Kendisi hakkındaki haberlere baksa neler görürdü Allah bilir! Herkes onun isminden bile korkuyordu, dedikodulara ismini dahil eden haberciler bile parmakları titreyerek yazıyordu aldıkları bilgileri. Azerbaycan'da herkes Türkiye'de de oldukça fazla sayıda bir kesim onun karanlık biri olduğunun bilincindeydi.

✦ PUSULA ✦Where stories live. Discover now