✦BÖLÜM 21: "Başlangıç"✦

5.6K 786 598
                                    

Y

I

L

D

I

Z

L

A

M

A

Y

I,


🌟🌟🌟

Satır arası yorumları lütfen unutmayın. Keyifli okumalar🥀


Bu bölüm,

@bilgnnn 🌹🖤

@alligatorpearcik 🥑🤍

@forilkbin 🌼🤍

@sadecezra 🌙🖤

adlı Rev kızlarıma ithaf edilmiştir. SAYGI ve sevgi dolu yorumlarınız yetmiyormuş gibi sürekli hislerinizi belirtmenizden ayrı keyif alıyorum. 12 kişilik listedeki ikinci dörtlü sizsiniz. Ve içtenlikle diyorum, adlarınız aklımda kalıyor hep. En çok sizi öpüyorum. 💫

3.GÖZ
     Reva, Ercan'a teşekkür ederek elindeki pastayla arabadan aşağı indi. Adam çantasını almak için eve gittiğinde neyse ki Janset unutmayarak kızın hazırladığı iki kremalı pastadan birini hemen paketleyip eline vermişti.

Jeep gözden uzaklaşırken demir kapının yanına gidip parmaklıklar arasından ailesine baktı Reva. Hepsi salonda oturuyordu büyük ihtimalle, camdan görünen Tuna yine kahkahayla bir şeyler anlatıp ayağa zorla kaldırdığı Aden'i kolunun altına almış birileriyle dalga geçiyordu ve sırtı dönük olanları göremese de karşı koltukta oturan Acarla Elvin de ona gülüyordu.

Eli parmaklıklardan birine tutunurken onları uzaktan izlemeye devam etti.

Ne kadar sıcacık ve sevgi dolulardı... Evin içi ışıl ışıl olduğu için değildi sadece bu görüntü, Devran yalısı bir yuvaydı, sıcacık bir yuva... Oysa daha demin geldiği o koca ev, orman kadar ıssız ve yalnızdı. İçi mutsuzluk ve kasvet doluydu, tıpkı zamanında kendi evinin de olduğu gibi...

Çok değil bazı zamanlar Reva eski evini hatırlıyordu, 16 yaşında buraya gelmesine rağmen yeni ailesinin sıcaklığına o kadar alışmıştı ki, 6 yıl geçmesine rağmen doğduğundan beri onlarlaymış gibi hissetmişti. Ama buna rağmen o 16 yılı unutmak imkansızdı. Kendisi de -Kuzey'inki kadar büyük bir evde olmasa bile- mutsuzlukla dolu bir evde yaşamıştı, onda da korku vardı, üzüntü vardı, daimi sevgisizlik vardı.

Ama bundan kurtulmuştu. Oysa Karayev hala o cehennemdeydi, hapisti ve Lale'yi sevmesine bakılırsa kurtulmak da istemiyordu. Acaba eskiden nasıldı?

Aşık olduğunda bu mutsuzluk azalmış mıydı?

O kız neden hain sıfatı almıştı? Lale'nin hakaret etmesini çok umursamıyordu Reva ama o kadının "hain" kelimesini boş yere kullanmayacağının da farkındaydı.

O hain, şimdi neredeydi?

Karayevle neden ayrılmışlardı? Karayev neden eski bir teğmendi? Bu ikisi bağlantılı mıydı?

✦ PUSULA ✦Where stories live. Discover now