✦ BÖLÜM 6: "Pişmanlık"✦

3.8K 619 378
                                    



Bu bölüüüüm Pusula'ya değer veren, yeni bölümleri için sabırsızlanıp soran tüm okurlarıma ithaf edilmiştir. 💫

Diğer bölüm kısa sürede geleceği için şuan ithaf yapmadım, ithaf sözümü hâlâ tutuyorum.

Bu kitap benim için çok önemli, o yüzden asla bölüm biriktirmeyin olur mu? Heyecanı yaşamanızı istiyorum. Yorum ve yıldızınız için teşekkür ederim ballar şimdiden, keyifli okumalar! 🖤













"Reva için kadınlar adına sevdiğiniz(Türkçe/yabancı fark etmez) bir şarkı vs. sözü ve bir emojiyi bırakır mısınız şuraya?"







Ben bırakayım mesela. Bence bu tam Reva,

 Bence bu tam Reva,

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

"🥀"


3.GÖZ
Kuzey, ofisinde oturmuş öylece manzarasından dışarı bakarken kafasından binlerce şey geçiyordu. Ama hepsinin ucu aynı kişiye çıkıyordu. Reva'ya. Ondan alacağı intikamı öyle ince ve detaylı hesaplamalıydı ki, o kız bir daha asla kendisine saygısızlık edememeliydi. Cesareti bile olmamalıydı. Korkudan dili tutulmalıydı!

Daha önce böyle çiğnendiği ilk ve son zaman da intikamını almıştı. Hatta öyle bir almıştı ki...

Kapı çaldığı anda, başını çevirmeden bağırdı.

-Gel!" İçeri giren Ercan elindeki dosyayla yanına gelirken, kaşları çatılı bir şekilde söylendi. "Bana iyi bir şeyler getirmiş ol Ercan."

Adam gergin bir tebessümle yanına gelip önüne dosyayı koyduğunda sabırsız şekilde kurcaladı sayfaları.

-Reva Hanım'ın orman fobisi olduğu gerçek. Psikologunun gizli dosyalarını kurcalattırdım efendim. Maalesef neler yaşadığını, geçmişini ve psikolojik tedavi görme nedenini hala bulamıyoruz. Sadece doktoru için yaptığı birkaç çizim var ortak hasta dosyasında." Kuzey hepsinde çalılıklarla dolu bir yol kenarı, orman çizdiğini görmüştü ve çizimi gerçekten çok hoştu. Eh, psikologunun da, ailesiyle tehdit edilmedikçe bir şey söyleyecek hali yoktu.

Bunu da henüz yapamazdı çünkü kadın Avusturya'daydı. O kadar bekleyemezdi.

Bu yüzden kaçırılan çizimle yetinmeliydi.

-Güzel. Şimdi parçaları birleştirelim. 16 yaşında evlatlık edindi, yani o evlatlık edinildiğinde Devran üçüzler 12, Tutku ise 8 yaşındaydı." Adam kafasını sallarken, gözlerini kısarak düşündü. "Aden Lina, şuan nerede biliyorsunuzdur umarım?" Dosyayı kurcalarken istediği bilgiyi gördü.

-Bir saat önce çekilmiş resimler, Aden Devran amcasıyla birlikteydi. Ama Tutku..." Kuzey'in gözleri alt fotoğraftaki kıza takıldı. Bisikletiyle oldukça sessiz bir yerde ilerliyordu.

✦ PUSULA ✦Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin