✦BÖLÜM 11: "Kılıçlar Çekilirken"✦

4K 686 520
                                    



*Playlistteki parçaları atmaya devam.


Yıldızlamayı, 🌟🌟🌟

Yorumlamayı,

Unutmayın. 🖤


Gelecek bölüm ithaf zamanı. 😙

3.GÖZ

    Emre, kız ne olduğunu anlamadan yataktan kalkıp kıyafetlerini giymeye başladığında Reva şaşırdığını inkar edemezdi. Normalde kalmak için uğraşan gencin şimdi bir an önce gitmek istiyor gibi bir hali vardı. Aslında onunla yaptığı en kötü sekslerden biri olabilirdi çünkü bunu iç dünyasında tamamen kendi için yapmıştı ve Kuzey'e inat olan hırsına odaklandığı için zevk bile almamıştı.

Çünkü bunu yapma nedeni Karayev'e karşı tamamen kalkanını sağlam tutmaktı. Onunla yaşadıkları planlarını etkilememeliydi, hala o ormanın misillemesini yapmak istiyordu, bu yüzden Emreyle yatmıştı çünkü şimdi Karayev'e dair yumuşak bir tavrı olmayacaktı, onu kafasından atabilirdi. (Tam bir baddiesin be güzelim*)

-Hey! N'oluyor? Ne bu acele?" Reva ayağa kalkıp kolundan tuttuğunda ona bakmadı bile Emre, pantolonunu giymeye devam etti ama kız yeniden bileğini tuttuğunda ondan kurtulup bir adım geriledi. Kusursuz çene kasları kasılmış, renkli gözlerini hayal kırıklığı kaplamıştı.

-Reva, senin umrunda değilim değil mi?" Kızın kaşları çatıldı saniyesinde, böyle bir soruyu beklemiyordu. "O yüzden ilgileniyormuş gibi yapmayı kes."

-Ne saçmalıyorsun sen?!" Emre, kafasını sağa sola sallayarak kendi haline acıyla güler gibi gözlerini kaçırdı. Elbette değildi, soruyor muydu?

-Değilim. Biliyorum. Ama bu kadarı..." pantolonunun kemerini taktı ama komidindeki saatine gelince onun binlerce dolar olmasına bile aldırmadan duvara fırlattı. "Siktir Reva, içindeyken başka birinin ismini söyledin." Yeşiller iri iri açıldı.

Ne?

-Ne?" Gerçekten de haberi yoktu, Emre başta yalan söylüyor sanıp yüzüne dikkatle baktı ama hayır o kadar üzgün görünüyordu ki... "Ben...Hadi ya. Gerçekten mi?" Ne diyeceğini bilememişti, bugüne kadar kendisi asla böylesi sorun yaşamadığı için bilmiyordu ama gerçekten berbat bir his olmalıydı. Çünkü kendisine yapılsa karşısındakinin yüzüne bile bakmazdı.

-Evet gerçekten. Sen..." devamını getiremedi, odanın kapısında yerde olan tişörtüne doğru yürüyüp yerden aldı ve Reva'nın sessizliğine tahammül edemeyerek yeniden ona döndü. "Kahretsin, Kuzey dedin! Bana o sikik herifin ismiyle seslendin!" Birkaç adımda kızın yanına gelirken, sinirden yüzü kıpkırmızı olmuştu. "Onunla yattın mı? Bu yüzden mi onun ismini söyledin? Öyle bir adamla nasıl yakınlaşırsın?!" Reva'nın kolunu tutmuş kendine getirmek ister gibi sarstığında ondan kurtulup öfkeyle baktı Emre'ye kız.

-Yatmadık." Aslında sadece kendisini parmaklamıştı bu yüzden yalan söylemiş sayılmazdı değil mi? Öyleyse de kimin umrundaydı? "Sana ne? Seni ne ilgilendirir?!" Alaylı bir gülüşle dudakları kıvrıldı. "Kaç kızın içindeyken beni düşündün Emre?" Genç adam birkaç adım gerileyip şaşkınlıkla kaşlarını kaldırdığında ellerini iki yana açtı. "Gördün mü? O kadar da büyük bir olay değil. Seninle seviştim sonuç olarak ve Kuzeyle olan bir şeyi düşündüğüm için de onun adını söylemişim. Bunu bu kadar büyütme." Böyle söylese de kendisi de şaşırmıştı Kuzey'in ismini söylemesine, sanırım organı onu gerçekten etkilemişti ya da parmakları. İkisinden biri ya da her ikisi de. Her neyse işte.

✦ PUSULA ✦Where stories live. Discover now